Skocz do zawartości

-:Pokaz jak sie nosisz:-

Tori

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Gość Grzegosz
Opublikowano

Sztajniec, jesteś na coś chory? Masz dziwnie krótkie nóżki.

Gość LoganOldschool
Opublikowano

bez rewelacji, bez obciachu,

ale zapięcie na ostatni guzik nieco lipne, ale to ze ja nie zapinam nie znaczy że każdy musi...

Opublikowano (edytowane)

Reserved

Zara - szary T-shirt pod koszulą

Cropp

Adidas

Edytowane przez jasiopatryk
Opublikowano

hahahahahahah alter konto bannego?

przecież tak idąc przez miasto można dostać w pape

figlarz: myślałem że zje.biesz no ale oprócz koszuli całkiem fajny fit , znaczy koszula też ujdzie tylko ze nie pasuje do dołu :)

• Plusik 1
Opublikowano

@up: Nie wiem gdzie ty żyjesz, że można za taki ubiór wpier.dol dostać.

Na temat: Fit calkiem na plus, ale założył bym węższe buty. Nie lubie wąskich spodni z takimi szerokami butami, głupio to imo wygląda.

Opublikowano

No czekam na hejty ludzi którzy sie właśnie tak ubierają dawajcie

Gościu wygląda jak by miał wsiąść na ciągnik tylko buty brata ciotecznego który był w ju ken dens nałożył.

Mam prawo do swojego zdania , wygląda jak lamus

Opublikowano

No czekam na hejty ludzi którzy sie właśnie tak ubierają dawajcie

Gościu wygląda jak by miał wsiąść na ciągnik tylko buty brata ciotecznego który był w ju ken dens nałożył.

Mam prawo do swojego zdania , wygląda jak lamus

chyba ty

Opublikowano

Dla mnie okej. Sam bym sie tak nie ubrał, ale odpowiedziałbym ci "czesc" na ulicy. Zawsze to inny styl niż hopsiupy w spodniach XXXXXXXXXXXXXXL i krzywymi daszkami, czy też ofermy w koszulkach zespołów piłkarskich, posrebrzanym łancuszkiem i włosami na żel

Opublikowano

chyba wy

Co do fitu to załóż trochę szersze spodnie i nie wkładaj nogawek do butów.

No wtedy by wyglądał normalnie , ale tutaj własnie chyba chodzi o kalesony i te rolki bez kółek

Opublikowano

hahahahahahah alter konto bannego?

przecież tak idąc przez miasto można dostać w pape

figlarz: myślałem że zje.biesz no ale oprócz koszuli całkiem fajny fit , znaczy koszula też ujdzie tylko ze nie pasuje do dołu :)

Spokojnie, nie mieszkam na wsi i nie u mnie nie ma takich problemów.

chyba wy

Co do fitu to załóż trochę szersze spodnie i nie wkładaj nogawek do butów.

Niestety w tych butach nie da się nie włożyć nogawek do butów, są za wąskie u dołu. ;)

Opublikowano (edytowane)

bardzo chu,jowy ubiór, na pewno masz grzywkę zaczesaną na bok, we wrocławiu sporo takich dzieciaków w wieku 14-17 popie,rdala w takim czymś, każdy ma taki sam fryz i mają w chu,j walniętych koleżanek które oczywiście chodzą w samym markowych ciuchach, królują bluzy adidasa i najki dunki, pijecie reddsy na wyspie słodowej i udajecie, że jeździcie na deskorolkach lub bmxach, tak, znam was

ale z tego sie wyrasta, wy możecie umrzeć ale te laski czesto są ladne :(

Edytowane przez Carleone
  • Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

Szczymryj, wejdź w profil,zobacz ile mam lat, a potem p.erdol głupoty. Po za tym nie mam dunków i nigdy w życiu nie miałem reddsa w ustach (nie pije gówien dla kobiet).

Edytowane przez jasiopatryk