maciucha 11 599 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 kanabis jak mało kto nie powinien wypominac innym pochodzenia xD Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Kabanis nie spinaj się tak, bo ci niklowa bransoletka pęknie XDDD czochraj bobra clooneyowi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Chodzisz regularnie na zabawy w remizach? Bijesz się też regularnie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Chodzisz regularnie na zabawy w remizach? Bijesz się też regularnie? Nie tak regularnie, jak ty niemca po kasku. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 (edytowane) Obawiam się, że to nie jest prowokacja Nie moge znaleść twojego zdjątka Obawiam sie że pokaz jak sie nosisz albo wypier.dalaj Edytowane 9 Lipca 2013 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 ciekawie mnie tylko - nie przeszkadza Ci ta torba? Masz ją aż za biodro, praktycznie do uda, to wygodnie tak Ci chodzić? Mnie zastanawia zawszę, co oni noszą w tych torbach? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 ponoć szminki, telefon komórkowy, tusz do rzęs Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 (edytowane) Nie wiem co chcecie od kanabisa? Ubiera się zwyczajnie, na zdjęciu wygląda schludnie, więc o co ci chodzi rozi? Edytowane 9 Lipca 2013 przez szaden Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Bo Rozi ma spaczony gust, podobaja mu się (pipi)owe dziary, TLoU to gra na 8, a na co dzień popie.rd.ala w takich laczkach Serio, kiedyś wrzucał foto podobnych . ponoć szminki, telefon komórkowy, tusz do rzęs Tak myślałem, jak napadną nas Niemcy, to razem z kobietami i dziećmi pójdą do schronów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 ponoć szminki, telefon komórkowy, tusz do rzęs Tak myślałem, jak napadną nas Niemcy, to razem z kobietami i dziećmi pójdą do schronów. Nie do schronow, ktos musi pokazac masie, ktora bedzie robila za mieso armatnie gdzie jest wrog. Cytuj Odnośnik do komentarza
Manor 645 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 ciekawie mnie tylko - nie przeszkadza Ci ta torba? Masz ją aż za biodro, praktycznie do uda, to wygodnie tak Ci chodzić? Mnie zastanawia zawszę, co oni noszą w tych torbach? Ja jak latam po mieście przez parę godzin to noszę tam wodę, futerał na okulary przeciwsłoneczne, zwykle jakąś książkę, czy książki i tego typu bzdety. Wychodzę z założenia, że wygląda to lepiej niż chodzenie po mieście z plecakiem, a gdzieś te rzeczy trzymać muszę. W ogóle widzę, że tak jak kiedyś panowała tu 'hipsterska' moda, tak teraz zaczyna się tu panoszyć przeciętność i wpuszczanie koszulki w spodnie. Swoją drogą kanabis fit może schludny, ale popełniłeś tyle fo pa co Maus wymienił, że nie wiem czego się spodziewasz, pokazując się w całej okazałości. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Obawiam się, że to nie jest prowokacja Nie moge znaleść twojego zdjątka Obawiam sie że pokaz jak sie nosisz albo wypier.dalaj Wedle życzenia, milordzie. Wkrótce coś zapodam, choć nie spodziewaj się beki, bo niczym się nie wyróżniam - ani stylem, ani byciem obiektem do beki Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Obawiam się, że to nie jest prowokacja Nie moge znaleść twojego zdjątka Obawiam sie że pokaz jak sie nosisz albo wypier.dalaj Wedle życzenia, milordzie. Wkrótce coś zapodam, choć nie spodziewaj się beki, bo niczym się nie wyróżniam - ani stylem, ani byciem obiektem do beki To drugie to już nam zostaw do oceny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Miałem wrzucać z wesela, ale kurczę zapomniałem cyknąć i chyba tylko 'fotograf weselny' zrobił, także później. tymczasem 2x hm 2x zara 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 (edytowane) Te spodnie i skarpetki to zart ? Nie no Banny jakbys na moj slub przyszedl tak ubrany to bym sie niezle wku.rwil,ze musze kazde zdjecie z toba traktowac fotoszopem i usuwac mistrza drugiego planu w spodniach z gimnazjum A co do zary to strasznie polecieli z jakoscia, sporo pralni przyjmuje ciuchy tej marki wylacznie na odpowiedzialnosc klienta. Szkoda, bo koszula,ktora kupilem 3 lata temy wyglada jak nowa Edytowane 11 Lipca 2013 przez Pajda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 @Pajda, a gdzie napisalem, ze tak bylem na slubie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Staram się jak mogę spojrzeć na te spodnie jak najbardziej tolerancyjnie i obiektywnie, ale ni 4uja mi się nie podobają. Mało dżentelmeńskie. Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 słabo lakierki do tego stopki wtf spodnie wyglądają jak za krótkie i nadają się bardziej do vansów czy air maxow koszula brzydka jestem na nie, 2/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Nie przechodzisz dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 no dobra : ( Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Do finału przechodzą Kanabis i Clooney. Czekamy na ich nowe fity. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 przykrótkie spodnie do lakierków? ni chuya prędzej coś takiego choć to i tak nie mój styl Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 koszula paskudna i spodnie brzydkie (nie chodzi o to, że krótkie - brzydkie), ale i tak nie jest źle Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Widzę ze banny jesteś idealnie w rozmiarowce Zary. Ja marynarki od nich w rozmiarze XL na plecy nawet nie wciągnę Cytuj Odnośnik do komentarza
Jinmin 10 Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Spodnie i marynarka ok ale koszula na tym zdjeciu wyglada jak jakas targowa, do tego widoczne skarpetki i buty na polysk przy spodniach do kostki wyglaja fatalnie. Son, I am disappoint. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi