Opublikowano 25 kwietnia 200915 l Ciepło się już zaczyna robić, więc na hawajkę. Oliwka po wklejeniu tego zdjęcia na forum dostała pewnie już kilka PW z prośbą o niezobowiązujące spotkanie na tekkena oraz odnotowała kilkanasie/kilkadziesiąt odwiedzin jej profilu. Do tego napewno już kilka osób umieściło komentarze w jej profilu gdzie petenci pozdrawiają ją. Bo chca być z nią.
Opublikowano 25 kwietnia 200915 l Ciepło się już zaczyna robić, więc na hawajkę. Oliwka po wklejeniu tego zdjęcia na forum dostała pewnie już kilka PW z prośbą o niezobowiązujące spotkanie na tekkena oraz odnotowała kilkanasie/kilkadziesiąt odwiedzin jej profilu. Do tego napewno już kilka osób umieściło komentarze w jej profilu gdzie petenci pozdrawiają ją. Bo chca być z nią. I tu sie zdziwisz. Nie dostalam PW, komentarzy nowych rowniez zero a odwiedzin kolo dziesieciu. Moglam sie zalozyc ;/
Opublikowano 25 kwietnia 200915 l Specjalnie dla Was ruszyłem zadek sprzed monitora i wyszedłem na dwór. EDIT: Qb3k- :* Edytowane 25 kwietnia 200915 l przez Masorz
Opublikowano 25 kwietnia 200915 l Bo teraz faceci udają trudnych do zdobycia, skoro dziewczyny są łatwe :closedeyes: Ja się tylko zdziwiłem, że nikt nie napisał do Oliwki 'pokaż cycki'.
Opublikowano 25 kwietnia 200915 l Specjalnie dla Was ruszyłem zadek sprzed monitora i wyszedłem na dwór. http://www.musicland.sklep.pl/popup_image.php/pID/10957 Dostałam kiedyś taką, od znajomego brudnego, czarnego, metala. Swoją drogą, dlaczego najczesciej koszulki muzyczne są czarne? Bo teraz faceci udają trudnych do zdobycia, skoro dziewczyny są łatwe :closedeyes: Ja się tylko zdziwiłem, że nikt nie napisał do Oliwki 'pokaż cycki'. Pewnie dlatego ze co za duzo to niezdrowo. 'Udawanie' i wszelkie taktyki podrywu są złem. Wyjdzie szydlo z worka [albo kot] wczesniej czy pozniej.
Opublikowano 25 kwietnia 200915 l Normalne zdjęcie normalnej dziewczyny, tylko że ruchawe trochę no co to znaczy ruchawe?
Opublikowano 25 kwietnia 200915 l Robi się lato Dlaczego ja do każdego zdjęcia mordę wykrzywiam A na mnie mówił, ze sie krzywie. 'Daj sobie szanse'! Ładna kurteczka i buciki. Tylko o białe to trzeba dbać szczegolnie. Edytowane 25 kwietnia 200915 l przez Oliwka - Wosku Królowa.
Opublikowano 25 kwietnia 200915 l Normalne zdjęcie normalnej dziewczyny, tylko że ruchawe trochę no co to znaczy ruchawe? ruchawe znaczy się poruszone no w tym sensie
Opublikowano 25 kwietnia 200915 l czy to juz jest dobry moment bym zapytal, czy skasowales alienatorowi posta bo zapytal czy skasowales posta grzesiowi bo wysmial twoje buty czy za wczesnie?
Opublikowano 25 kwietnia 200915 l Nie dlatego ze wyśmiał tylko dlatego ze spamuje ... A buty są ok Rbk Question III
Opublikowano 25 kwietnia 200915 l W tym temacie można komentować ubiór użytkowników forum, co też uczyniłem. Pamiętam nawet treść tamtego posta: Ukjo, masz zabawne buty. Zupełnie jak u pielęgniarza w przychodni. Zamiast wyskakiwać z rzekomym spamowaniem, mógłbyś prosto z mostu, po męsku przyznać, że Cię to zabolało (choć nie bardzo wiem dlaczego, wszak różni ludzie mają różne gusta).
Opublikowano 25 kwietnia 200915 l W tym temacie można komentować ubiór użytkowników forum, co też uczyniłem. Pamiętam nawet treść tamtego posta: Ukjo, masz zabawne buty. Zupełnie jak u pielęgniarza w przychodni. Zamiast wyskakiwać z rzekomym spamowaniem, mógłbyś prosto z mostu, po męsku przyznać, że Cię to zabolało (choć nie bardzo wiem dlaczego, wszak różni ludzie mają różne gusta). Na wszelki wypadek cytuję!
Opublikowano 25 kwietnia 200915 l Ciepło się już zaczyna robić, więc na hawajkę. Oliwka po wklejeniu tego zdjęcia na forum dostała pewnie już kilka PW z prośbą o niezobowiązujące spotkanie na tekkena oraz odnotowała kilkanasie/kilkadziesiąt odwiedzin jej profilu. Do tego napewno już kilka osób umieściło komentarze w jej profilu gdzie petenci pozdrawiają ją. Bo chca być z nią. I tu sie zdziwisz. Nie dostalam PW, komentarzy nowych rowniez zero a odwiedzin kolo dziesieciu. Moglam sie zalozyc ;/ Być może temat jest zbyt niszowy. Jak możesz to wstaw te zdjęcie do "Pokaż swoją twarz". Coś może się ruszy ;-)
Opublikowano 25 kwietnia 200915 l Robi się lato Dlaczego ja do każdego zdjęcia mordę wykrzywiam Śmieszne buty Edytowane 25 kwietnia 200915 l przez Raiga