Skocz do zawartości

-:Pokaz jak sie nosisz:-

Tori

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obiecałem kiedyś to wrzucam, zeby nie było, ze tylko krytykuje a nie pokazuje jak chodze

Nie widac bajerow (a te uwielbiam), butów, zegarka, paska, okularów, brasoletki, ale nie o to w tych chodzi.

http://img718.imageshack.us/i/dscn0479i.jpg/

Bluza reserved

spodnie Wrangler

koszulka h&m

buty?

ogolnei moze byc. troche jak chev chelios xD

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

szkoda ze calości nie widac. Spodnie wydają sie nieco za duze w pasie albo to tylko takie ujęcie. Bluza fajna, koszulki dopatrzec sie nie moge za cholere. Kolorystycznie nic szczegolnego. Jakieś ciekawe buty by mogly poprawić ogolny odbior tego mrocznego ubioru ;D no i jak napisales szkoda tez ze nie widac bajerów bo nadałyby smaczku

Opublikowano

Wczoraj postanowiłem nowe spodnie przymierzyć (na pewno nie są za duże w pasie, bo do pasa nawet nie dosiegają - to biodrówki) to zrobiłem fote, a nie bede przecież szukał specjalnie sciany i ubierał wszystkich gadzetów, ktore na codzien noszę, a te troche rozjaśniają image (np. brązowa skórzana torba, szara czapka, czy ciekawe buty. Jak bedzie mi sie chciało to kiedyś coś wstawie na poważnie

Kolorystycznie, hm. Lubie czarny :blush:

Opublikowano

Obiecałem kiedyś to wrzucam, zeby nie było, ze tylko krytykuje a nie pokazuje jak chodze

Nie widac bajerow (a te uwielbiam), butów, zegarka, paska, okularów, brasoletki, ale nie o to w tych chodzi.

http://img718.imageshack.us/i/dscn0479i.jpg/

Bluza reserved

spodnie Wrangler

koszulka h&m

tyle się tu udzielasz, że aż się spodziewałem czegoś naprawdę dobrego. mogłeś włożyć te wszystkie dodatki, bo z combo czarna bluza + czarne spodnie + koszulka o nieładnym zielonkawym odcieniu naprawdę nie poszalałeś. wszystko oprócz tej brązowej torby, bo na 100pro dupnie będzie wyglądać do takiego czarnego zestawu

Opublikowano

no ale to co wrzucił gekon to nic ciekawego, ot czarne spodnie i bluza, zrób lepsze foto, żeby było widać buty, rozepnij bluzę iwtedy wrzuć jeszcze raz

Opublikowano (edytowane)

Przeciez pisze, ze nie chciałem cynic tylko raczej może nowe spodnie pokazać. Zwykły kazualnowy stroj na miasto. Jutro wrzuce fotke, UWAGA, z rozpiętą bluzą

stej tuned

Edytowane przez gekon
Opublikowano (edytowane)

jeden z moich codziennych fitow, czyli spodnie i koszulka.

fitv.jpg

zdjecie dedykuje figlarzowi

koszulka house'a

spodnie ci.po&baxx

ukryte featursy:

pasek diversa

buty conversa

Edytowane przez Redmitsu
  • Plusik 1
Opublikowano

100kg żywej wagi !

Koszulka nie w moim stajlu, ale generalnie props, bo ja też zwykle się tak ubieram, tj. spodnie + TS, bez dodatkowych cardiganów, szalików, arafatek itd.

:thumbsup:

Opublikowano (edytowane)

img0886q.jpg

- koszulka: Fishbone

- spodnie: Makaveli

- pasek: Cropp

- buty: Cropp

Oceniajcie.

Edytowane przez TheRozi
Opublikowano (edytowane)

Może zmieńmy nazwę tematu na poka swój boiler?

Widze, że Redmitsu grasz w RDR, za to plus ale jakoś dziwnie krzywo stoisz i te spodnie są zbyt obcisłe na ciebie w biodrach żeby jeszcze tam pchać ręce. Krew może nie dopłynąć :thumbsup:

Edytowane przez tomsecret1993
Opublikowano (edytowane)

@tomsecret

one sa obcisle po praniu, pozniej juz sa eleganckie do chodzenia. Dzisiaj byly wyprane ( lans ) to je zalozylem, jutro juz nie beda zbyt obcisle. Co da rak to zawsze je wkladam w kieszenie bo na fotkach nie wiem co z nimi zrobic.

Edytowane przez Redmitsu
Opublikowano

do du.py wsadź <_<

Rozi masz o kilkanaście rozmiarów za duże spodnie. Chyba, że kupiłeś je jak ważyłeś 157kg, po czym ładnie schudłeś i chcesz się pochwalić przed forumową bracią swoimi osiągami. Jeśli tak nie jest, to fail

Opublikowano

do du.py wsadź <_<

Rozi masz o kilkanaście rozmiarów za duże spodnie. Chyba, że kupiłeś je jak ważyłeś 157kg, po czym ładnie schudłeś i chcesz się pochwalić przed forumową bracią swoimi osiągami. Jeśli tak nie jest, to fail

Niestety, ale mylisz się. Te spodnie to był jednorazowy wybryk i pomyłka. Zamawiałem mniejsze, ale okazały się bardzo wielkie.

Opublikowano

Jak widać, z Croppa mam tylko pasek (który kosztował 5, czy 10 zł) i buty, które wyglądają jak Nike Air Force 1. Z innych rzeczy to niekiedy koszulki są fajne, ale reszta faktycznie ssie.

Opublikowano (edytowane)

Przeciez pisze, ze nie chciałem cynic tylko raczej może nowe spodnie pokazać.

Jasne...

...jesteś nikim...

czym miałem cycnic? czarną bluzą?

stona: wranglery za 140

Edytowane przez gekon