Skocz do zawartości

-:Pokaz jak sie nosisz:-

Tori

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

teka, co to za koszulka?

koszulka kapeli We Are Idols 

Opublikowano (edytowane)

Spodnie i koszula nie fitują. 3/6 A i buty jakie masz?

Edytowane przez _Be_
Opublikowano

moze byc, tylko zdejmij ten helm. on pasuje do ciemnych koszul + szelki, ale nie do takiego czegos. :) bez helmu 4/6.

Opublikowano (edytowane)

W 1925 r. byloby niezle.

Cel osiągniety. Dzięki Dejw! buty mam chu.jowe. Btw: żeby wrzucić marnego fita w kontekst: ów fit był do TEATRU ! ! !

Edytowane przez tk___tk
Opublikowano (edytowane)

nie wiem na co lecą hipsterki bo średnio mnie interesują, ale spotkałem mariusza z pierwszej miłości (był na randce z jakąś niewiastą) i jakoś się dziwnie patrzył więc chyba na chłopaków działa.

aha: co zrobić żeby spodnie i koszula fitowały? jakie mam kupić szelki. od razu ostrzegam, że białych nie założę!

Edytowane przez tk___tk
Opublikowano

po kolorach ch,uja widać, ale poza tym good fit dzifko. idziesz w dobrą stronę, w stronę prawdziwego, dojrzałego, bogatego mężczyzny, który wybiera ruchanie na daną godzinę i z przyklaskiem publiczności godziwie i łaskawie rozdaje nałożnicom swoje nasienie. jeżeli chce i jeżeli one na to zasługują. Oto Twoja nowa droga. Witaj w lepszym świecie. 

• Plusik 3
Opublikowano

i naucz sie normalnie wrzucac zdjecia teku:

cPPvPoj.jpg

ps: biala koszula + ciemny podkoszulek = chujnia.

Opublikowano

NIE JEST BIAŁA TYLKO KOLORU BZU ! ! !

poza tym wiem, ale musiałem założyć pod spód t-shirt do or die żebym nie czuł się kompletnie jak frajer.

Opublikowano

Za duza koszula, zle dobrany kolor ze spodniami, tshirt pod koszula krzyczy ze masz brak pewnosci siebie a kamizelka podejrzewam ze jest z garniaka od bierzmowania. Dobre checi ale nie wyszlo.

Opublikowano

Walduś powiedział, że jest ok. A jak Walduś, najlepiej ubrany mężczyzna w Polsce mówi, że jest ok, to znaczy, że jest!

Dokładnie, od kołyski w garniturze chodzi więc stfu.

Opublikowano

cPPvPoj.jpg

Nie wierzę, że on się tak ubrał naprawdę.

Opublikowano

cPPvPoj.jpg

Nie wierzę, że on się tak ubrał naprawdę.

a ja nie wierzę w to

156137_386006924827371_814930166_n.jpg