BoroBoro 161 Opublikowano 5 lipca 2013 Opublikowano 5 lipca 2013 (edytowane) wyżej spodnie daj i ciaśniejszą koszulę kup, wszystkie guziki muszą być rozpięte. Edytowane 5 lipca 2013 przez BoroBoro Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 5 lipca 2013 Opublikowano 5 lipca 2013 Nie wiem czemu, ale te białe buty mi za chuj tu nie pasują. Wyglądają trochę wieśniacko. Cytuj
Gość kaz_ Opublikowano 5 lipca 2013 Opublikowano 5 lipca 2013 Pindol na wierzchu i wszystkie twoje! Cytuj
Gość Opublikowano 5 lipca 2013 Opublikowano 5 lipca 2013 Czarny skorzany pasek i biale sportowe buty. Wpuszczona koszulka polo w spodnie. Srebrny zegarek i zlota bransoleta. Jasne spodnie jeansowe, poszerzane u dolu (jak u kowbojow). Wiecej grzechow nie pamietam... Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 5 lipca 2013 Opublikowano 5 lipca 2013 Canabis jak szukasz bardziej obcisłych koszulek to polecam rashguard wieś 4000 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 5 lipca 2013 Opublikowano 5 lipca 2013 Moge już iść na dziewczyny czy dalej lipa. Zaznaczam ze mieszkam w miescie 50 tys Hahahahahahaha, idealny ubiór ludzi z moich okolic (wieś 400 mieszkańców), wręcz klasyczny na zabawy w remizie. Koszulka w spodniach (XD), wielki skórzany pas (XD) i niklowa bransoletka. Jak to nie jest prowokacja, to ja pier.dolę. Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 5 lipca 2013 Opublikowano 5 lipca 2013 Obawiam się, że to nie jest prowokacja Cytuj
Harbuz 954 Opublikowano 5 lipca 2013 Opublikowano 5 lipca 2013 No ale jest lepiej niż ostatnio. Tutaj przynajmniej jest coś w miarę ładnego ( koszulka). 2 Cytuj
Gość Opublikowano 5 lipca 2013 Opublikowano 5 lipca 2013 Hahahahahahaha, idealny ubiór ludzi z moich okolic (wieś 400 mieszkańców), wręcz klasyczny na zabawy w remizie. Koszulka w spodniach (XD), wielki skórzany pas (XD) i niklowa bransoletka. Jak to nie jest prowokacja, to ja pier.dolę. Moim zdaniem i tak jest lepiej niz dzordz klunej. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 5 lipca 2013 Opublikowano 5 lipca 2013 W takim razie współczuję twojemu chłopakowi. Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 5 lipca 2013 Opublikowano 5 lipca 2013 (edytowane) Hahahahahahaha, idealny ubiór ludzi z moich okolic (wieś 400 mieszkańców), wręcz klasyczny na zabawy w remizie. Koszulka w spodniach (XD), wielki skórzany pas (XD) i niklowa bransoletka. Jak to nie jest prowokacja, to ja pier.dolę.To teraz wiem dlaczego swoich ekstrawagancjich fitów zdjecia robisz na jakis polach, ruinach, lasach. Musisz się ukrywać aby palcami cię nie wytykali Edytowane 5 lipca 2013 przez SzewczykDratewka Cytuj
Gość Opublikowano 5 lipca 2013 Opublikowano 5 lipca 2013 W takim razie współczuję twojemu chłopakowi. Chyba ty. Cytuj
butch.stein 251 Opublikowano 8 lipca 2013 Opublikowano 8 lipca 2013 Ostatnio na zakupach z lubą byłem i stwierdziłem, że cyknę jakieś foto dla foruma swojego ałtfitu bo już miliard razy obiecywałem. niebawem większa ilość wyjściówek w lepszej jakości, tym razem serio Cytuj
maciucha 11 649 Opublikowano 8 lipca 2013 Opublikowano 8 lipca 2013 nie wiedzialem że można miec dziewczyne nosząc skarpety tak wysoko Cytuj
butch.stein 251 Opublikowano 8 lipca 2013 Opublikowano 8 lipca 2013 Myślę, że spełnię Twoje oczekiwania To tylko tak na rozruch. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 8 lipca 2013 Opublikowano 8 lipca 2013 no te skarpety do szortów to niezła lipa Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 8 lipca 2013 Opublikowano 8 lipca 2013 Skarpedki faktycznie mogłyby być niższe. No i ta torba Cytuj
Manor 645 Opublikowano 8 lipca 2013 Opublikowano 8 lipca 2013 No ja nie wiem po co w ogóle wrzucać taki normalny, nijaki fit. Też często ubieram się w w nijakie ciuchy, jak nie mam ochoty się wyróżniać z tłumu, ale żeby od razu to wrzucać do neta... 1 Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 No ja nie wiem po co w ogóle wrzucać taki normalny, nijaki fit. Też często ubieram się w w nijakie ciuchy, jak nie mam ochoty się wyróżniać z tłumu, ale żeby od razu to wrzucać do neta... + kolejny w czapce, elo. ciekawie mnie tylko - nie przeszkadza Ci ta torba? Masz ją aż za biodro, praktycznie do uda, to wygodnie tak Ci chodzić? Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 Moge już iść na dziewczyny czy dalej lipa. Zaznaczam ze mieszkam w miescie 50 tys Hahahahahahaha, idealny ubiór ludzi z moich okolic (wieś 400 mieszkańców), wręcz klasyczny na zabawy w remizie. Koszulka w spodniach (XD), wielki skórzany pas (XD) i niklowa bransoletka. Jak to nie jest prowokacja, to ja pier.dolę. Nie niklowa tylko srebrna wiesniaku. Poucza mnie gościu który jak zrobi sobie fryzure clooneya to mysli że nim jest, Tip, nie wiem co robisz w lesie ale masz racje że pozostały ci już tylko sarny do dymania bo żadna laska nie spojży nawet na ulizanego pulpeta lesnika z patykiem w tłustej gębie. Uwielbiam jak ludzie z jakiegos wypiz.dowa 400 mieszkańców ubieraja sie jak zobacza w reklamie w swoim telewizorze xD Zapamietaj racuchu, chłop ze wsi wyjdzie ale wies z chłopa nigdy. Także pozostają ci tylko przebieranki i zabawa w sławnego aktora na jagodach jak było ostatnio. Czarny skorzany pasek i biale sportowe buty. Wpuszczona koszulka polo w spodnie. Srebrny zegarek i zlota bransoleta. Jasne spodnie jeansowe, poszerzane u dolu (jak u kowbojow). Wiecej grzechow nie pamietam... bransoleta jest srebrna nie złota przepraszam bardzo 9 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 Kabanis nie spinaj się tak, bo ci niklowa bransoletka pęknie XDDD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi