Skocz do zawartości

-:Pokaz jak sie nosisz:-

Tori

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

No to dobra beka. Zwrocilem z tydzien temu gosciowi uwage w sklepie, ze od bluzy metki nie odcial i tak chodzi nieswiadomie to sie dziwil. Wiem czemu teraz. Niedlugo na lancuchu bedzie sie nosic rachunki z tesco i kto wiecej zaplacil = wiecej rispektu. Zenada. ;/

Edytowane przez 2razyjot

Boże, jezu, czas umierać.

Po pierwsze, mam podobny płaszcz i to coś na szyję, więc chyba jestem pedałem.

Po drugie, pierwszy raz w życiu kojarzę muzykę, której słucha banny. Ja pie.rdolę.

Rękawiczki z dupy i w ogóle nie pasują, tak samo jak koszulka a la więzień z kreskówek. No i nie wiem po chu.j wsadzasz nogawki w buty, wyglądasz przez to jak ten straszny dziadek z Kevina samego w domu.

• Plusik 1

"soundtrack"...

soundtrack do bycia bannym :music:

"nie wiesz w co sie ubrac? czegos brakuje w twoim wizerunku? dodaj soundtrack do swojej garderoby, zeby poczuc sie jak facet z okladki men's health i zalatac sobie dziury w osobowosci"

.. :confused:

z inej beczki, jak sie ubrac do tego numeru?

Edytowane przez Najtmer

stary, tu chodzi o ciebie a nie o mnie... no wiec jak z tym soundtrackiem?

moze inaczej: wytlumacz mi, o co ci chodzi z tym soundtrackiem? tak wiesz, dokladnie, bo chyba po cos go tutaj wrzucasz, co nie? bo to podforum traktuje o odziezy jak mniemam, nie (pipi)a o muzyce...

Edytowane przez Najtmer

juz kiedys o tym pisalem, wiec jak sie tak ciekawisz to do archiwum.

a z Toba z wlasnego doswiadczenia wiem ,ze niewarto dyskutowac.

z Toba tez sie nie da dogadac, skoro wkrecasz sobie soundtrack do ciuchow.

wiadomosc skierowana do bannego- nie bede pisal pm'ki, po prostu to pomincie (obiecuje, ze to ostatni przejaw mojego offtopu tutaj)

(myslalem ze to ciuchy sie dobiera do osobowosci, ktora fundamentalnie ksztaluje m.in. muzyka). masz cos z hipstera- pompowanie ego stylem awangardowym. twoje zycie jawi mi sie jako 30 sekund spacerku na wybiegu dla modeli. sorry ze hejtuje, ale skoro nie potrafisz normalnie odpisac o chu.j ci chodzi i tylko umiesz odburknac, to ja raczej wole, bys tego tematu soundtracku nie prostowal. Jestes mega za(pipi)is.tym przedmiotem szydery, nie spier.dol tego ;D

przepraszam juz nie bede ;)

• Plusik 2

Dodany soundtrack to zdjecia, ;ktore notabene spokojnie mogloby wspierac telewizyjna akcje pomocy dla powodzian w pewnych kregach dodaje kilka punkcikow do alternatywnosci. Pomijajac, ze jest to totalna alter bieda emocjonalna i bycie trendi i dzezi dla ubogich to przynajmniej mozna sie posmiac z tego, ze ktos chodzi ubrany jak kloszard.

• Plusik 6