Skocz do zawartości

-:Pokaz jak sie nosisz:-

Featured Replies

Opublikowano
Koszulka trochę za długa jest (btw srebrne obramowanie kwiatka i napisu, na zdjęciu tego nie ma), ale nie mam innej w tym stylu. Będzie murzyńsko. Ew.

AdiTrefoilGirlTee2005blkb.gif

?

Gdzie takie można już kupić, ew. napiszcie jak to się nazywa, żebym sobie w allegro wpisał.

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 225 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Jesteś B@nnym.

Opublikowano
Co to za wisiorek masz?

Z RiverIsland. Polecam. Tanie, oryginalne, zaj3biste.

Opublikowano

lol, dopóki nie spojrzałem na nicka, myślałem że banny zdjęcie wrzucił

Opublikowano
lol, dopóki nie spojrzałem na nicka, myślałem że banny zdjęcie wrzucił

podpisuje sie, moze jakis zaginiony brat blizniak? banny spytaj sie ojca czy czasem na jakims wyjezdzie w słupcy 19 lat temu nie byl :P bo moze brata masz i nie wiesz o tym :) oczywiscie no offence.

spoko fit spodnie i kurtałka mi sie podoba.

Opublikowano

Bardzo spoko Hrubaz, dobre spodnie, tees mi nie lezy zbytnio, buty fajne wiadomo, ale nie ta kolorystyka :)

Tak w ogole to skad te spodzieny brales?

Edytowane przez Sztajniec

Opublikowano

Hipster allert!

Nie no, spoko ficik nawet, najkow juz nie lubie, ale spodnie masz ladne i kurtke tez:)

Opublikowano
Bardzo spoko Hrubaz, dobre spodnie, tees mi nie lezy zbytnio, buty fajne wiadomo, ale nie ta kolorystyka :)

Tak w ogole to skad te spodzieny brales?

Spodzien z H&M. Były jeszcze niebieskie i czerwone :lol: . A Najacze też mi się znudziły. W tym roku inwestuję w Adidas Supersatr. A co do koneksji z Bannym to sam nie wiem. Matka nigdy nie była rozmowna gdy nachodził temat mojego ojca, którego nigdy nie poznałem. Wiem tyle, że zginął w Wietnamie.

Opublikowano
img0016j.jpg

Banny approves? :)

Banny! :whistling:

Fajnie, fajnie. Tylko buty trochę się gryzą z resztą.

Opublikowano
img0016j.jpg

Banny approves? :)

ehehe, no , gdybym mial dluzsze włosy, to bys byl moim blizniakiem, tyle ze ja w pumach :)

ogolem spoko, z poczatku myslalem ,ze ta kurtka to ta sama co moja, ale jednak nie

spodzien dobry, z tegorocznej h&m jest??

bo tees to chyba z zeszlej kolekcji, kiedys widzialem

wisior mi się nie podoba, chyba, ze bym zoabczyl zdjecie lepszej jakosci tego przedmiotu :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

dxxx2319.jpg

no-name

pull&bear

wrangler 2frz

vans old skool

soundtrack:

kill-em-all-1.jpg

uwielbiam ten album!

Edytowane przez banny

Opublikowano

Narobiłeś mi ochoty na niskie buty :P A co do ogólnego looku, to tak zwyczajny że aż fajny :)

Opublikowano

co to za zegarek? calkiem fajnie sie prezentuje. fit na +

Opublikowano

Fajno, ale szaro i smutno tak, no i podwiniete nogawki mi sie nie podobaja:<

Opublikowano

Mi też nie, ale ogólnie na +

Opublikowano
Mi też nie, ale ogólnie na +

Kania, grono fanow czeka az wrzucisz swoja fote a wlasciwie swojego outfitu. :slinotok:

Opublikowano

Zimowo:

1a7bd9d73f01d04cm.jpg

Czapa&bluza&buty+plecak najki ,spodnie sztruks reporter + "łancuszek" po znajomym wilczurze + west ice na chwile przyjemnosci

Letnio:

bcd283312de51a72m.jpg

Czapeczka&buty&opaska na ręke najki ,koszula Diverse,kamizelka Everlast ,spodnie Bershka + znajomy łancuszek :)

Ogolnie bez czapki sie nie poruszam.Takie zboczenie.

Opublikowano

Spodnie podwiniete dziwnie tu wyszły, a tak scislej mowiac to pinrolling jest :D co mi sie podoba :]

dscf5504333333333333333.jpg

Edytowane przez banny

Opublikowano
Zimowo:

1a7bd9d73f01d04cm.jpg

Czapa&bluza&buty+plecak najki ,spodnie sztruks reporter + "łancuszek" po znajomym wilczurze + west ice na chwile przyjemnosci

Czy to jest jakaś prowokacja?