Opublikowano 20 lutego 201015 l Hrubaza to nie przebije, ale i tak (pipi).ie bazarem przepotwornie i gdybym Cię spotkał na ulicy to bym się rozejrzał zanim podałbym Ci rękę Koper. Srsly
Opublikowano 21 lutego 201015 l Przestańcie już. On już pewnie usnął konto. A Hrubaz to był ten co marynarkę zapiął na 2 guziki przy wyciągniętej koszuli ze spodni tak? Jak tak, no to jednak uważam, że Koper go przebił. Edytowane 21 lutego 201015 l przez gekon
Opublikowano 21 lutego 201015 l Nie penerze Ja to ten od za(pipi)istego szarego cardigana, modnego czerwonego t-shirta z HnM, oryginalnych dzinsów Levisa i wyczesanych trapciszy Conversa! Z dopełniającym geniuszu wisiorkiem z river island. I nikt mi nie wmówi, że czarne jest białe a białe jest czarne. Koniec imprezy. Nie ma takiego bicia! Dziękuję! Dobranoc!
Opublikowano 21 lutego 201015 l Dodawanie pozytywnych przymiotników nie sprawi ze będziesz wyglądał dobrze, nawet nie widząc tego zdjęcia, to moje wyobrazenia na jego temat są (pipi).owe.
Opublikowano 21 lutego 201015 l Nie. Fit Hrubaza był całkiem okej, dobrze wyglądał. Ja bym cardigiana nie ubrał, nie wiem czemu ale Hrubazowi pasowało. <ok>
Opublikowano 21 lutego 201015 l Oczywiście ta moja spinka powyżej jest udawana . Ale ten t-shirt był dobry mimo wszystko, szkoda że kolory puściły w praniu
Opublikowano 21 lutego 201015 l Nie penerze Ja to ten od za(pipi)istego szarego cardigana, modnego czerwonego t-shirta z HnM, oryginalnych dzinsów Levisa i wyczesanych trapciszy Conversa! Z dopełniającym geniuszu wisiorkiem z river island. I nikt mi nie wmówi, że czarne jest białe a białe jest czarne. Koniec imprezy. Nie ma takiego bicia! Dziękuję! Dobranoc! Zobacz na kopera. To, że ma ubrania z metką nie oznacza, że wygląda okej. Z resztą co to za mania wymieniania marek ubrań. Jak wyglądasz zle to nawet skarpetki h&m ci nie pomogą Chociaz ten twoj fit był nawet dobry
Opublikowano 21 lutego 201015 l Mam nową bluzę! @down: że mam fajne zdjęcie psa. Edytowane 21 lutego 201015 l przez Pan Pieczarka
Opublikowano 21 lutego 201015 l Czy wszyscy na forum mają po 13 lat? Zawsze sobie wyobrażam jakiegoś użytkownika jako osobę dorosłą... tak też było w przypadku pieczrki. I zawsze w takich sytuacjach przeżywam mały szok
Opublikowano 21 lutego 201015 l Musisz Pieczarka popracować jeszcze nad rysami twarzy (najlepiej za pomocą filmików na yt, w których ćwiczysz każdy mięsień twarzy), bo gębę masz jak pupa niemowlaka.
Opublikowano 21 lutego 201015 l U Pieczarki jest postęp od tego słynnego fitu z bluzą z bazaru Edytowane 21 lutego 201015 l przez Gość
Opublikowano 21 lutego 201015 l Po tym zdjęciu to już nie Pan a Pieczarka xD. Fajne spodnie, takie "dzwonowate".
Opublikowano 21 lutego 201015 l Mam nową bluzę! http://i48.tinypic.com/16j3hci.jpg @down: że mam fajne zdjęcie psa. fajne baletki
Opublikowano 21 lutego 201015 l Po tym zdjęciu to już nie Pan a Pieczarka xD. Fajne spodnie, takie "dzwonowate". Imo bardzo dzwonowate spodnie to mega wieś. Ale cóż, miejsca urodzenia się nie wybiera! :potter: Pieczar ta nowa bluza z Diversa?
Opublikowano 21 lutego 201015 l No nie wierzę, że nie ma hejtów żadnych (poza ryjem, ale przywykłem). A, wolę nieco dzwonowate niz nieco obcisłe. Bluza z Housa.
Opublikowano 21 lutego 201015 l Dzwonowate są za(pipi)iste. Osobiście rzygam już tymi rurkami. (ogólnie w sklepach, TV itp. Sam mam tylko jedną parę)
Opublikowano 21 lutego 201015 l No nie wierzę, że nie ma hejtów żadnych (poza ryjem, ale przywykłem). A, wolę nieco dzwonowate niz nieco obcisłe. Bluza z Housa. Ubierasz się jak 99% młodzieży w Twoim wieku. Chyba wszyscy przywykli do takiego widoku. Przeciętnie nie znaczy, że zle. Przynajmniej nie ma w tym ficie nieudanych eksperymentów jak w przypadku
Opublikowano 21 lutego 201015 l Pieczarka to przy błażejudziesieńć niemowlak. Pewnie musisz pokazywać dowód jak chcesz kupić alkochol :potter: Śmieszne spodnie, wioskowe buty i wysokie czoło. Jedyny fajny element tego zdjęcia to drzwi. Na zdjęciu z sylwestra wyglądałeś ok, co się z tobą stało panie pieczarko? e: Tak wiem, że mam 15 lat Edytowane 21 lutego 201015 l przez mate5
Opublikowano 21 lutego 201015 l Autor Przy każdym fajnym tekście pieczary nt. gęby innych w PST będę wklejać jego fascynujące zdjęcie ze strony wcześniej. Oskarowa gęba Pieczary i makabryczny fit Kopera dał mi siłę, by z uśmiechem przywitać jutrzejszy poranek.
Opublikowano 21 lutego 201015 l Mam nową bluzę! @down: że mam fajne zdjęcie psa. Jak na wyjście na dyskotekę szkolną to sam raz
Opublikowano 21 lutego 201015 l Mam nową bluzę! @down: że mam fajne zdjęcie psa. Newer gona giw ju aaaaap