Opublikowano 29 czerwca 201311 l Musisz w jakiś bardziej slim-fitowy garnitur zainwestować. polecam Próchnik - będą rozmiary na Ciebie.
Opublikowano 29 czerwca 201311 l A potem koszule i krawat w Wólczance. Najlepszy sklep z tymi rzeczami IMO.
Opublikowano 29 czerwca 201311 l Koszule (za(pipi)istą swoją droga) i krawat mam. Z garniakiem zresztą też mi się nigdzie nie spieszy bo ubieram go średnio raz na 2 lata
Opublikowano 29 czerwca 201311 l Jak kupisz ładny to sam chętnie będziesz go częściej wkladal. No i spodoba Ci sie "przepraszam Pana wyglada Pan na sensownego człowieka, jestem taka sama tutaj w tym mieście - czy nie orientuje sie Pan gdzie jest hotel Pod Różą, bo mam tam zarezerwowany wygodny pokój ?" . To miła odmiana po "Ej chłopcze przestań gnieść te chipsy" prawda?
Opublikowano 29 czerwca 201311 l Mozesz rowniez uslyszec w niektorych galeriach "jak kupisz mi jeansy to zrobie ci loda".
Opublikowano 29 czerwca 201311 l No nie mój styl, przykro mi ale kupię! W sumie ten jest ładny i dobrze się w nim czuje, jak już musze gdzieś założyć tylko troszkę za szeroki w tej chwili.
Opublikowano 29 czerwca 201311 l ten trend wpuszczania koszulki w spodnie jest po to żeby było widać pasek czy jest jakiś inny powód ?
Opublikowano 29 czerwca 201311 l Bo niektórzy mylą ten temat z innym, o nazwie " pokaż jak się ośmieszasz ".
Opublikowano 30 czerwca 201311 l Jak kupisz ładny to sam chętnie będziesz go częściej wkladal. No i spodoba Ci sie "przepraszam Pana wyglada Pan na sensownego człowieka, jestem taka sama tutaj w tym mieście - czy nie orientuje sie Pan gdzie jest hotel Pod Różą, bo mam tam zarezerwowany wygodny pokój ?" . To miła odmiana po "Ej chłopcze przestań gnieść te chipsy" prawda? ja tam lubię czuć się młodo, na szacun można sobie pozniej pozwolić. zmień tandetną koszulkę na coś jasnego kolorowego + zmień skarpetki a adiki na nike w kolorze czerwonym<gangsta style>
Opublikowano 30 czerwca 201311 l Oprócz może troche za wysoko skarpet nie mam sobie nic do zarzucenia. Nie znacie sie. Buty nie sa adidasa tylko nike.
Opublikowano 30 czerwca 201311 l Na podwieczorek u sołtysa może być. Zazdrościsz bo za te skarpety mógłbym cie kupić. Aha i sorry że nie chodze w marynarce do pracy xD
Opublikowano 30 czerwca 201311 l Widzę, że znasz odpowiedź na pytanie gdzie się podziały tamte prywatki?
Opublikowano 30 czerwca 201311 l Buty dosyć odważne, co wcale nie jest wadą. Ładnie, nie ma się do czego przyczepić.