Opublikowano 1 sierpnia 200915 l nie tu lepiej widać jaki to krój Edytowane 1 sierpnia 200915 l przez Carleone
Opublikowano 1 sierpnia 200915 l nie tu lepiej widać jaki to krój chyba sobie jaja robisz ? xD Edytowane 1 sierpnia 200915 l przez Raiga
Opublikowano 1 sierpnia 200915 l Ostatnio chodze w skórze i hawajce naraz, bo nie wiadomo czy jest cieplo czy zimno, takie połaczenie cinkciarza z miami z paserem z warszawskiej pragi. Na tshircie orzeł z avatara, czyli Flava from Poland by Cybe (http://www.break.pl/images/news/813.jpg) Przekozak. a co to za buty som>? laska ma fajne gacie, tylko pewnie bym powyrywała te świecidełka ;]
Opublikowano 1 sierpnia 200915 l jesli chodzi Ci ogi o buty laski to adidas superstar ano własnie chodzi mi o buty elbeceta :wink1: nie wiem czy modne, pewnie nie bo ja nie przepadam za falowymi trendami tzn. rzadko kiedy sie w nich odnajduje ty banny jeszcze spoko, bo masz swój styl ale ogólnie aktualna moda retro mnie przeraża : D
Opublikowano 1 sierpnia 200915 l to drugie zdjęcie nie było moje, spodnie po prostu mają podobny krój. Jestem wysoki!
Opublikowano 17 sierpnia 200915 l Niezłe disco dresy relax, który z nich to ty? Jak by te po środku były w ganje a nie w palemki to szach.
Opublikowano 21 sierpnia 200915 l taki zwykly fit na codzien top secret levi's 501 matthew williamson for h&m
Opublikowano 21 sierpnia 200915 l Fit ogólnie dobry, ale buty mi średnio pasują, szczególnie te sznurówki. PS: Następnym razem przyjmij jakąś normalniejszą pozycję do zdjęcia, nie wyginaj się jakbyś był niedorozwinięty
Opublikowano 21 sierpnia 200915 l Przecież normalnie stoi. Nie kazdy musi pozować do zdjecia jak zawodowa modelka. A butki fajne, sam mam takie tylko z pomarańczowymi wiązadłami.
Opublikowano 21 sierpnia 200915 l Stoi profilem, lewą rękę ma w kieszeni, prawą opiera się o jakieś dziwne urządzenie. Dla mnie to on stoi normalnie. Z resztą o czym my tu rozmawiamy?
Opublikowano 22 sierpnia 200915 l jest ok, ale te sznurówki mi jakoś nie pasują ile dałeś za te buty?
Opublikowano 22 sierpnia 200915 l Autor To jest dla ciebie normalnie ? :oStoi normalnie, hejtowanie Ci nie wyszło.
Opublikowano 22 sierpnia 200915 l Kup byle jakie czarne no name i leć na bazarek po jarzeniowe sznurówki