Opublikowano 30 września 201311 l widze ze wyżyny pojazdów kanabis i lucek przypominaja mi sytuacje z iron mana 2, nayebany brudny Rourke w za(pipi)ewie w białych skarpetach i z tatuazami klnie widzac w tv Starka bogatego otoczonego du,pencjami wolnego od nałogów w miescie. Edytowane 30 września 201311 l przez _Milan_
Opublikowano 30 września 201311 l No super, a teraz wytłumacz wszystkim co oprócz białych skarpet przypomina ci mnie i lucka. Prosimy ekscelencją. Bo to że chciałbys jak dorosniesz zostac Starkiem juz wiemy. Edytowane 30 września 201311 l przez kanabis
Opublikowano 30 września 201311 l tony stark to wiadomo przez czapkę. reszty nie jarzę. Edytowane 30 września 201311 l przez tk___tk
Opublikowano 30 września 201311 l W dniu 29.09.2013 o 20:38, Figlarz napisał(a): Ale nie jestem gorszy od Roziego ? nie no trzymajmy jakieś standardy. choć gruby Rozi ma swoje plusy w moich oczach Pokaż ukrytą zawartość powiedziałem to na głos?
Opublikowano 30 września 201311 l niebezpiecznie blisko poziomu zbycha zaraz po tym jak wycięli mu odbyt
Opublikowano 30 września 201311 l Przestancie rozmawiac o odbytach albo zalozcie mi sobie oddzielny temat.
Opublikowano 30 września 201311 l to jest udawany dystans nr 2, nastepuje po zyebce przez forumek, niektorzy sie uspokajaja, a gatunek masakratososzprotos brnie dalej.
Opublikowano 30 września 201311 l To troche gimnazjum przypomina co uprawiacie, w stylu "masz brazowy sweter, a brazowy nosza tylko rumuny bo ja tak powiedzialem". Jaki znow dystans sobie wymysliliscie? A co do masy lub szproty to wybacz, ale zebym nagral cos, wrzucil na YT i jeszcze to tutaj umiescil to musialbym niezlego kwasa pod powieke zajebac przed. Pokaż ukrytą zawartość To byla odpowiedz do Milana. Do roziego odpowiem krotko - wypierdalaj. Edytowane 30 września 201311 l przez Gość
Opublikowano 1 października 201311 l W dniu 30.09.2013 o 16:55, waldusthecyc napisał(a): Rozi ma plusy ...chyba w szkłach od okularów.
Opublikowano 30 grudnia 201311 l Mogles bardziej napiac najszerszy bo tak wyszedles zbyt naturalnie. A fit slaby.
Opublikowano 30 grudnia 201311 l (pipi)a, Maciucha, weź się w garść. Random Cię zjechał nawet Ale sweter spoko.
Opublikowano 30 grudnia 201311 l Ale mógłbyś od czasu do czasu kupić nowe ubrania, bo te trampki i spodnie już widziałem.
Opublikowano 30 grudnia 201311 l przy takiej posturze, fit prezentuje sie spoko, ale pewnie mozna wyciagnac cos lepszego z ciebie. Forumek Ci pomoże w doborze kreacji.