Opublikowano 19 kwietnia 201311 l czort - propsyco to za model butów? i ile ty masz wzrostu? wygladasz na tym zdjeciu jak karzełek z lekka Edytowane 19 kwietnia 201311 l przez maciucha
Opublikowano 19 kwietnia 201311 l nie wazne gdzie, wazne w czym. - powiedzial maus w drodze do piekla
Opublikowano 21 kwietnia 201311 l na misji bycia nijakim przypominasz mi mojego kuzyna, tylko on jest kims Edytowane 21 kwietnia 201311 l przez _Milan_
Opublikowano 21 kwietnia 201311 l biale spodnie = niech mama ci kupuje ubrania na razie, dopoki nie dorosniesz. jak mozna upasc tak nisko pod wzgledem ubioru. e: jeszcze pali. patrzcie jaki on dorosly jest. wiesz, ze papieros to tak naprawde podswiadome pragnienie ssania penisa? Edytowane 21 kwietnia 201311 l przez Gość
Opublikowano 21 kwietnia 201311 l wiecej vintage filtrow napierdol nastepnym razem na zdjecie, zeby bylo bardziej szpanerskie to napewno zgadne jaki to kolor. wrzuc mi oryginal to pokaze ci jak sie narzuca kolory programowo bydlaku, zeby wygladalo jak powinno.
Opublikowano 22 kwietnia 201311 l NA MISJI Czaisz się na małe dziewczynki? Bo ja bym się bał puścić dzieciaki na dwór widząc kręcącego się w pobliżu takiego typa
Opublikowano 24 kwietnia 201311 l Justin, kur.wa, Bieber. ...niżej już się nie da. Aha, czekam na błyskotliwą ripostę o moich butach, czy czymś tam... Edytowane 24 kwietnia 201311 l przez Siara_iwj
Opublikowano 24 kwietnia 201311 l To też jest Justin Bieber? Wiesz, jesteś brudasem, to myślę, że o ubiorze nie powinieneś się wypowiadać ani trochę.
Opublikowano 24 kwietnia 201311 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jesteś jak dżordż klunej..? ...serio..? Edytowane 24 kwietnia 201311 l przez Siara_iwj
Opublikowano 24 kwietnia 201311 l Raczej chodziło mu o fryzurę, która do niedawna była noszona przez eleganckich mężczyzn, a dziś raczej jest łączona z kolorowymi trampkami.
Opublikowano 24 kwietnia 201311 l Justin, kur.wa, Bieber. ...niżej już się nie da. Aha, czekam na błyskotliwą ripostę o moich butach, czy czymś tam... Siara nosisz glany giń!
Opublikowano 25 kwietnia 201311 l NA MISJI miało wyglądać jak dziki spontan, a wyszedł pozer model zaciągający się nieprzypalonym szlugiem Edytowane 25 kwietnia 201311 l przez Kazub
Opublikowano 30 kwietnia 201311 l To też jest Justin Bieber? Wiesz, jesteś brudasem, to myślę, że o ubiorze nie powinieneś się wypowiadać ani trochę. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH! chyba kurwa taki chciales napisac: