Opublikowano 26 kwietnia 200915 l Shoxy - nieprozumienie ejsli chodzi o design, ale ponoc mega wygodne. Te buty Ukyo to porazka, wygladaja tak, jak by sie z nich mialy jakies lasery z boku wysuwac czy cos, wracaj bracie do AF1 :-)
Opublikowano 26 kwietnia 200915 l Masorz jest pocieszny i się nie spina, że np. Lukasz czy Karol to pedały bo kupują w H&M.
Opublikowano 27 kwietnia 200915 l raz szedlem i taki typ spale Ci te wlosy geju ( bylem z jednym kuplem tez w dluższych wlosach), zatrzymałem się i powiedziałem to podejdz i ch'uja nie podszedl siedział na przystanku cicho i czekał na autobus do swojej wioski.
Opublikowano 27 kwietnia 200915 l nie bądź taki skromny, pewnie nie siedział cicho, tylko darł się wniebogłosy.
Opublikowano 27 kwietnia 200915 l <słuzby porządkowe> od razu mowie, ze koszulke (zjepałem) ale akurat tylko ta mialem pod reka a spieszylem się rano na autobus ;/ 2hand house lee no name soundtrack : TILL VON SEIN & ADAM PORT - ONE, ONE, ONE mix Edytowane 27 kwietnia 200915 l przez banny
Opublikowano 27 kwietnia 200915 l Marynarka za duża ale może być. Dobra koszulka. Spodnie i buty a zwłaszcza buty niszczą fita.
Opublikowano 27 kwietnia 200915 l dobre korkotrampki. ficik taki a'la studenciak, ale powiedzmy ze moze byc
Opublikowano 28 kwietnia 200915 l hejtujcie sweter zara koszula diverse spodnie zara buty łyżwa a no i soundtrack ps: nie jestem tu nowy edytka: dodam ze ten fit kosztowal mnie mniej niz 150zl oprocz butow ofc. Edytowane 28 kwietnia 200915 l przez Nesteroth
Opublikowano 28 kwietnia 200915 l Buty tragedia w ch.uj. Ogolnie to ja tutaj widze 3 bajki - gora, spodnie i obuw. Gora to telenowela, spodnie historyjka o blokersach, a buty to dramat o pracownikach betoniarni.
Opublikowano 28 kwietnia 200915 l Nie cierpię facetów, którzy ubierają się tak, jak na zdjęciu powyżej Dodam tylko, że spodnie nie są takie złe. Banny świetna koszulka
Opublikowano 29 kwietnia 200915 l zupełnie nie wiem co jeansy od zary maja wspólnego z blokersami a buty zakurzone fakt, mieszkam na takim osiedlu że nie mam utwardzonej drogi i strasznie sie tam wszystko kurzy.
Opublikowano 29 kwietnia 200915 l Autor Spodnie w Zarze kupisz, ale jak widać gustu za kasę nie nabyłeś i raczej nie nabędziesz.
Opublikowano 29 kwietnia 200915 l spam yo j&j wrangler 2frz vans half cab soundtrack 5! Edytowane 29 kwietnia 200915 l przez banny
Opublikowano 29 kwietnia 200915 l Pierwszy raz mógłbym się ubrać tak jak Ty, bez uczucia gwałcenia swojego ego.
Opublikowano 29 kwietnia 200915 l To chyba Twój najnormalniejszy fit. Przez co bardzo mi sie podoba. Spodnie fajowe, ale nadruk na koszulce wydaje mi sie nieco przekombinnowany.
Opublikowano 29 kwietnia 200915 l tak koszulka zayebista za 15 zł (!) wyglada na spraną, nadruk też, a mi się takie rzeczy bardzo podobają
Opublikowano 29 kwietnia 200915 l Za(pipi)iste spodnie bany, ile dales? Ostatnio szukam czegos w tym stylu
Opublikowano 29 kwietnia 200915 l przypakowałeś ogolnie jak na Ciebie to calkiem ok, tylko buty brzydkie.
Opublikowano 29 kwietnia 200915 l ja dałem za nie około 70 zł z wysylką [nówki], ale teraz musisz liczyć 150 + wysylka Koleś od którego ja kupiłem miał pojedyncze egzemplarze ;] powiem Ci, ze sa warte KAZDYCH pieniedzy - organic cotton jest swietnym materiałem, milym w dotyku, lekkim a jednoczesnie to nadal dobry, wytrzymaly jeans wranglera tylko troche kupilem za długie i są mało slim przypakowałeś nie nabijaj się