Skocz do zawartości

-:Pokaz jak sie nosisz:-

Featured Replies

Opublikowano

Po co Ci te skarpetki? Pracujesz jako klaun?

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 225,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Lepsze niz (pipi)a biale skarpetki nike, adidas, puma, etc. Sportowcy (pipi)a.

Opublikowano

Polemizowałbym.

Opublikowano

adidasy + białe skarpetki adidasa podciągnięte na maks + krótkie spodenki nike = szczyt mody na polskich osiedlach

Opublikowano

i bluza marki "pitbull" i kurtka skórzana marki Cordon

Opublikowano
Lepsze niz (pipi)a biale skarpetki nike, adidas, puma, etc. Sportowcy (pipi)a.

Polemizowałbym.

Ty akurat lwie kanapowy nt. sportu sie nie wypowiadaj, plz. ;(

Opublikowano

Właśnie Rozi, jak to możliwe, że ciupiesz w gałę, a wyglądasz jak po terapii masłowej dla anorektyków? Białe skarpetki są obrzydliwe. Nieważne, czy zakłada się je do garnituru, czy do sportowych butów- są po prostu chuyowe.

Opublikowano

Widziałem już dużo rzeczy na tym forum, ale żeby mówić, że białe skarpetki są do bani, to ja pier.dolę. Oczywiście, lepiej chodzić w czarnych, gdzie spocona noga wymiata jak sku.rwysyn.

Opublikowano

Dobra, słyszę już to któryś raz, więc zapytam. Co ma kolor skarpetki do pocenia się? Ktoś mi to (pipi) wyjaśni popierając argumentami?

Opublikowano

Sam się zastanawiam... o ile kolor podkoszulka może mieć dość znaczne znaczenie w tym sensie (fala elektromagnetyczna patrz promienie UV odbijają się od jasnych powierzchni), tak skarpetka schowana w bucie - ee nie.

Opublikowano

Otyli ludzie maja taka przypadlosc i juz, nie chce mi sie linkiem do wikipedii rzucac.

Opublikowano

Otyli sryli. Gupia poprawnosc polityczna.

Grubasy zafajdane i tyle.

Nazywajmy ku.rwa rzeczy po imieniu.

Opublikowano

Dobra, rozwieje wszlekie wątpliwości. Białe skarpetki poza obiektem sportowym to bezguście totalne.

Oczywiście dozwolone są tylko przy uprawianiu sportu, kibic wpierdalający hot dogi na trybunach nie powinien ich nosić.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

białe skarpetki szybko sie brudzą dlatego dają nam do zrozumienia, aby przypadkiem nie załozyli ich "drugi raz"

Opublikowano

Maciucha, a Ty jakie sporty uprawiasz? :)

Opublikowano

piłeczke nożną oraz siatkóweczkę, drogi e-kolego (ale wtedy też nie nosze białych skarpetek)

Opublikowano

to zaproś Roziego na meczyk zamiast się śmiać :sleep:

Opublikowano

wymienili nam ostatnio parkiet w halii, niespecjalnie mamy fundusze na kolejny

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

Pojeździjcie na sankach nartach czy łatewa. Zima jest przecie.

Cieszmy się kur.wa tą pierdo.loną zimową aurą.

Opublikowano

Wytłumaczcie mi proszę co jest chu.jowego w białych skarpetkach? Dlaczego nikt na świecie, prócz sportowców, nie powinien nosić takowych?

Opublikowano

Bo się ludziom z dresiarzami kojarzą więc trza unikać.

Ewentualnie na rękę jest niektórym chodzić w czarnych, bo nie razi w oczy, że są u(pipi).ane i można kilka dni używać.

Opublikowano

Nie wiem, pod spodniami i tak nie widać jakiego koloru ktoś ma skarpetki. A wyznaję zasadę, że w lecie chodzi się w takich, które nie wystają poza buta (stopki), więc whatever.

Opublikowano

Wytłumaczcie mi proszę co jest chu.jowego w białych skarpetkach? Dlaczego nikt na świecie, prócz sportowców, nie powinien nosić takowych?

w gimbazie jak trzeba bylo chodzic w klapkach zawsze zakladalem biale. imo lepiej to wygladalo

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

408930_364651966894445_100000489347849_1458871_1040369581_n.jpg

Ten po prawej to ja. Wiem,że pewnie dla wielu będzie pedalskie czy coś,ale wabik na baby niesamowity to jest ^^