Opublikowano 13 stycznia 200916 l ej zdjecie mi sie nie wczytuje ;/ ja dzisiaj mam na sobie koszulke z dlugim rekawem, tzw. longsleeve i na to koszulke polo czerwona marki reebook i spodnie skejtowskiej marki syndrom. hejtujcie. pozdro
Opublikowano 13 stycznia 200916 l Nie podniosę się po takiej porażce. Następnym razie nie bądźcie tacy szczerzy
Opublikowano 13 stycznia 200916 l No i karton po najkach schowaj, bo IMO to lekkie buractwo. I ta koszulka. Wiem, że pewnie miał być super elo maczing, ale jeszcze bardziej wydłuża górę (a i tak masz już za dużą i długą bluzę) i wyglada to, jakbyś miał pod bluzą spódniczkę.
Opublikowano 13 stycznia 200916 l Wojtusior, sorry, ale jakbyś był moim kolegą musiałbyś chodzić 100 m za mną ; / Okropny fit.
Opublikowano 13 stycznia 200916 l Wiem, że pewnie miał być super elo maczing, Maczing dobry, włosy pod kolor dywanu.
Opublikowano 13 stycznia 200916 l No i karton po najkach schowaj, bo IMO to lekkie buractwo. I ta koszulka. Wiem, że pewnie miał być super elo maczing, ale jeszcze bardziej wydłuża górę (a i tak masz już za dużą i długą bluzę) i wyglada to, jakbyś miał pod bluzą spódniczkę. Karton się przypadkiem tam wbił . Jak komuś nie chodzi to łapcie is. Jeszcze raz wielkie dzieki za komentarze, na pewno zastosuje się do rad, by was zadowolić
Opublikowano 13 stycznia 200916 l dobra, teraz widze bluza ni chu'ja nie pasuje i nie zalozylbym spodni ktore opinaja mi coyones no ale sa rozne gusta
Opublikowano 13 stycznia 200916 l hmm, nie podoba mi sie wyciagnieta koszulka , bluza troche za duza, ale moze lubisz tak nosic to tam nie wiem. ogolnei taki troche 'gimbusowy' fit, co do spodni , to rurki nei sa, wiec nie piszcie panowie, takich bzdur.
Opublikowano 13 stycznia 200916 l Jak zwał, tak zwał. Nie zmienia to faktu, że obcisłe spodnie jeszcze bardziej (pipi)ą ten fit.
Opublikowano 16 stycznia 200916 l Autor Nie podoba mi się to kolorowe coś, co komentujecie. Wszystko z dupy, jakbym oglądał klasową fotę z jakiejś 2D z gimnazjum na n-k.
Opublikowano 18 stycznia 200916 l wielad standardowo na tle drzwi przed impreza a dokladniej 2 dni po czyli fotka z dzis mojego fitu z piatku koszula- nie wiem skad dostalem od dziewczyny pasek - pull&bear spodnie-zara buty zara imo spodnie wyszly na fotce ujowo, ale zapewniam ze w realu prezentuja sie zdecydowanie lepiej, raz ze tak nie blyszcza (tutaj pewno wina flasha) i dwa ze nie widac tych zlotych szwow wewnatrz, buty bardzo wygodne do tanczenia i w sam raz do koszuli i bardziej elegantszego fitu czekam teraz na wasz krytyke ktora zreszta nic nie zmieni jak zawsze ale milo jest posluchac co zle wyglada a czego nie zakladac. edit: jak juz aparat w reku to dorzuce na deser zestaw do pracy, nic specjalnego ot zeby nie wygl;adac niechlujnie za barem, dodam ze sweter kupilem za 30zl a koszule za 25, czyli jak na wydatek 55zl uwazam ze zestaw dobry. sweter reserved a koszula NY Edytowane 18 stycznia 200916 l przez wielad
Opublikowano 18 stycznia 200916 l dól jest ok - fajne te butki :> ale koszula w spodniach tych +ten pasek, jakoś mi tak nie pasują, nie wiem, ale nie pasują mi. kolor koszuli, kolor guzików, kolor spodni, kolor paska i kolor nici w spodniach -wszystko się razem miesza i sieczka. ale ogólnie, jest dobrze
Opublikowano 18 stycznia 200916 l Co sie tak wyginasz? Buty fajne, spodnie na zdjeciu wygladaja zle ale moze to wina aparatu jak mowisz. Inna sprawa ze imo sa za duze, w gornej czesci sie brzydko ukladaja. Koszula mi sie nie podoba.
Opublikowano 18 stycznia 200916 l wygynam smialo cialo wygynam smialo cialo no fakt pręże sie jakbym jakis pudzian byl i w bicepsie mial z 50cm butki super wygodne skorzane do tanca, cala noc mozna przebalowac i nogi nie bola no fakt banny jakos uwagi na ten kolorowy mix nie zwrocilem to jakie spodnie bys polecil do tej koszuli i jaka koszule do tych spodni? promocje teraz sa ja kasy troche odlozylem to moge zaszalec Edytowane 18 stycznia 200916 l przez wielad
Opublikowano 18 stycznia 200916 l Bez kitu. Twoja laska chyba nie ma gustu ;f. Po pierwsze, koszula jakby taka za mała, po drugie - kropeczki ? No kur/wa. Litości.
Opublikowano 18 stycznia 200916 l Bez kitu. Twoja laska chyba nie ma gustu ;f. Po pierwsze, koszula jakby taka za mała, po drugie - kropeczki ? No kur/wa. Litości. nie obrazaj mi dziewczyny trawestyto, to nie sa kropeczki, trzeba sie przyjzec zeby zobaczyc wzorek, i to taliowana koszula ma byc obcisla pozatym ja lubie takie koszule, nie lubie takich workowatych. edit: zeby nie bylo nie spinam sie bo cenie krytyke, ale tu wypowiadamy sie na temat mojego fitu a nie gustu mojej dziewczyny. @Yaxa: wyciagnieta by wygladala mega ujowo, raz ze jest dluga i waska, siegala by gdzies za kieszenie, dwa jakos nie lubie ale sweter do niej bylby dobry, myslalem o takim cardinganie jak mial...hmm nie wiem kto tu pare stron taki prezentowal czy cegla czy tori nie chce mi sie sprawdzac teraz, ale w troche innym kolorze, moze jasniejszy. Edytowane 18 stycznia 200916 l przez wielad
Opublikowano 18 stycznia 200916 l Mysle, ze jakbys wyciagnal koszule i podwinal rekawy to wygladaloby spoko.
Opublikowano 18 stycznia 200916 l Koszula kościołowa stylizowana niby na wczesny PRL, ale ta stylizacja jest bardzo realistyczna, wręcz nie do odróżnienia. Dodatkowo wsadzona w spodnie, a spodnie podciągnięte jakbyś się bał, że popuścisz i przycisnął je do pupci jak najbliżej. Jeszcze do koszuli wracając- jest za bardzo przylegająca i chyba przykrótkie rękawy, wygląda jakbyś miał tylko ją jedną i chodził w niej do tego kościoła od jakichś 10 lat. Efektu dodają guziki, fhói nie pasujące kolorem, dające jednoznaczne skojarzenie jakobyś oryginalne uj.ebał podczas tych przeróżnych przygód. Bo w końcu przez 10 lat dużo guzików można zgubić, c'nie. Edytowane 18 stycznia 200916 l przez qb3k
Opublikowano 19 stycznia 200916 l Pojade od dołu, jak nigdy. Buty, ladne, eleganckie, a jak jeszcze mowisz, ze wygodne, to baja:) Spodnie masz chyba za duze, gorna czesc sie dziwnie uklada, i obawiam sie, ze to nie jest akurat wina aparatu. Chociaz moze akurat takie ujecie, nie wiem. Koszula - sam nie wiem co o niej myslec, srednio mi sie podoba z jednej strony, z drugiej jest ok. ;] Ogolnie na plus.
Opublikowano 19 stycznia 200916 l Bardzo fajne buty, koszula kolorystycznie troche nie pasuje do ciemnych spodni z jasnymi szwami i ogolnie za luźne spodnie do obcislej koszuli. Zaloz do tego ciemniejsza (najlepiej w odcieniach brazu), luzniejsza koszule i bedzie kozak. Wreszcie normalnie sie ubierasz, big ups