Opublikowano 7 lipca 201212 l Jesteś głupi czy tylko udajesz? No serio, co ty w tej swojej torebce nosisz, że aż tak ci potrzebna?
Opublikowano 7 lipca 201212 l Telefon, portfel i klucze = wypchane kieszenie? Oczywiście, że tak może być jak masz wypchany portfel i jakąś szerszą albo dłuższą komórkę
Opublikowano 7 lipca 201212 l No jak ktos nosi legginsy to rzeczywiscie ta stara motorola i portfel z 7 roznymi kartami debetowymi moze uwierac.
Opublikowano 7 lipca 201212 l portfel, telefon, klucze, słuchawki, leki na allergię. Edytowane 7 lipca 201212 l przez Soul
Opublikowano 7 lipca 201212 l portfel, telefon, klucze, słuchawki, leki na allergię. Edytowane 7 lipca 201212 l przez qb3k
Opublikowano 7 lipca 201212 l Nie wiem co ty ze sobą nosisz na tą alergię, chyba całe strzykawy w przypadku szoku anafilaktycznego.
Opublikowano 7 lipca 201212 l Pozdro dla tych ktorzy myslą że to od trawy bo niektórzy sa uczuleni na np użądlenie pszczoły a to smierc w 10 minut przez uduszenie bez tabsow
Opublikowano 7 lipca 201212 l No mowilem, ze na forumku jak nie wyglada sie jak 50letni biznesmen to gimbaza od razu Soul wyglada... Zwyczajnie i tyle. A za nerke propsy, sam nosze w niej portfel i kluczyki do samochodu, a sama nere przy pasku albo przez ramie. Wchvj wygodne.
Opublikowano 7 lipca 201212 l śmiem twierdzić że plecak byłby wygodniejszy nawet kanapke schowiesz i wodę Edytowane 7 lipca 201212 l przez Sig
Opublikowano 8 lipca 201212 l śmiem twierdzić że plecak byłby wygodniejszy nawet kanapke schowiesz i wodę Plecak tez mam, nerka jest bardziej wygodna do samochodu.
Opublikowano 8 lipca 201212 l Ku'rwa tak ide na miasto i musze nosić plecak jak gimbus przez cały czas no nigga plz. Nerka przypasku z boku ledwo widać, do tego czarna i jest git. Portfel, gumy do żucia i inne pierdoły se trzymam tam i mam luz w kieszeniach.
Opublikowano 8 lipca 201212 l No szał po prostu. A jakie wygodne! kojarzy mi się z tym: http://www.youtube.com/watch?v=uN6UtwM-N4E chociaż tam nikt nie ma takiego sprzętu Edytowane 8 lipca 201212 l przez Wściekły Pies
Opublikowano 8 lipca 201212 l nerka fajna sprawa, kilka lat temu. teraz dużo patologi śmiga z nerkami nike, niektórzy jeszcze zakładają je przez ramię, za dużo teledysków bonusa więc jeżeli nie jesteś osiedlowym dilerem to nie noś nerki. Edytowane 8 lipca 201212 l przez sosnaa
Opublikowano 8 lipca 201212 l Nigdy nie zrozumiem podejscia 'nie bede czegos nosil, bo ktostam tez takie nosi'... ;]
Opublikowano 8 lipca 201212 l Kubek, poka fita. Nie ma mi kto zrobić zdjęcia, bo zajmuję się tylko internetowym hejtowaniem i nie mam przyjaciół.
Opublikowano 8 lipca 201212 l Kubek, poka fita. Nie ma mi kto zrobić zdjęcia, bo zajmuję się tylko internetowym hejtowaniem i nie mam przyjaciół. Słit focia w lustrze Ci zostaje zawsze
Opublikowano 8 lipca 201212 l Kubek, poka fita. Nie ma mi kto zrobić zdjęcia, bo zajmuję się tylko internetowym hejtowaniem i nie mam przyjaciół. I jesteś gruby.