Gość mate5 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 C to za okazja, że tak ładnie się wystoiłeś? Ślub? Ten post sprawił, że jestem smutny. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 No jeśli ktoś tak na co dzień pop.ierdala to mu współczuję. Ficik na jakieś okazje naprawdę spoko, ale tak to ni (pipi)a. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 No jeśli ktoś tak na co dzień pop.ierdala to mu współczuję. Gdyż? Ja gdybym mógł, to popierdzielałbym tak codziennie. Ale musiałbym wywalić 3/4 szafy; za kilka lat do zrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 (edytowane) Ja, gdybym miał środki chodziłbym w marynarkach na codzień, ale na kilkanaście dobrych zestawów nie mam pieniędzy a półśrodków nie uznaję. e: Zdaje się, że Rozi myśli tak sammo : ) Edytowane 30 Czerwca 2013 przez mate5 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 No jeśli lubicie chodzić z takimi kwiateczkami na co dzień czy w takich butach to ok. Wasza sprawa i wasze guściki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Kwiat w butonierce chyba świadczy o jakiejś specjalnej okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 A co ja kur.wa napisałem wcześniej? Mówiłem o całym tym ficie, to że w garniakach można chodzić na co dzień to ja wiem, ale nie z takimi dodatkami czy butami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 A o co chodzi z butami? Że pasują kolorystycznie do reszty? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 (edytowane) Są brzydkie i kolorystycznie pasowałyby jakby były w kolorze krawatu. Tak myślę. down: u Ciebie na wiosce na pewno Edytowane 30 Czerwca 2013 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Sukienka partnerki też w kolorze krawatu, wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 C to za okazja, że tak ładnie się wystoiłeś? Ślub? Owszem. Są brzydkie i kolorystycznie pasowałyby jakby były w kolorze krawatu. Tak myślę. Tu nie masz racjij, ale jak mowisz.Gusta, gusciki, choc dodam ze sa wygodniejsze niz naje do biegania i swietnie tez pasuja do dzinsow i granatowej, marynarki ze sztruksu. Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 bardzo dobry fit. Buty też pasują, nie są nudne i wchodzą dobrze w garnitur. rzekłem. następny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Ale zobacz ile ludzi sie zaczelo ubierac inaczej, Lucjan pokaz buty! Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Tu nie masz racjij, ale jak mowisz.Gusta, gusciki, choc dodam ze sa wygodniejsze niz naje do biegania i swietnie tez pasuja do dzinsow i granatowej, marynarki ze sztruksu. Skąd żeś wytrzasnął wygodne buty do garnitury? Ja zawsze znajduję tylko ładne i krępujące stopy... Co do stroju to oczywiście można nosić na codzień, ale ryzyko, że się ubrudzisz i trzeba będzie oddać do specjalnej pralni, a nie wykorzystać domowy sprzęcior jest spore, ale coś za coś Gratuluję i życzę powodzenia w oficjalnym związku Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 No w tych byłem, bo lubię sportową elegancję: A serio to wrzucę jak wrócę do domu Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Tu nie masz racjij, ale jak mowisz.Gusta, gusciki, choc dodam ze sa wygodniejsze niz naje do biegania i swietnie tez pasuja do dzinsow i granatowej, marynarki ze sztruksu. Skąd żeś wytrzasnął wygodne buty do garnitury? Ja zawsze znajduję tylko ładne i krępujące stopy... Co do stroju to oczywiście można nosić na codzień, ale ryzyko, że się ubrudzisz i trzeba będzie oddać do specjalnej pralni, a nie wykorzystać domowy sprzęcior jest spore, ale coś za coś Gratuluję i życzę powodzenia w oficjalnym związku Dzięki Buty wyszarpałem z Topman'a. Coś w tym stylujak poniżej, bo dokladnie tych samych juz nie widze. Te sa do tego tansze, wiec gdybym dzis znowu musial kupywac do garniaka buty, czy ogolnie do marynarki tylko, to by sie juz nie zastanawial http://www.topman.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=0&viewAllFlag=&langId=-1&storeId=12555&catalogId=33056&parent_categoryId=207282&categoryId=1203495&productId=10711376 Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Ale zobacz ile ludzi sie zaczelo ubierac inaczej, Lucjan pokaz buty! dojrzewają BOŻE TO TAKIE PIĘKNE PATRZEĆ JAK STAJECIE SIĘ MĘŻCZYZNAMI !!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 hola hola, raz się tak ubrałem, na chrzciny Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 każda rewolucja zaczynała się od małego kroczku. ja np. jestem teraz w dżinsach i kolorowym podkoszulku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 A ja jestem na Adama. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 jakiej firmy garniak i koszula? dobrze widzę że jest szara i ma czarny kołnierzyk? Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Ventuno. Kupowane w Moss Brothers. Koszula jak mówisz, szara z czarnymi wykończeniami na rękawach i kołnierzyku. Świetny krój w ogóle ma, tak na marginesie. Nie widać oczywiście na zdjęciach tego ;/ http://www.moss.co.uk/Ventuno-Slim-Fit-Single-Cuff-End-On-End-Formal-Shirt-Black-With-Contrast-Collar-Cuff-964834027 http://www.moss.co.uk/Ventuno-21-Black-Slim-Fit-Peak-Satin-Lapel-Dress-Suit-Blue-964853391 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 tak się składa ,że też w sobotę mykam na ślub, to cyknę fotę i wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Moge już iść na dziewczyny czy dalej lipa. Zaznaczam ze mieszkam w miescie 50 tys Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Zaznaczam ze mieszkam w miescie 50 tys przebaczam Ci ten oraz wszystkie poprzednie fity. bóg z Tobą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi