yaczes 14 471 Opublikowano 22 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2013 (edytowane) Edytowane 22 marca 2013 przez Dave Czezky 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 22 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2013 Tak się noszę (nie da się obrócić XDDDDD). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 22 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2013 Koszula dobra, reszta do wyj,ebania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 22 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2013 marynarka z kapturem. :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Cytuj Odnośnik do komentarza
Sig 395 Opublikowano 23 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2013 koszula fajna skąd ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 23 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2013 Z Reserved. W Diverse są też podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 23 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2013 marynarka z kapturem. :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO czyli taką spalić? : Jak odepne kaptur to wzór może byc czy zbyt oldies? Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 23 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2013 Rozi, czemu masz takie wielkie łapska..? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 23 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2013 Jestem prawdziwym mężczyzną. Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 23 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2013 (edytowane) Tylko się potwierdza, że przeciętny Polak płci męskej to czereśniak bez gustu. Dotyczy dwóch ostatnich zdjęć, na poprzednie podstrony boję się zaglądać Kupcie/przejrzyjcie w Empiku lub jakimś salonie np. Logo, czy Men's Health - może parę inspiracji się znajdzie. Edytowane 23 marca 2013 przez [InSaNe] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 23 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2013 Czemu bez gustu? Każdy ubiera tak jak mu się podoba,to chyba logiczne,nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 23 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2013 Wrzuć swój fit stylisto Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 23 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2013 W dużym uproszczeniu - jak osiągasz pewien wiek, to imidż też powinien się zmienić. Niektórzy pół życia wyglądają jak licealiści U mnie na studiach też znalazło się paru gagatków w krótkich spodniach, dopóki profy siary nie zrobiły i dopiero w ten sposób niektórzy się nauczyli, że takich rzeczy się nie robi. Jak Cię widzą, tak Cię piszą, z wiekiem to nabiera znaczenia i choc każdy się ubiera "jak mu się podoba", to ma to duże przełożenie na relacje międzyludzkie Przekonasz się o tym sam na własnej skórze. A generalnie polaczki nie lubią wychodzić przed szereg i mało dbają o ubiór. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 23 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2013 Je.bnij się w łeb. Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 677 Opublikowano 23 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2013 (edytowane) Z jednej strony nie podoba Ci się, że nie wychodzą przed szereg, a z drugiej popierasz wchodzenie w jakieś narzucone ramy społeczne i "jak cię widzą tak cię piszą" i że czegoś nie wypada robić ? Błagam. Całe studia chodziłem w ciepłe dni w krótki spodniach na zajęcia, o ile potrafię uszanować konkretną okazję i miejsce, tak dla mnie wykłady na studiach to zwykłe codzienne zajęcie, a nie święto, a uczelnia to nie świątynia. Sorry. Niech se każdy wygląda nawet jak gimnazjalista, jak to lubi, a nawet jeśli w pracy obowiązuje jakiś "reżim" pod tym względem, to później ma się swoje życie prywatne. Z gierek też każesz ludziom wyrosnąć ? Edit : co nie zmienia faktu, że te dwa fity do których się Insane odnosił to jak dla mnie też "trochę" słabe, sorry Lucjan. Edytowane 23 marca 2013 przez kotlet_schabowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 23 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2013 No pozdro, właśnie wczoraj przekonałem się na własnej skórze, że fit zrobił małą furorę na imprezie, w pozytywnym sensie Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 23 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2013 (edytowane) kotlet: Zależy gdzie tak łazisz ubrany. Dla mnie łażenie w krótkich gaciach, czy laczkach np. do kościoła to jest brak kultury, tak samo nie wyobrażam sobie przyjść w krótkich gaciach do sądu. Niektórzy nie widzą w tym nic złego - przecież "goronco", a im tak wygodnie Ch.uj mnie to obchodzi, dla mnie to buractwo w najczystszym wydaniu. Edytowane 23 marca 2013 przez [InSaNe] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 23 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2013 (edytowane) normalnie widze scene jak "na wspolnej", warszafka, mieszkanie ala ikea, wszyscy piekni i uczesani, swiatlo studyjne, i wchodzi lucek: - wow, ale odjechany fit, - zayebiste lucek - carlsberg czy heineken - ale jazzy rozi, wygladasz jak wiesniak, a łapy masz do wideł a nie do telefonu. Edytowane 23 marca 2013 przez _Milan_ 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 23 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2013 Nie o to chodzi, po prostu wyróżniał się pozytywnie, tyle Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 23 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2013 E, tam. Przecież milan ekspert. Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 24 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2013 kotlet: Zależy gdzie tak łazisz ubrany. Dla mnie łażenie w krótkich gaciach, czy laczkach np. do kościoła to jest brak kultury, tak samo nie wyobrażam sobie przyjść w krótkich gaciach do sądu. Niektórzy nie widzą w tym nic złego - przecież "goronco", a im tak wygodnie Ch.uj mnie to obchodzi, dla mnie to buractwo w najczystszym wydaniu. Dla mnie buractwem jest kupić jakieś obcej (pipi)e kurtkę za 7 stów. No ale co kto lubi;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 24 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2013 (edytowane) normalnie widze scene jak "na wspolnej", warszafka, mieszkanie ala ikea, wszyscy piekni i uczesani, swiatlo studyjne, i wchodzi lucek: - wow, ale odjechany fit, - zayebiste lucek - carlsberg czy heineken - ale jazzy (pipi)a milan miszcz ja j.ebie. miszcz do kwadratu. a scena kończy się tym jak nieśmiała niby rozbawiona laska luka na niego bokiem, lucek uśmiecha się półgębkiem, ekran się ściemnia i wchodzi logo z zielonej butelki XD Edytowane 24 marca 2013 przez waldusthecyc Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 24 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2013 (edytowane) kotlet: Zależy gdzie tak łazisz ubrany. Dla mnie łażenie w krótkich gaciach, czy laczkach np. do kościoła to jest brak kultury, tak samo nie wyobrażam sobie przyjść w krótkich gaciach do sądu. Niektórzy nie widzą w tym nic złego - przecież "goronco", a im tak wygodnie Ch.uj mnie to obchodzi, dla mnie to buractwo w najczystszym wydaniu. Dla mnie buractwem jest kupić jakieś obcej (pipi)e kurtkę za 7 stów. No ale co kto lubi;) No to musisz mieć nieźle zje.bany łeb skoro to jest dla Ciebie buractwem Nie mówiąc o tym, że nie byłbyś w stanie sobie sam takiej kupić, a co dopiero na prezent Ja laurek nie rysuję, ani kolczyków też nie zwykłem na prezent kupować. Eot. Edytowane 24 marca 2013 przez [InSaNe] Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 24 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2013 Kto kupił obcej kurtkę za siedem stów? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 24 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2013 Insane,jakiś czas pisał o tym w wyrywaniu :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi