Opublikowano 29 sierpnia 200915 l Co by nie powiedzieć o ciuchach Ukyo, nie wyglądają na pewno pedalsko. Nie o to biega, koles nawija do drugiego, ze w dredach mu lepiej bylo; wchodzisz na jego profil a tam fota fifti senta po kapielach w wybielaczu + podrabiany roleks, ogarniasz temat? Nie ogarniam, co ma piernik do wiatraka : typ zarzuca drugiemu, że wygląda pedalsko, i odzywają się głosy "hoho, spójrz najpierw na siebie". Nie widzę analogii, dlatego napisałem to co napisałem. Co innego, jakby Ukyo napisał "Cegla, wyglądasz chooyowo". (...) No, jeśli dla ciebei sens ubierania się polega tylko na tym aby broń Boże nie wyglądać pedalsko to faktycznie z Ukyo jesteście do przodu. Jako następny outfit sugeruję coś takiego: (...) Dziwne wnioski wyciągasz, ale spoko, nie rozkręcam dyskusji.
Opublikowano 30 sierpnia 200915 l sŁoDzIuChNyYyYyY JeStEś :* muaaa:*:*:*:* OdEmNiE MaXiK!!! <na tym polega ten temat tak? :closedeyes: >
Opublikowano 30 sierpnia 200915 l Podoba mi się, mogę spróbować? trzeba być złym i chodzi o to żeby krytykować? Wydaje się łatwe
Opublikowano 30 sierpnia 200915 l najpierw musisz przejść test członkowski, a opcja krytyki dostępna od piątego LEWELA.
Opublikowano 30 sierpnia 200915 l nie skumales. twoja kolej na wklejenie swojego fita najlepiej pod kolor sciany.
Opublikowano 30 sierpnia 200915 l Boję się ze po waszej profesjonalnej krytyce popłaczę się i zacznę chodzić na golasa bo będę uważać ze moje ciuchy nie są modne.
Opublikowano 31 sierpnia 200915 l HA nie wiem czemu to robię chyba z ciekawości... Nie mam butów od znanego projektanta tylko zwykle lacze z Zarry, w sumie to wszystko tu albo Reserved albo Zara.
Opublikowano 31 sierpnia 200915 l przecietne spodnie, brzydkie buty, za ciasna koszula widac ci brzuch i cycki
Opublikowano 31 sierpnia 200915 l imo przecietny ten fit koszula zbyt obcisla jak dla mnie. ubierasz sie jak wielad
Opublikowano 31 sierpnia 200915 l aaaa faktycznie zapomniałem na tym zdjęciu wciągnąć brzucha spodnie Zara jak wszystko oprócz koszuli Z tego co widzę po wcześniejszych stronach powinien być tu jeszcze soundtrack? Edytowane 31 sierpnia 200915 l przez norbiteos
Opublikowano 31 sierpnia 200915 l (img) hm armani (lump) trampki poki nie mam jakis ciezkich butkow to te trampy daja rade imo :] soundtrack (img) podeszwy trampków pod kolor ściany :potter:
Opublikowano 31 sierpnia 200915 l a właśnie z butów jestem najbardziej zadowolony, skórzane leciutkie, bardzo dobrze wykonane, i MEGA WYGODNE, wygodniejszych butów nie nosiłem nigdy.
Opublikowano 31 sierpnia 200915 l buty (pipi)owe, spodnie bardzo przecietne i brzydkie, jedynie koszula taka nawet nawet ale w sumie bym nie nosil ogolnie 5/10 zawsze lepsze to niz brudas fit czy szoksy i dres cnie?
Opublikowano 1 września 200915 l Cegła i Banny na plus. A ten pan na ostatnim zdjęciu ma chyba za małą koszulę- oponkę mu widać. No i ogólnie nie na mój gust- nie lubię 'pantoflarzy'.