Opublikowano 30 marca 201312 l ale rozi ja cały czas liczę na modowe rady. ja jestem prosty chłopak z osiedla, a chcę do wielkiego świata mody i prestiżu! mam dość bycia żałosnym pankiem i wkładania byle czego za 5zł. MISTRZU NAUCZAJ! nie byłem u bierzmowania poyebało? o_O ps: jaki kolor tiszertu świadczy o pewności siebie? łososiowy? zawsze myślałem, że to kwestia zachowania. Edytowane 30 marca 201312 l przez tk___tk
Opublikowano 30 marca 201312 l Ale Ty jesteś nieśmieszny, serio! Jeszcze trochę i będzie poziom Wujaszka. Tak trzymaj!
Opublikowano 30 marca 201312 l tk nic się nie przejmuj - to mówię ja - najlepiej ubrany od kołyski człowiek na świecie. Twój wzór na ruchanie to (ilość wyruchanych lasek przez hopsiup Lucka)*3/ilość zaliczonych przez wujaszka lasek w grotę nestle+obwód bica (Yaczesa+Yeti). ideału jeszcze nie ma ale jesteś na dobrej drodze!
Opublikowano 30 marca 201312 l tshirt pod koszula krzyczy ze masz brak pewnosci siebie ten temat jest hardkorem czyjego autorstwa jest to małe dzieło sztuki wyżej i z którego tematu ? Edytowane 30 marca 201312 l przez Kazub
Opublikowano 30 marca 201312 l nie wiem ale kolegom rozjusza ze swagu jak skur.wysyn bardzo się podoba.
Opublikowano 3 kwietnia 201312 l Kurtka z bershki Czarna koszula z new yorkera Spodnie z reserved buty nike renzo 2 mid Soundtrack elko
Opublikowano 3 kwietnia 201312 l Własnie dobra rozmiarowo, M'ka była przymała a XL wisiała jak na worku. Spodnie dosyć średnie to fakt ale akurat z zakupu butów jestem zadowolony
Opublikowano 3 kwietnia 201312 l kurtka zaj.ebista ale to jednak trzeba mieć figurę przecinaka. Nikt kto ma powyżej 100cm w klacie nie wejdzie w taką kurtkę a nawet jeśli to będzie to wygląda jak szmata po starszym bracie. A szkoda, fajnie wygląda.
Opublikowano 3 kwietnia 201312 l Własnie dobra rozmiarowo, M'ka była przymała a XL wisiała jak na worku. Spodnie dosyć średnie to fakt ale akurat z zakupu butów jestem zadowolony Nie dobra. Masz zgiete rece a rekaw siega ci prawie do poczaktu malego palca. Skora jest jak marynarka jesli jest choc troche za duza to bedzie wygladac slabo. Dajesz na silke a na jesien bedzie pasowac jak ulal
Opublikowano 3 kwietnia 201312 l Mka była też trochę krótsza więc koszule/tiszerty jeszcze bardziej by wystawały także uznałem, że odrobinę większa będzie lepsza
Opublikowano 3 kwietnia 201312 l do takiej kurtki musisz być troszkę gay friendly i nosić krótsze swetry oraz obcisłe podkoszulki. zobacz jaki sweter ma model w tej kurtce ze strony sklepu
Opublikowano 3 kwietnia 201312 l ale to nie moja wina że ta wystająca koszula spod kurtki wygląda po prostu słabo, to chociaż rozepnij kurtkę wtedy to nie będzie tak walić po oczach. albo w sumie - co ja tu (pipi)a robię - rób co chcesz. Edytowane 3 kwietnia 201312 l przez waldusthecyc
Opublikowano 3 kwietnia 201312 l w tym temacie się nosi niebieskie zamszowe buty sportowe do czerwonej koszuli drwala, więc na takie szczegóły już nawet nie zwraca się uwagi.
Opublikowano 4 kwietnia 201312 l ej nudzi mi się z rana to przeglądam foty co leżą w folderze "download" z niewyjaśnionych przyczyn. dobry fit? można tak na miasto wyrywać du.py?
Opublikowano 4 kwietnia 201312 l Fit dobry dla Tycjana. Ale plus taki, że teka masz ze zdjęcia na zdjęcie coraz normalniejszą twarz.