Opublikowano 13 września 201311 l Maus, wiesz jak to jest wnerwiające kiedy ktoś próbuje na każdym kroku cię uświadomić, że jest tym, kim jest..? Prym wodzą w tym zatwardziałe lezby, które w każdym zdaniu, niezależnie od treści podprogowo wrzeszczą JESTEM LEZBĄ, SŁYSZ JAK RYCZĘ !!!!!!!! Słowem - jak jesteś homo, to super, ale odpuść już podteksty, bo są banalne do przejrzenia, nachalne, wnerwiające i sugerują bycie sporą attention whore.
Opublikowano 14 września 201311 l No (pipi)a, mistrz fotoszopa. Ręce same się składają do oklasków. Brawo, brawo, brawo!
Opublikowano 14 września 201311 l Niedawno wklejales ta kurtke. Moro jest passe, wygladasz jak banny. I przestan palic papierosy, bo w starych spodniach wycieraja sie od paczki slady, jakie mozna zobaczyc jak twoich. Ogarnij sie kurwa w koncu!
Opublikowano 14 września 201311 l Too many niggas, not enough hoes. Takie ładne buty na grzybobranie? W lesie mokro , zmien je dziecko Ale kurtka bardzo dobra, grzyby nie będa cie widzieć Edytowane 14 września 201311 l przez kanabis
Opublikowano 20 września 201311 l Ok moj fit na wesele wiekszosc widziala na FB ale co tam Garnitur - Armani Koszula - Taylors Guild Krawat - Versace Okulary - Gucci Buty - Hugo Boss Bokserki - Voi Jeans Skarpetki - Calvin Klein Pasek - Calvin Klein OST - Czolowka z "Milosc na Bogato" Handluj z tym !!!
Opublikowano 20 września 201311 l Ok moj fit na wesele wiekszosc widziala na FB ale co tam Garnitur - Armani Koszula - Taylors Guild Krawat - Versace Okulary - Gucci Buty - Hugo Boss Bokserki - Voi Jeans Skarpetki - Calvin Klein Pasek - Calvin Klein OST - Czolowka z "Milosc na Bogato" Handluj z tym !!!
Opublikowano 29 września 201311 l Chujowe światło, ale niech będzie. Enter Shikari Cross Jeans House Let's h8.
Opublikowano 29 września 201311 l Figlarz pisze jakie marki ma na sobie a wygląda jak everybody man podbijam kanabisa
Opublikowano 29 września 201311 l je.bany wyjechał na chwile do Holandii i nawet do szmat pozuje już tylko w pomarańczowym tle
Opublikowano 29 września 201311 l Wypisywanie marek to tu norma, którą zapoczątkował banny. O soundtracku zapomniałem A fit nie miał być jakiś wystrzałowy. Wrzuciłem, bo z nudów cyknąłem. Ale nie jestem gorszy od Roziego ?
Opublikowano 29 września 201311 l Naszło mnie dzisiaj na odkurzenie baggy jeansów, które znalazłem przy sprzątaniu szafy New Era 9fifty WJ Szerokie spodnie Sp. z o.o. Nike AF1 Prawdziwy hopsiuperski fit!