Opublikowano 18 grudnia 201113 l Lepsze niz (pipi)a biale skarpetki nike, adidas, puma, etc. Sportowcy (pipi)a.
Opublikowano 18 grudnia 201113 l adidasy + białe skarpetki adidasa podciągnięte na maks + krótkie spodenki nike = szczyt mody na polskich osiedlach
Opublikowano 18 grudnia 201113 l Lepsze niz (pipi)a biale skarpetki nike, adidas, puma, etc. Sportowcy (pipi)a. Polemizowałbym. Ty akurat lwie kanapowy nt. sportu sie nie wypowiadaj, plz. ;(
Opublikowano 18 grudnia 201113 l Właśnie Rozi, jak to możliwe, że ciupiesz w gałę, a wyglądasz jak po terapii masłowej dla anorektyków? Białe skarpetki są obrzydliwe. Nieważne, czy zakłada się je do garnituru, czy do sportowych butów- są po prostu chuyowe.
Opublikowano 18 grudnia 201113 l Widziałem już dużo rzeczy na tym forum, ale żeby mówić, że białe skarpetki są do bani, to ja pier.dolę. Oczywiście, lepiej chodzić w czarnych, gdzie spocona noga wymiata jak sku.rwysyn.
Opublikowano 18 grudnia 201113 l Dobra, słyszę już to któryś raz, więc zapytam. Co ma kolor skarpetki do pocenia się? Ktoś mi to (pipi) wyjaśni popierając argumentami?
Opublikowano 18 grudnia 201113 l Sam się zastanawiam... o ile kolor podkoszulka może mieć dość znaczne znaczenie w tym sensie (fala elektromagnetyczna patrz promienie UV odbijają się od jasnych powierzchni), tak skarpetka schowana w bucie - ee nie.
Opublikowano 18 grudnia 201113 l Otyli ludzie maja taka przypadlosc i juz, nie chce mi sie linkiem do wikipedii rzucac.
Opublikowano 18 grudnia 201113 l Otyli sryli. Gupia poprawnosc polityczna. Grubasy zafajdane i tyle. Nazywajmy ku.rwa rzeczy po imieniu.
Opublikowano 18 grudnia 201113 l Dobra, rozwieje wszlekie wątpliwości. Białe skarpetki poza obiektem sportowym to bezguście totalne. Oczywiście dozwolone są tylko przy uprawianiu sportu, kibic wpierdalający hot dogi na trybunach nie powinien ich nosić. Edytowane 18 grudnia 201113 l przez Gość
Opublikowano 18 grudnia 201113 l białe skarpetki szybko sie brudzą dlatego dają nam do zrozumienia, aby przypadkiem nie załozyli ich "drugi raz"
Opublikowano 18 grudnia 201113 l piłeczke nożną oraz siatkóweczkę, drogi e-kolego (ale wtedy też nie nosze białych skarpetek)
Opublikowano 18 grudnia 201113 l wymienili nam ostatnio parkiet w halii, niespecjalnie mamy fundusze na kolejny Edytowane 18 grudnia 201113 l przez maciucha
Opublikowano 18 grudnia 201113 l Pojeździjcie na sankach nartach czy łatewa. Zima jest przecie. Cieszmy się kur.wa tą pierdo.loną zimową aurą.
Opublikowano 19 grudnia 201113 l Wytłumaczcie mi proszę co jest chu.jowego w białych skarpetkach? Dlaczego nikt na świecie, prócz sportowców, nie powinien nosić takowych?
Opublikowano 19 grudnia 201113 l Bo się ludziom z dresiarzami kojarzą więc trza unikać. Ewentualnie na rękę jest niektórym chodzić w czarnych, bo nie razi w oczy, że są u(pipi).ane i można kilka dni używać.
Opublikowano 19 grudnia 201113 l Nie wiem, pod spodniami i tak nie widać jakiego koloru ktoś ma skarpetki. A wyznaję zasadę, że w lecie chodzi się w takich, które nie wystają poza buta (stopki), więc whatever.
Opublikowano 19 grudnia 201113 l Wytłumaczcie mi proszę co jest chu.jowego w białych skarpetkach? Dlaczego nikt na świecie, prócz sportowców, nie powinien nosić takowych? w gimbazie jak trzeba bylo chodzic w klapkach zawsze zakladalem biale. imo lepiej to wygladalo
Opublikowano 22 stycznia 201213 l Ten po prawej to ja. Wiem,że pewnie dla wielu będzie pedalskie czy coś,ale wabik na baby niesamowity to jest