MrNorbi 38 Opublikowano 6 lipca 2012 Opublikowano 6 lipca 2012 (edytowane) aha że air force 1 nie pasują do chinosów i bluzy z kapturem Nie w tym kolorze <facepalm> zwykły, codzienny fit na lato Długi rękaw na 35 stopni Taka sama koszulka tylko inny kolor Uploaded with ImageShack.us Rozi się wczoraj prawie popłakał nad brakiem zdjęc mojego ubioru, więc żeby znowu nie padało to wrzucam zdjęcie z dziś . Edytowane 6 lipca 2012 przez Norbi13 Cytuj
maciucha 11 648 Opublikowano 6 lipca 2012 Opublikowano 6 lipca 2012 Na twoim miejscu poszperałbym jeszcze w 4 moich zdjęciach, pewnie na którymś z nich zauważysz puszkę z farbą i sprej. Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 6 lipca 2012 Opublikowano 6 lipca 2012 Soul mial wrzucic swojego fita ale chyba stopy mu sie rozpuscily w tych jego kolorowych bucikach i nie mial dojsc do kompa. Mial byc fit a jest zgrzyt. Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 6 lipca 2012 Opublikowano 6 lipca 2012 Na twoim miejscu poszperałbym jeszcze w 4 moich zdjęciach, pewnie na którymś z nich zauważysz puszkę z farbą i sprej. Nie chce mi się Cytuj
Gość Soul Opublikowano 7 lipca 2012 Opublikowano 7 lipca 2012 Soul mial wrzucic swojego fita ale chyba stopy mu sie rozpuscily w tych jego kolorowych bucikach i nie mial dojsc do kompa. Mial byc fit a jest zgrzyt. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 7 lipca 2012 Opublikowano 7 lipca 2012 O JA JE.BE xD Jeszcze ta dziadkowa torebka :D:D Cytuj
szaden 228 Opublikowano 7 lipca 2012 Opublikowano 7 lipca 2012 Soul jesteś kibicem Lecha Poznań, że ubierasz się cały na niebiesko? Z tego fitu zostawiłbym tylko białe skarpetki, które są ledwo widoczne, a i tak chodziłbym w nich po domu. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 lipca 2012 Opublikowano 7 lipca 2012 (edytowane) O JA JE.BE xD Jeszcze ta dziadkowa torebka :D:D to jest nerka daunie i ogólnie to zaje'bista sprawa bo a) nie masz wtedy wypchanych kieszeni b) nie musisz nosić męski toreb (XD) Edytowane 7 lipca 2012 przez _Be_ Cytuj
szaden 228 Opublikowano 7 lipca 2012 Opublikowano 7 lipca 2012 Nerka albo taszka! Co kto lubi mówiąc szczerze( kiedyś używałem i czułem się jak komandos albo inny łowca skarbów)... Cytuj
Gość Opublikowano 7 lipca 2012 Opublikowano 7 lipca 2012 (edytowane) Jak kiedyś sprzedawałem kukurydzę na jakichś skur.wiałych festynach to miałem taką saszetkę na pasku do trzymania pieniędzy. Do tej pory mi wstyd. Edytowane 7 lipca 2012 przez Gość Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 7 lipca 2012 Opublikowano 7 lipca 2012 no, ale ku.rwa jak trzyma toto w łapie to wygląda mega przypałowo 1 Cytuj
Gość Soul Opublikowano 7 lipca 2012 Opublikowano 7 lipca 2012 Było mega gorąco, tylko taka opcja wchodziła w grę..... Nie, żaden zemnie kibic a już napewno nie tej polskiej żenady. Cytuj
Rambo7 145 Opublikowano 7 lipca 2012 Opublikowano 7 lipca 2012 trochę gimbersko. atest kamila z 1d for u sir. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 7 lipca 2012 Opublikowano 7 lipca 2012 Jeżeli dla Ciebie normalna koszulka + normlane spodnki = gimbersko to sorry no bonus 4 you. 1 Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 7 lipca 2012 Opublikowano 7 lipca 2012 O JA JE.BE xD Jeszcze ta dziadkowa torebka :D:D to jest nerka daunie i ogólnie to zaje'bista sprawa bo a) nie masz wtedy wypchanych kieszeni b) nie musisz nosić męski toreb (XD) c) wyglądasz jak dziadek polaczek/wieśniak/dres Jeżeli mężczyzna potrzebuje przy sobie więcej rzeczy niż może zmieścić w kieszeniach (tak żeby nie były wypchane) to nie jest prawdziwym mężczyzną! Cytuj
Gość Soul Opublikowano 7 lipca 2012 Opublikowano 7 lipca 2012 (edytowane) Jeżeli lubisz mieć wywalone po brzegi kieszenie to Twoja sprawa, ja tam cenie sobie wygodę. Po za tym jak się jedzie na mały wypoczynek to coś ze sobą trzeba zabrać.... Edytowane 7 lipca 2012 przez Soul Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 7 lipca 2012 Opublikowano 7 lipca 2012 Dla mnie jeansowe szorty to największa chu.jnia jaka może być. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 7 lipca 2012 Opublikowano 7 lipca 2012 Jeżeli lubisz mieć wywalone po brzegi kieszenie to Twoja sprawa, ja tam cenie sobie wygodę. Po za tym jak się jedzie na mały wypoczynek to coś ze sobą trzeba zabrać.... Telefon, portfel i klucze = wypchane kieszenie? 1 Cytuj
Sig 396 Opublikowano 7 lipca 2012 Opublikowano 7 lipca 2012 O JA JE.BE xD Jeszcze ta dziadkowa torebka :D:D to jest nerka daunie i ogólnie to zaje'bista sprawa bo a) nie masz wtedy wypchanych kieszeni b) nie musisz nosić męski toreb (XD) co nie zmienia faktu że chodząc w tym na co dzień po ulicy wyglądasz jak pani sprzedająca pietruszkę na rynku Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 7 lipca 2012 Opublikowano 7 lipca 2012 Z nerka na nerkach wyglada sie serio jak jakis biedny sprzedawca z bazaru a juz w rece "torebka" na smyczy to juz calkiem na bogato. No i to stwierdzenie "bylo tak goraco, ze jedyne co mozna bylo zalozyc to te przewiewne trepy heheheh. Nie no soul, koszulak i szorty spoko ale reszta to z jakiegos haloweenu sie wziela Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi