Skocz do zawartości

-:Pokaz jak sie nosisz:-

Tori

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Przegiąłeś z tą arafatą. Wiem, że jesteś alternatywny, ale bez przesady : *

Opublikowano

dsc00011dj.th.jpg

tak się nosze, to apropo problemu waltera, bo tak też chodze na impry czy inne gale, garnitur ubieram w nadzwyczajnych sytuacjach

Aha, nie wydaje zbyt wiele okazji, przykład idealny, ta marynara 15zł, spodnie 30zł (nówki), koszulka 30zł, butów nie ma bo nie bede w nich chodził po domu c'nie

Tego wcześniej nie zauważyłem - fit fajny, ale minimum o jeden rozmiar za duży.

Opublikowano

dsc00011dj.th.jpg

tak się nosze, to apropo problemu waltera, bo tak też chodze na impry czy inne gale, garnitur ubieram w nadzwyczajnych sytuacjach

Aha, nie wydaje zbyt wiele okazji, przykład idealny, ta marynara 15zł, spodnie 30zł (nówki), koszulka 30zł, butów nie ma bo nie bede w nich chodził po domu c'nie

Tego wcześniej nie zauważyłem - fit fajny, ale minimum o jeden rozmiar za duży.

Carleone, oglądałeś Kingsajz?

Opublikowano

49074965.th.jpg

No elo

hehe ubierałem się tak jak miałem 15 lat, chodziłem do gimnazjum i słuchałem limp bizkit.

Wtedy koszula na krótki rękaw + longsleeve było na topie, wyglądało się choć trochę jak Fred Durst ;d

Do tego buty tytusy i przyduże spodnie i fit na zabuntowanego skate nastolatka kompletny!

Opublikowano

zdjęcie

Najki i 3x jakieś tam firmy

Jak masz <15 lat to ok, nawet rozumiem. Kłopoty z akceptacją wśród rówieśników itp. trzeba sobie jakoś radzić.

Zawsze też można podciągnąć sobie ego na forum pisząc dissa na podstawie stereotypów :potter:

Opublikowano

osłabia mnie jak dla kogoś rurki=jajognioty. rurki to spodnie ze zwężanymi nogawkami, a nie jakieś kur.wa getry. fajne te najki kolegi na górze, szkoda tylko że te buty są takie chlebakowe, a ja źle się w takich czuje :(