Opublikowano 16 czerwca 200915 l To chyba trzeci raz kiedy mogę stwierdzić, że wyglądasz jak człowiek. Wpis, chociaż nie zawijałbym rękawów w koszuli.
Opublikowano 16 czerwca 200915 l ...kurde, nie wierze, ze mam zamiar to napisac, ale... ...spoko koszula. ...oprocz koloru (no chyba wiadomo bylo ;> )
Opublikowano 16 czerwca 200915 l naucz się prasować. chyba, że to jakiś modny zabieg taką pomiętą koszulę nosić.
Opublikowano 16 czerwca 200915 l Autor Wyglądu mieliśmy nie krytykować, ale ponieważ Banny sobie przyczepia grzywkę na rzep, to pozwoliłem sobie zwrócić na to uwagę
Opublikowano 16 czerwca 200915 l Zgadzam się,jeden z nielicznych fitów bannego,które mi pasują(może prócz tych laczków...). Keep up the good work
Opublikowano 16 czerwca 200915 l Mi sie tam podoba jego styl, ten fit akurat najmniej. Chyba zaczne sie ubierac w szmateksach.
Opublikowano 16 czerwca 200915 l Chyba zaczne sie ubierac w szmateksach. dajesz dajesz ;] naprawde ja teraz coraz wiecej ciuchow fajnych znajduje w lumpach niz w sklepach ;]] u mnie najwiecej jest koszul roznorakich, a sam lubie sie w nie ubierac, wiec czesto korzystam z uslug takich sklepikow raz znalazlem spodnie cheap monday, ktore ostatnio tu dawalem, kupilem za 17 zł , sprzedałem za 70 , wczoraj wchdoze do innego lumpa, nastepne Cheap monday 'e , jak nowki, tyle, ze 78 cm w pasie, wiec lipa ;[ Edytowane 16 czerwca 200915 l przez banny
Opublikowano 26 czerwca 200915 l Wziąłem z wykopu, ale jak (pipi) musze wkleić, bo w stu procentach oddaje niemal każdy wrzucony tutaj fit: Niedługo w mojej szafie zajdzie gruntowna zmiana, wtedy coś pewno wrzucę.
Opublikowano 27 czerwca 200915 l ...buehehe, pierwsze calkowicie pasuje do wszelkich "Timberlejkow" z ich rurkami i durnym kapelutkiem
Opublikowano 27 czerwca 200915 l Tak mozna pojechać po każdym. Zero wyobraźni, a najgorsi i tak są metale.
Opublikowano 27 czerwca 200915 l ...najgorsi z najgorszych. Na takie zlo mama nigdy ci nie pozwoli ;*
Opublikowano 27 czerwca 200915 l Pierwsze pasuje w sumie do Lukasza. W sumie ja tylko nie nosze kapelusika i wlosy mam na 12mm
Opublikowano 28 czerwca 200915 l ...widziałem tego pełno na wydziale. Straszne, jak się można speda.lić. "Prawie jak metal" Edytowane 28 czerwca 200915 l przez Siara_iwj
Opublikowano 28 czerwca 200915 l ...widziałem tego pełno na wydziale. Straszne, jak się można speda.lić. "Prawie jak metal" Nie chcę nic mówić, ale chyba generalnie ten typ jest bardziej szanowany niż pełnowartościowy metal chodzący w glanach w lato.
Opublikowano 28 czerwca 200915 l No jest szanowany przez podobny im motłoch i wydziałowe pasztety..."bo grzeczny". Edit - odpowiedź do postu na dole: Słabo szukasz, albo poprostu nie oglądasz się za pannami które nie noszą baletek i rurek. Edytowane 28 czerwca 200915 l przez Siara_iwj
Opublikowano 28 czerwca 200915 l No jest szanowany przez podobny im motłoch i wydziałowe pasztety..."bo grzeczny". Nie znam żadnej fajnej du.py, która chodziłaby z jakimś księciem ciemności.
Opublikowano 28 czerwca 200915 l No jest szanowany przez podobny im motłoch i wydziałowe pasztety..."bo grzeczny" Wadą metali nie jesto to, że są "niegrzeczni", dziewczyny nie zwracają na nich uwagi bo śmierdzą.
Opublikowano 28 czerwca 200915 l No jest szanowany przez podobny im motłoch i wydziałowe pasztety..."bo grzeczny" Wadą metali nie jesto to, że są "niegrzeczni", dziewczyny nie zwracają na nich uwagi bo śmierdzą. ...stwierdzasz, czy leczysz kompleksy? Zresztą z mojej strony koniec offtopa. Zakrzepniętego, szarego betonu człowiek głową nie przebije.