Opublikowano 14 września 200915 l Taka perspektywa Hubi A co do podwiniętych nogawek (wiedziałem, że się przyczepicie) - niespecjalnie chce mi się ruszać dupsko do pani krawcowej
Opublikowano 14 września 200915 l przy tak krótkich nogach i tak dużych butach ze schowanym językiem wyglądasz bardzo śmiesznie. Proponuje wyciągnąć język lub zasznurować buty w klasyczny sposób, efekt krótkich nóg na pewno w drastyczny sposób ulegnie zmianie
Opublikowano 14 września 200915 l jeju, jeszcze jak sam Figlarz jest w tym temacie, to ok, ale jak zaraz posta niżej napisze Figaro to po sekundzie nie mam pojęcia który wrzucał foto. Zróbcie sobie jedno konto może ;]
Opublikowano 14 września 200915 l Dla mnie bez sęsu. Obydwaj panowie. Czarna koszula + te obuwie = porażka estetyczna. Wystarczyło by tylko, żebyś zmienił buty i byłoby o wiele lepiej. A jeśli chcesz pozostać w stylu sportowym to na pewno nie pasują do tej koszuli buty z takimi sznurowadłami. Coś mniej rzucającego się w oczy. Edytowane 14 września 200915 l przez Kania
Opublikowano 14 września 200915 l Jestem w trakcie zbierania hajsu na nowe buty. Ciężko stoję z hajsem teraz, to w tym muszę cały czas poginać ;/
Opublikowano 14 września 200915 l No to musisz sobie niestety odpuścić noszenie tej koszuli do czasu zakupienia nowych butów :]
Opublikowano 15 września 200915 l Hmmm, a nie lepiej kupić czarne sznurówki za 4 złote? <dobry_pomysł>
Opublikowano 16 września 200915 l W obuwniczym pewnie... zwykłe czarne cichobiego to tylko nike capri
Opublikowano 17 września 200915 l Figlarz, nie wiem jak możesz krytykować czyjeś ciuchy...sam śmigasz w za dużych spodniach, za dużej koszuli (te rękawy, masakra) i do tego źle dobrane buty
Opublikowano 17 września 200915 l Rękawy są ok, tylko specjalnie rozpiąłem guziki, bo mi wygodniej tak. Nie mów, że masz wszystkie koszule idealnie do nadgarstka. Tak się składa, że mam kilka i wszystkie mają troszkę dłuższe rękawy. Poza tym - mogę krytykować czyjś ubiór, jeśli jest po prostu słaby. To, że mój nie jest najwyższych lotów, nie oznacza, że nie mogę krytykować kogoś innego.
Opublikowano 28 września 200915 l nadszedł czas zemsty... hejtujcie, przyznam szczerze ze głupio jakoś tak pozować do samowyzwalacza.
Opublikowano 28 września 200915 l nie wiem za abrdzo, od czego zaczac, koszula wystajaca z marynarki, marynarka zapieta na dwa guziki, nie , nie tedy droga kumplu ;-)
Opublikowano 28 września 200915 l Po tym zdjęciu ze sweterkiem, jesteś skończony na tym forum podobnie jak ten, no jak mu tam było, aha, Hrubaz.