Opublikowano 10 kwietnia 200916 l Chusta na szyi to rozumiem przez przypadek. Bo napadu na bank z nią zrobisz. Poza tym spoczko.
Opublikowano 11 kwietnia 200916 l SpacierShark123 napisał(a): ja preferuje sobie luźne spodnie luźne dresy wszystko luźne obcisłe rurki to dla kobiet ;P Facet w rurkach to gorzej być nie może ;D Trampki i inne tego wymysły też nie dla mnie ;D Wiesz... większość tych panów co wiecznie stoją w bramach też preferuje luźny ubiór i nigdy by nie założyło rurek.
Opublikowano 11 kwietnia 200916 l SpacierShark123 napisał(a): ;D każdy nosi się innaczej ja np nigdy w życiu bym nie ubrał jak np banny ;D ja preferuje sobie luźne spodnie luźne dresy wszystko luźne obcisłe rurki to dla kobiet ;P Facet w rurkach to gorzej być nie może ;D Trampki i inne tego wymysły też nie dla mnie ;D może popracuj nad interpunkcją ?
Opublikowano 11 kwietnia 200916 l Wojtusior napisał(a): SpacierShark123 napisał(a): ;D każdy nosi się innaczej ja np nigdy w życiu bym nie ubrał jak np banny ;D ja preferuje sobie luźne spodnie luźne dresy wszystko luźne obcisłe rurki to dla kobiet ;P Facet w rurkach to gorzej być nie może ;D Trampki i inne tego wymysły też nie dla mnie ;D może popracuj nad interpunkcją ? PROTIP: ";D" = "." I od razu czyta się przyjemniej
Opublikowano 11 kwietnia 200916 l tak luzno raczej dzis ;] (mine mialem taka, ze lepiej nie pokazywac ) champion levis vans soundtrack:
Opublikowano 11 kwietnia 200916 l To na gorze, to nawet normalne, ale 90% pokazanych tu kombinacji klasyfikuje sie u mnie "jak tak wyjde, to wpierd.ol na miescie gwarantowany" ;f
Opublikowano 11 kwietnia 200916 l mieszkam w malej miescinie, a ucze sie w 6x wiekszej (ale i tak malej) wiec bez obaw 5!
Opublikowano 11 kwietnia 200916 l Ja tez w malej, ale nie widuje tak ubranych ludzi, moze czasem na uczelni, ale niezly pojazd na nich idzie. "Wypier.dalaj pedale" i takie tam
Opublikowano 11 kwietnia 200916 l Ja tez miekszam w malym miescie, czasem ktos mnie tam zaczepia, ale to zazywczaj orczyki z okolicznych wiosek (podkreslam, nie mam nic do ludzi ze wsi, bo wiesniactwo to stan umyslu, a nie lwestia tego, gdzie sie mieszka). Ja do tego wszystkiego mam dosc dlugie, krecone wlosy, poki co w mazak nie dostalem, czasem jakis gosc powie pod nosem 'pedal', co zazwyczaj olewam, jak widze ze wypowiedzial to gosc w adidaskach z rynku, w kombinacji z workowatymi sztruksami i pieknie do tego dobrana, wciagnieta w spodnie koszulka w paski wertykalne. Zreszta, to jets imo wielki problem spolczenstwa - 'nie ubiore sie tak, bo co ludzie pomysla?' - a niech mysla, co chca. Ubieram sie jak lubie, robie to co lubie, i reszta mnie pierdoli :-) A zabawne jest to, ze w chuj typkow, co mnie kiedys jechali za plecami, ze chodze w wysokich najkach teraz sami w takich chodza. Wiec kto tu jest wygrany? Edytowane 11 kwietnia 200916 l przez _Kamaz_
Opublikowano 11 kwietnia 200916 l Banny, ty słuchasz w ogóle te płyty co umieszczasz, czy po prostu wrzucasz tu fajnie wyglądające okładki?
Opublikowano 11 kwietnia 200916 l slucham slucham : last fm mam wylaczony, bo czesto formatuje dysk i nei chce mi sie ustawiac
Opublikowano 11 kwietnia 200916 l Psyko napisał(a): Nie chodzi o wysokie Najki ;] Wiem, ale taki tam przyklad tylko rzucilem
Opublikowano 11 kwietnia 200916 l Psyko napisał(a): Nie chodzi o wysokie Najki ;] Teraz nie. Ale rok temu jak je kupiłem nie raz słyszałem, że pedalskie.
Opublikowano 12 kwietnia 200916 l Jak ktoś mój ubiór oceni na pedalski to się nie przejmuję, w końcu ubieramy się dla pań a nie dla chłopców i nie im to oceniać Edytowane 12 kwietnia 200916 l przez tomsecret1993
Opublikowano 12 kwietnia 200916 l tomsecret1993 napisał(a): Jak ktoś mój ubiór oceni na pedalski to mam go w du.pie troche źle dobrałeś słowa ;]]
Opublikowano 12 kwietnia 200916 l Dark Serge napisał(a): tomsecret1993 napisał(a): Jak ktoś mój ubiór oceni na pedalski to mam go w du.pie troche źle dobrałeś słowa ;]] Już jest sprostowanie xD Edytowane 12 kwietnia 200916 l przez tomsecret1993
Opublikowano 12 kwietnia 200916 l ludzie, dlaczego robicie z siebie cioty i jakies pokrzywdzone dzieci ubierajac rurki i inne gow.na typu chustki itp ? ? ogolnie w 100% zgadzam sie z Psyko.
Opublikowano 12 kwietnia 200916 l chociaż chustek nie popieram, to jak (pipi).a można zrobić z siebie pokrzywdzone dziecko zakładając wąskie spodnie lub arafatkę?
Opublikowano 12 kwietnia 200916 l tomsecret1993 napisał(a): Jak ktoś mój ubiór oceni na pedalski to się nie przejmuję, w końcu ubieramy się dla pań a nie dla chłopców i nie im to oceniać Przejmiesz się jeśli jakaś pani oceni twój ubiór jako pedalski?
Opublikowano 12 kwietnia 200916 l banny napisał(a): kurde ale krzywo noname h&m h&m lee beaters reserved bag soundtrack Na +
Opublikowano 13 kwietnia 200916 l Geez, nie rozumiem co jest pedalskiego w rurkach? Ktoś mi to wytłumaczy?