Opublikowano 8 lutego 201213 l Skończy 16 lat to zmieni zdanie. Prawdziwego mężczyzne poznaje się po tym, ze nie wstydzi się założyć kalesonów.
Opublikowano 8 lutego 201213 l Czort dobrze prawi. Qubek grubas siedzi w domu i gra na konsoli to nie potrzebuje.
Opublikowano 8 lutego 201213 l Kalesony są dobre w sytuacjach, gdzie przebywamy na zewnątrz powyżej 30 minut. Ale w innym wypadku idzie wytrzymać.
Opublikowano 8 lutego 201213 l Przynajmniej mamy pierwszy plus dla sadełka. Jak pizga to nie trzeba nosić męskich rajstop
Opublikowano 8 lutego 201213 l Skończy 16 lat to zmieni zdanie. Prawdziwego mężczyzne poznaje się po tym, ze nie wstydzi się założyć kalesonów. Dwa lata temu nie zmieniłem mojego zdania na temat kalesonków.
Opublikowano 8 lutego 201213 l to znaczy ze jestes opozniony w rozwoju i czekaja cie kolejne 2 lata zarcik a tak btw, qbek, skoncz juz wpie.rdalac wszedzie swoje chu.jowe 3 grosze. nikt nie lubi zakompleksionych wazonow zgrywajacych kozakow przed monitorem. Edytowane 8 lutego 201213 l przez Najtmer
Opublikowano 8 lutego 201213 l Skąd się bierze taki hejt na kalesony? Z barku akceptacji w społeczeństwie?
Opublikowano 8 lutego 201213 l Skąd się bierze taki hejt na kalesony? Z barku akceptacji w społeczeństwie? pewnie trauma z podstawowki "patrz, ma kalesąki!"
Opublikowano 8 lutego 201213 l kalesony nie są złe, lecz ja mam je raz na ruski rok oi to wszystko z jednego powodu - jest mi w nich (pipi)esko niewygodnie.
Opublikowano 9 lutego 201213 l W podstawówce, jak się dzieciarnia przebierała do WF-u i jeden miał kalesony to się krzyczało "Rajtuzy ! On ma rajtuzy !" ...niektórym fobie nie przeszły.
Opublikowano 13 lutego 201213 l Ale w czym w ogole jest problem? Nie macie spodni na tych kalesonach?
Opublikowano 13 lutego 201213 l Plebs nosi kalesony. Zamożni mężczyźni na zimne dni nabywają bieliznę termiczną.
Opublikowano 23 lutego 201213 l Plebs nie nosi nic. Zamożni mężczyźni na zimne dni nabywają kalesony <ok>
Opublikowano 28 lutego 201213 l Ja tam nigdy nie lubiałem nosić ani kalesonów ani czapek ani szalików , rękawiczek też nie . Nie wygodnie mi w tym, nie marznę
Opublikowano 28 lutego 201213 l Wszystko zależy. Czapki też zawsze mi wkÓrwiają głowę. Rękawiczki spoko, ale kalesony trzeba dobrać. Najbardziej niewygodnie w takich rajtach. Trzeba brać bawełniane całe takie normalne jak piżamy. I najlepiej, żeby nie sięgały pod cycki. Edytowane 28 lutego 201213 l przez asfalt
Opublikowano 28 lutego 201213 l Jak jest jakas wyprawa w teren do lasu to jak najbardziej ubieram je pod moro, ale od kiedy jezdze na codzien autem to ich nie nosze w zime bo nie ma takiej potrzeby. Nie uwazam tego za cos glupiego - normalna czesc ubioru aby nie marznac.
Opublikowano 28 lutego 201213 l Kam on coponiektórzy, branie kalesonów za coś głupiego po piętnastym roku życia nienajlepiej świadczy o człowieku.
Opublikowano 18 marca 201213 l odświeżam średnio oficjalny fit buty w realu wypadają dużo jaśniej niż na fotce powyżej (ciut ciemniej od samej koszuli - http://www.pullandbear.com/webapp/wcs/stores/servlet/category/pullandbearpl/pl/pullandbear/39005/OBUWIE#/570003/BUTY Z DWOINY Z NOSKIEM)
Opublikowano 18 marca 201213 l Koszula za duża. Poza tym bardzo spoko. edit: pasek nie pasuje również, ma być w podobnym kolorze jak buty Edytowane 18 marca 201213 l przez Gość