Opublikowano 17 lipca 200915 l Tori: ciezko znalezc dla mnie spodnie pod rozmiar. Waze 95kg a mam 175cm wzrostu
Opublikowano 17 lipca 200915 l ...to jest w pi.zdu nadwaga. Niezle zes sie odchudzil tym szopem w takim razie.
Opublikowano 17 lipca 200915 l Tylko roznica polega na tym, ze nie-brudasy inwestuja rowniez w mase miesniowa, nie tylko tluszczowa. No i ich buty nie waza po 15 kilo kazdy. Edytowane 17 lipca 200915 l przez komar737
Opublikowano 17 lipca 200915 l Tylko roznica polega na tym, ze nie-brudasy inwestuja rowniez w mase miesniowa, nie tylko tluszczowa. No i ich buty nie waza po 15 kilo kazdy. ...a roznica miedzy nami jest taka, ze ty jestes cepem, a ja nie <_<
Opublikowano 17 lipca 200915 l ale ejsli nawet masa miesniowa, to 95 przy 175 to i tak chyba zbyt duzo : p
Opublikowano 17 lipca 200915 l Wyobrażacie sobie metala w taki dzień jak np. dziś ? PRawie 30 stopni , ledwo idzie wytrzymać w krótkim rękawku i spodenkach a tu taki metal wyskakuje w glanach czarne spodnie czarna podkoszulka ;d
Opublikowano 17 lipca 200915 l Wyobrażacie sobie metala w taki dzień jak np. dziś ? PRawie 30 stopni , ledwo idzie wytrzymać w krótkim rękawku i spodenkach a tu taki metal wyskakuje w glanach czarne spodnie czarna podkoszulka ;d ...wyśmiałeś się tak ochoczo któremuś w twarz..?
Opublikowano 17 lipca 200915 l No co ty. Napewno maja specjalne edycje glanow na lato. Wiecie, takie "bez palców". siara, to by bylo samobojstwo, bo nikt sie z takimi nawet nie bije w ta pore roku, taki metal to samym wyprowadzeniem sierpa zabija swoim intymnym fetorem. Ciekawe czy potrafia kierowac wiazka smrodu, tak jak np ci w grze Wanted kierowali swoim zamachem trajektoria lotu pocisku. Edytowane 17 lipca 200915 l przez komar737
Opublikowano 17 lipca 200915 l Wyobrażacie sobie metala w taki dzień jak np. dziś ? PRawie 30 stopni , ledwo idzie wytrzymać w krótkim rękawku i spodenkach a tu taki metal wyskakuje w glanach czarne spodnie czarna podkoszulka ;d ...wyśmiałeś się tak ochoczo któremuś w twarz..? Nie , od razu uciekam bo jeszcze mnie dosięgnie ich aura . Edytowane 17 lipca 200915 l przez Raiga
Opublikowano 17 lipca 200915 l Właśnie, to indywidualna sprawa jak kto sie ubiera, chyba, ze jestes gotem.
Opublikowano 17 lipca 200915 l Przecież jest specjalna odzież dla metali na lato. Bojówki do kolan i koszulki zespołów z powyrywanymi rękawami.
Opublikowano 17 lipca 200915 l Wyobrażacie sobie metala w taki dzień jak np. dziś ? PRawie 30 stopni , ledwo idzie wytrzymać w krótkim rękawku i spodenkach a tu taki metal wyskakuje w glanach czarne spodnie czarna podkoszulka ;d ...wyśmiałeś się tak ochoczo któremuś w twarz..? Zastanów się co piszesz. Uważasz, że nie ma nic złego w ubieraniu się na czarno przy takim upale? A ten Twój argument to już w ogóle z dupy. Dlaczego od razu odwołujesz się do argumentu siły?
Opublikowano 17 lipca 200915 l Nie mam nadwagi. Cwicze. Miesien wazy (o ile dobrze pamietam) dwa razy wiecej niz tluszcz. Co do ubierania sie na czarno - ja uwielbiam czarne ciuchy. Nie mowie o zakladaniu glanow w taka pogode, ale generalnie uwielbiam czarny ciuch, a Ave Satanem nie jestem. Mimo upalu.
Opublikowano 18 lipca 200915 l http://www.rockmetalshop.pl/product-pol-18...-z-blacha-.html Glany na lato, ja nie widzę problemu
Opublikowano 18 lipca 200915 l haha nie wierze w to co widzę ciekawe kiedy wrzucą japonki w wersji zimowej
Opublikowano 18 lipca 200915 l http://www.rockmetalshop.pl/product-pol-18...-z-blacha-.html Glany na lato, ja nie widzę problemu można do nich zakładać skarpety?
Opublikowano 18 lipca 200915 l Jak sa, to pewnie z czegos takiego -> http://blog.makezine.com/chain_mail.jpg kolczugo-skarpeta, zeby sie stopa odpowiednio mocno pocila. Edytowane 18 lipca 200915 l przez komar737