Opublikowano 20 września 201014 l Jak dla mnie zaje.biscie. Sry, ale co w tym zayebistego? Normalnie ubrany i tyle. Chyba ze normalnie = zayebiscie. Kwestia gustow, bo takze uwazam ze kurtka na minus, wyglada jak szmata z lumpa. Edytowane 20 września 201014 l przez Redmitsu
Opublikowano 20 września 201014 l Zaje.biscie, bo nie jest to "koszulka + bluza", tylko cos wiecej, koszula z krawatem, ale na luzie. No tylko buty bym zmienil.
Opublikowano 20 września 201014 l pewnie jest z lumpa, ale nie zmienia to faktu, ze jest spoko pasek tylko bym dopasował kolorem pod buty, nie kurtke
Opublikowano 20 września 201014 l fit na rower do lasu takze szalu nie robi http://img707.imageshack.us/i/moto0608.jpg/ szara bluza-h&m tiszert pumy lee knox zeszloroczne nike capri wiem, chudzina ze mnie(180/65kg) elo
Opublikowano 20 września 201014 l wiązanie butów to nic trudnego! reszta bez szału banny wyglądasz jak kanar
Opublikowano 23 września 201014 l arafatka :confused: I te buty wyglądają jak pantofle dla goofy'ego. Poza tym spoko.
Opublikowano 1 października 201014 l dzisiaj na luzie.. po wczorajszym pijanstwie trzeba ochlonac. hm vintage hm vintage hm diesel venezia
Opublikowano 1 października 201014 l Twój najsłabszy fit Wyglądasz jak pan Roman były stoczniowiec. Obecnie kierownik małej firmy ślusarskiej. Do pieca. Dobra czapka
Opublikowano 1 października 201014 l no powaga mialabyc xD bylemw urzedzie hahahaha (ps: nienawidze ku,rwa papierkow, nienawidze)
Opublikowano 1 października 201014 l hm new yorker house nudie hm soundtrack of my weekend Kto ci robił zdjęcie? Pytam z ciekawości
Opublikowano 5 października 201014 l dzisiaj na luzie.. po wczorajszym pijanstwie trzeba ochlonac. hm vintage hm vintage hm diesel venezia Wyglądasz jak typowy słuchacz happysadu, koszmarny fit. Brakuje ci tylko rękawiczek bez palców.
Opublikowano 25 października 201014 l ostatnio wrzucałem cos dwa lata temu wiec mata ide na bilard w sumie nic specjalnego. koszula house koszulka h&m spodnie Cross buty rozlatujace sie Reebok Club Legend II
Opublikowano 25 października 201014 l Ej, ja nie wiem...Czy ten typ myśli, że fajnie wygląda?? Ej, on chyba naprawdę tak myśli. Patrzcie jak stoi, JAKI MODEL!!! Edytowane 25 października 201014 l przez iJames
Opublikowano 25 października 201014 l Drzwi ze zdjęcia wyglądają lepiej niż cały fit. Edytowane 25 października 201014 l przez Khadgar