Skocz do zawartości

-:Pokaz jak sie nosisz:-

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 223,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Rozi się rozbisurmanił ostatnio.

Opublikowano

qbek - jako naczelny hejter powinieneś wkleic swojego fita, inaczej szanowne grono uzna cię za straszka i piz.deczkę.

pozdrawiam.

Opublikowano

Jako że qb3k sie wstydzi i na PW mi napisał, żebym wrzucił jego fotke, to wrzucam.

15yx011.jpg

Użytkownik qb3k napisał: "sorry za flesza"

Opublikowano

To nie ja. Na gównie nie gram :( A za porównanie do Bowiego dziękuję. GROUND CONTROL TO MAJOR TOOOM

e: może wrzucę fita jak mi przyjdzie t-shirt Foo Fighters co by było za co hejtować

Edytowane przez qb3k

Opublikowano

szkoda że zgubiłem swoją nerkę. przydawała sie kiedy nosiłem więcej gratów przy sobie, nad wodą, kiedy chodzę w szortach z jedną kieszenią, na rowerze nie gniotły sie fajki i wygodniej było ulokować kabel od mp3. granatowa najka z gigantyczną łyżwą, taka jaką noszą dresy na przykład. poza tym nerki były popularne w latach 90 a ja mam sentyment do lat 90. niestety nastały czasy "męskich" (taaa akurat) torebek i rurek z opuszczonym krokiem, ale na szczęście tam gdzie mieszkam nie ma tego za dużo.

Opublikowano

też propsuje nerki, do klubu/wyjazd imo lepsze od plecaka, telefon+klucze+portfel+fajki+ventolin i wszystko elegancko w jednym miejscu na biodrze, brak wypchanych kieszeni, a plecak na upał to chui, bo jak sie założy na plecy to mam spoconą plamę na plecach :(

oczywiście mówie o normalnych nerkach, nie o białych pedalskich saszetkach lacoste dla drechów i ich różowych piczonów

Edytowane przez Orzeszek87

Opublikowano

No (pipi)a ludzie przecież taka "nerka" to obciach i chu.j. To tak jak byście się kłócili, że np. crocsy albo kuboty albo sandały ze skarpetkami nie są obciachowe :/

Opublikowano

No, najlepiej zapyerdalac wszedzie z plecakiem, bo jakis Kubek w vansach na ulicy pomysli sobie, ze nerka to obciach :D

Opublikowano

Plecak przynajmniej jakoś wygląda.

200912072324078.jpg

Opublikowano

Ta fota tylko to potwierdza, więc o co chodzi? Plecak na propsie.

Opublikowano

No, a na rower zabieram i nerke i plecak :D w nerce wszystko co najwazniejsze, zeby bylo pod reka, a w plecaku mniej wazne rzeczy. Co wazne, jestem dresem, bo nerke mam z najka :)

Edytowane przez Lucek

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

JAKI GRUBAS XDDDDDDD

Opublikowano

Spodziewałem się lekkiej nadwagi xD

Opublikowano

Jakie obrzydliwe grube cos, serio, qubek to frajer, ale teraz to już ogólnie jest za masą i rozim jesli chodzi o obraze rodzaju ludzkiego.

CO ZA RYJ, I TE ŁYDY !!!!!

oblesny grubas xF

Opublikowano

qbek pierwszy do hejtingu a nic nie wrzuci wiec wrzucam za niego

1j9fz4.jpg

drugi od lewej no kur.wa fit jak (pipi)

Edit: mam dalna z wklejaniem linkow wiec wybaczcie :<

to teraz powinien zmienić nick na "qubeł"

Edytowane przez LeszeK-

Opublikowano

ahahaha MR SELF DESTRUCT