Skocz do zawartości

-:Pokaz jak sie nosisz:-

Tori

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jakie prowo? Serio tak uwazam - byle jaka koszulka, do tego byle jakie spodnie i jakies buty, ktore moze i do spodni pasuja. Podsumowujac, nic nadzwyczajnego jak na takiego znawce i krytyka.

Opublikowano

Nigdy nie określałem się mianem znawcy czy krytyka.

To, że ktoś potrafi odróżnic normalne ciuchy od bazarowego szajsu nie czyni z niego jakiegoś eksperta.

A dla ciebie coś co nie jest 2 razy za duże, nie ma wielkego napisu na środku koszulki, a buty to nie dunki lub airmaxy to wszystko byle jakie ;).

• Plusik 1
Opublikowano

W calej szafie ciuchow mam jedna koszulke z duzym napisem na srodku, jedna 'za duza' bluze i ani jednych dunkow ani air maxow - probuj dalej ;)

Jasne, ze nie okreslales sie nigdy mianem znawcy czy krytyka, ale we wszystkich plujesz jadem, po czym okazuje sie, ze wcale nie ubierasz sie lepiej.

• Plusik 3
Opublikowano

Pogadaj sobie ;).

Z tym 'pluciem jadem' wyjeżdżasz po raz kolejny i po raz kolejny bezsensownie. Jeśli rzeczywiście uważasz ze ta kurtala spykera była wporzo , to ja nie mam pytań.

• Minusik 7
Opublikowano

A niech sobie chlopak chodzi w czym mu sie podoba. Osobiscie nie zalozylbym ani takiej kurtki, ani porozciaganego, czarnego longsleeva, bo ani jedno, ani drugie do mojego stylu nie pasuje. Daleki jestem jednak od wrzucania komukolwiek, ze ktos ma ciuchy z pck, czy innych darow dla powodzian.

choc podejrzewam, ze w pck czesciej trafiaja sie czarne koszulki bez napisow niz ciuchy massa za gruby hajs ;)

Opublikowano

DSC_0711.jpg

(tak, w h&m cykana fota)

trampki converse, reszta h&m.

w oddali moje przyszłe zakupy

Pedalstwo , pewnie banny masz więcej butów i ciuchów niż nie jedna panna . Przed lustrem podejrzewam że też spędzasz więcej niż 10-15 min . Włosy na klacie masz czy golisz ?

• Plusik 3
  • Minusik 6