Opublikowano 27 marca 201312 l i minus od teki xDDD dobrze rozi zwracam honor, myslalem ze znowu jakies zawistne hejty
Opublikowano 29 marca 201312 l Spodnie i koszula nie fitują. 3/6 A i buty jakie masz? Edytowane 29 marca 201312 l przez _Be_
Opublikowano 29 marca 201312 l moze byc, tylko zdejmij ten helm. on pasuje do ciemnych koszul + szelki, ale nie do takiego czegos. bez helmu 4/6.
Opublikowano 29 marca 201312 l W 1925 r. byloby niezle. Cel osiągniety. Dzięki Dejw! buty mam chu.jowe. Btw: żeby wrzucić marnego fita w kontekst: ów fit był do TEATRU ! ! ! Edytowane 29 marca 201312 l przez tk___tk
Opublikowano 29 marca 201312 l nie wiem na co lecą hipsterki bo średnio mnie interesują, ale spotkałem mariusza z pierwszej miłości (był na randce z jakąś niewiastą) i jakoś się dziwnie patrzył więc chyba na chłopaków działa. aha: co zrobić żeby spodnie i koszula fitowały? jakie mam kupić szelki. od razu ostrzegam, że białych nie założę! Edytowane 29 marca 201312 l przez tk___tk
Opublikowano 29 marca 201312 l po kolorach ch,uja widać, ale poza tym good fit dzifko. idziesz w dobrą stronę, w stronę prawdziwego, dojrzałego, bogatego mężczyzny, który wybiera ruchanie na daną godzinę i z przyklaskiem publiczności godziwie i łaskawie rozdaje nałożnicom swoje nasienie. jeżeli chce i jeżeli one na to zasługują. Oto Twoja nowa droga. Witaj w lepszym świecie.
Opublikowano 29 marca 201312 l i naucz sie normalnie wrzucac zdjecia teku: ps: biala koszula + ciemny podkoszulek = chujnia.
Opublikowano 29 marca 201312 l NIE JEST BIAŁA TYLKO KOLORU BZU ! ! ! poza tym wiem, ale musiałem założyć pod spód t-shirt do or die żebym nie czuł się kompletnie jak frajer.
Opublikowano 29 marca 201312 l Za duza koszula, zle dobrany kolor ze spodniami, tshirt pod koszula krzyczy ze masz brak pewnosci siebie a kamizelka podejrzewam ze jest z garniaka od bierzmowania. Dobre checi ale nie wyszlo.
Opublikowano 29 marca 201312 l Walduś powiedział, że jest ok. A jak Walduś, najlepiej ubrany mężczyzna w Polsce mówi, że jest ok, to znaczy, że jest!
Opublikowano 29 marca 201312 l Walduś powiedział, że jest ok. A jak Walduś, najlepiej ubrany mężczyzna w Polsce mówi, że jest ok, to znaczy, że jest! Dokładnie, od kołyski w garniturze chodzi więc stfu.
Opublikowano 29 marca 201312 l i naucz sie normalnie wrzucac zdjecia teku: ps: biala koszula + ciemny podkoszulek = chujnia. Nie wierzę, że on się tak ubrał naprawdę.
Opublikowano 29 marca 201312 l i naucz sie normalnie wrzucac zdjecia teku: ps: biala koszula + ciemny podkoszulek = chujnia. Nie wierzę, że on się tak ubrał naprawdę. a ja nie wierzę w to