Skocz do zawartości

-:Pokaz jak sie nosisz:-

Tori

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wyglądu mieliśmy nie krytykować, ale ponieważ Banny sobie przyczepia grzywkę na rzep, to pozwoliłem sobie zwrócić na to uwagę ^^

Opublikowano (edytowane)
Chyba zaczne sie ubierac w szmateksach.

dajesz dajesz ;]

naprawde ja teraz coraz wiecej ciuchow fajnych znajduje w lumpach niz w sklepach ;]]

u mnie najwiecej jest koszul roznorakich, a sam lubie sie w nie ubierac, wiec czesto korzystam z uslug takich sklepikow :D

raz znalazlem spodnie cheap monday, ktore ostatnio tu dawalem, kupilem za 17 zł , sprzedałem za 70 ,

wczoraj wchdoze do innego lumpa, nastepne Cheap monday 'e , jak nowki, tyle, ze 78 cm w pasie, wiec lipa ;[

Edytowane przez banny
  • 2 tygodnie później...
Gość Beka Wnusiu
Opublikowano
Pierwsze pasuje w sumie do Lukasza.

W sumie ja tylko nie nosze kapelusika i wlosy mam na 12mm

Gość el becetol
Opublikowano

124249999511.png

To jest najpopularniejsza subkultura na tym forum.

Gość lukasz
Opublikowano
...widziałem tego pełno na wydziale. Straszne, jak się można speda.lić. "Prawie jak metal"

Nie chcę nic mówić, ale chyba generalnie ten typ jest bardziej szanowany niż pełnowartościowy metal chodzący w glanach w lato.

Opublikowano (edytowane)

No jest szanowany przez podobny im motłoch i wydziałowe pasztety..."bo grzeczny".

Edit - odpowiedź do postu na dole:

Słabo szukasz, albo poprostu nie oglądasz się za pannami które nie noszą baletek i rurek.

Edytowane przez Siara_iwj
Gość lukasz
Opublikowano
No jest szanowany przez podobny im motłoch i wydziałowe pasztety..."bo grzeczny".

Nie znam żadnej fajnej du.py, która chodziłaby z jakimś księciem ciemności.

Opublikowano
No jest szanowany przez podobny im motłoch i wydziałowe pasztety..."bo grzeczny"

Wadą metali nie jesto to, że są "niegrzeczni", dziewczyny nie zwracają na nich uwagi bo śmierdzą.

Opublikowano
No jest szanowany przez podobny im motłoch i wydziałowe pasztety..."bo grzeczny"

Wadą metali nie jesto to, że są "niegrzeczni", dziewczyny nie zwracają na nich uwagi bo śmierdzą.

...stwierdzasz, czy leczysz kompleksy? Zresztą z mojej strony koniec offtopa. Zakrzepniętego, szarego betonu człowiek głową nie przebije.