Opublikowano 8 lipca 201212 l jeszcze gdzies pisał " moze tez nie jestem najchudszy" xD no (pipi)a nie jesteś xDDDDDDDDDDDDDD
Opublikowano 8 lipca 201212 l przypomina mi Buffiego z gazety psx extreme. I kupe tłuszczu, proszę o oddzielny temat dla naszej nowej gwiazdy. Bedzie sie smial z nerki Lucka, a sam ma problem z cała reszta xD Edytowane 8 lipca 201212 l przez _Milan_
Opublikowano 8 lipca 201212 l To tłumaczy hejt na nerki w jego przypadku. Po prostu nie jest w stanie zawiązać jej w pasie.
Opublikowano 8 lipca 201212 l ej dobra ale na zjazd kąsolomaniaków iksboksofcuf nie trzeba jakiegoś tam fita pokazywać -_- ale te łydy xD
Opublikowano 8 lipca 201212 l a zauważyliscie, że po przeciwnej stronie jego brat chyba takie same łydki @czort xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Opublikowano 8 lipca 201212 l Te łydy powinny miec własną gre. albo forum ...a już na pewno własny układ słoneczny. Enyłej to musi być jakiś ewenement medyczny, kiedy brak nerki powoduje taki przerost łydek. Edytowane 8 lipca 201212 l przez Siara_iwj
Opublikowano 8 lipca 201212 l (pipi) patrzac na to zdjecie mam ochote na Edytowane 8 lipca 201212 l przez kubson
Opublikowano 8 lipca 201212 l aż sam też napiszę komentarz.... ja pier.dole.. dlatego nie ma co przejmować się forumowym hejtem ciuchów itd.
Opublikowano 8 lipca 201212 l Ciekawe co się dzieje w głowie qbka xD ...stawiam w ciemno, że to: Edytowane 8 lipca 201212 l przez Siara_iwj