yaczes 14 464 Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Po Warszawie laza typy z nieoderwanymi metkami O_o Nosza rurki z niskim krokiem, koszule ala drwal i hopsiupowe czapki z daszkiem. Duzo ich, wczesniej tego nie widzialem. Co to (pipi)a za twor? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sito 59 Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 w ameryce tak się wożą jakaś zachodnia moda, a te metki to chyba po to żeby do sklepu oddać po jednym lansie... a potem ktoś kupuje przepocone ciuchy w tej samej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 rurki z niskim krokiem sa mega prze(pipi)ane tak samo jak czapki new era z naklejka z rozmiarem glowy :rofl2: hologram na spodzie czapki rozumiem ale naklejki na gorze z rozmiarem glowy pojac nie moge hahhahaah Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 (edytowane) No to dobra beka. Zwrocilem z tydzien temu gosciowi uwage w sklepie, ze od bluzy metki nie odcial i tak chodzi nieswiadomie to sie dziwil. Wiem czemu teraz. Niedlugo na lancuchu bedzie sie nosic rachunki z tesco i kto wiecej zaplacil = wiecej rispektu. Zenada. ;/ Edytowane 4 Grudnia 2011 przez 2razyjot Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Widziałem takie czapki z metką na czole ostatnio jak szukałem dla siebie. Żenujące. Wziąłem z daszkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 h&m top secret h&m h&m our legacy h&m soundtrack the kills 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Płaszcz mi się nie podoba i kolor rękawiczek trochę z dupy. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgadzam się z czortem. Marynara/płaszcz zbyt workowata i oczoje.bne rękawiczki Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Boże, jezu, czas umierać. Po pierwsze, mam podobny płaszcz i to coś na szyję, więc chyba jestem pedałem. Po drugie, pierwszy raz w życiu kojarzę muzykę, której słucha banny. Ja pie.rdolę. Rękawiczki z dupy i w ogóle nie pasują, tak samo jak koszulka a la więzień z kreskówek. No i nie wiem po chu.j wsadzasz nogawki w buty, wyglądasz przez to jak ten straszny dziadek z Kevina samego w domu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sig 395 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 koszula ok ale te rękawiczki nie bardzo ;d Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Gdyby nie miał tego czegoś na szyję a rękawiczki były czarne to byłoby w porządku moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 to zwykly czarny szalik : a rekawiczki te uwielbiam .. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 To ubieram się tak ,żeby Ci pasowały. po za tym wyglądasz jak pedzio 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 (edytowane) "soundtrack"... soundtrack do bycia bannym "nie wiesz w co sie ubrac? czegos brakuje w twoim wizerunku? dodaj soundtrack do swojej garderoby, zeby poczuc sie jak facet z okladki men's health i zalatac sobie dziury w osobowosci" .. :confused: z inej beczki, jak sie ubrac do tego numeru? Edytowane 13 Grudnia 2011 przez Najtmer Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 jestes idiota albo dobrze udajesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 (edytowane) stary, tu chodzi o ciebie a nie o mnie... no wiec jak z tym soundtrackiem? moze inaczej: wytlumacz mi, o co ci chodzi z tym soundtrackiem? tak wiesz, dokladnie, bo chyba po cos go tutaj wrzucasz, co nie? bo to podforum traktuje o odziezy jak mniemam, nie (pipi)a o muzyce... Edytowane 13 Grudnia 2011 przez Najtmer Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 juz kiedys o tym pisalem, wiec jak sie tak ciekawisz to do archiwum. a z Toba z wlasnego doswiadczenia wiem ,ze niewarto dyskutowac. Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Czy te rękawiczki są inspirowane filmem Drive? Przykro mi banny, ale ten fit jest słaby Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Filmem Drive XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Jeszcze nikt nie uczepił się tych ohydnych spodni? Brzydkie włosy, kiedyś miałeś takie ładne... Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 juz kiedys o tym pisalem, wiec jak sie tak ciekawisz to do archiwum. a z Toba z wlasnego doswiadczenia wiem ,ze niewarto dyskutowac. z Toba tez sie nie da dogadac, skoro wkrecasz sobie soundtrack do ciuchow. wiadomosc skierowana do bannego- nie bede pisal pm'ki, po prostu to pomincie (obiecuje, ze to ostatni przejaw mojego offtopu tutaj) (myslalem ze to ciuchy sie dobiera do osobowosci, ktora fundamentalnie ksztaluje m.in. muzyka). masz cos z hipstera- pompowanie ego stylem awangardowym. twoje zycie jawi mi sie jako 30 sekund spacerku na wybiegu dla modeli. sorry ze hejtuje, ale skoro nie potrafisz normalnie odpisac o chu.j ci chodzi i tylko umiesz odburknac, to ja raczej wole, bys tego tematu soundtracku nie prostowal. Jestes mega za(pipi)is.tym przedmiotem szydery, nie spier.dol tego ;D przepraszam juz nie bede 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 (pipi)a poprostu na forach o ciuchach tak sie robi, lol Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 (pipi)a poprostu na forach o ciuchach tak sie robi, lol prosz Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Dodany soundtrack to zdjecia, ;ktore notabene spokojnie mogloby wspierac telewizyjna akcje pomocy dla powodzian w pewnych kregach dodaje kilka punkcikow do alternatywnosci. Pomijajac, ze jest to totalna alter bieda emocjonalna i bycie trendi i dzezi dla ubogich to przynajmniej mozna sie posmiac z tego, ze ktos chodzi ubrany jak kloszard. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
TheKolumb 4 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 (edytowane) Nie no, outfit spoko, tylko wszystko z hm, bieda a własnie kupiłem sobie te skarpetki, czerwone, zólte, niebieskie jaskrawe i fioletowe i zielone jakieś tam. Całkiem spoko Edytowane 17 Grudnia 2011 przez TheKolumb Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi