Opublikowano 9 czerwca 201014 l troche w chui mlodziezowa, ale kij z tym, sprana i dosyc ma w sobie rocka, takze accept
Opublikowano 10 czerwca 201014 l Masz brzydko pomalowaną ścianę i jakiś wielki czarny x na twarzy! Nie musisz dziękować banny :*
Opublikowano 10 czerwca 201014 l Wyglądasz jak rockowy wokalista niepewny swojej orientacji seksualnej. Lepiej Ci, banny? ;* Edytowane 10 czerwca 201014 l przez Konar.
Opublikowano 10 czerwca 201014 l Jak chcesz zostać zjechany to pokaż ten fit co kiedyś wrzucałeś, ale potem sam go skasowałeś Tu nie ma tzw. beki, normalne łachy tylko koszulka brzydka
Opublikowano 10 czerwca 201014 l Mogłeś nie zasłaniać ryja Jest ok, tylko ja nie trawie dziur w ubraniach (spodnie), jakoś to do mnie nie przemawia.
Opublikowano 11 czerwca 201014 l o, dopiero zauważyłem że to banny. te spodnie to tylko tak do zdjęcia, widać że na (pipi)e mają dziurę
Opublikowano 11 czerwca 201014 l ściślej na kieszeni, póki co moje ulubione jeansy. zdjecie przeklamuje odcien, jest naprawde zaj.ebi.sty ;]
Opublikowano 11 czerwca 201014 l podobasz mi się. tylko spodnie trochę takie... takie jakieś. Edytowane 11 czerwca 201014 l przez Figaro
Opublikowano 11 czerwca 201014 l Całkiem ok, tylko te spodnie bym zmienił, te wąske nogawki są masakryczne , wyglądają jakby nie było Cie stac na spodnie i chodzisz w nich od 6 lat tylko pierzesz je w perwolu blu madżik lub malujesz plakatówką i nie wyblakły. Co Ty sie uczepiles tego typu spodni? One serio są niefajne. Ta dziura tez wygląda jakbys się w nich wyp.ier.dolił na rolkach Szersze spodnie i by było naprawde spoko
Opublikowano 11 czerwca 201014 l Spodnie własnie okej, nawet z tymi dziurami. Sam mam dziurawe jeansy, ktore uwielbiam i chodze w nich od lat. Oczywiście dziura zrobiła się sama od uzywania. Bo nadal uważam kupowanie dziurawych rzeczy za lekkie nie teges
Opublikowano 11 czerwca 201014 l Takie trochę dziwne te spodnie - w kroku szerokie, w nogawkach wąskie. Jeszcze te sznurki przy zegarku trochę nie pasują, ale tak to jak na bannego to
Opublikowano 11 czerwca 201014 l Dziury spoko. Ale kolor i krój spodni nie teges. Koszulka kolorystycznie zaj**sta
Opublikowano 11 czerwca 201014 l kurde ok zrobie fote spodni w normalnych warunkach oswietleniowych ,bo tu naprawde jest przeklamany kolor
Opublikowano 11 czerwca 201014 l radze nauczyc sie czytac ze zrozumieniem, zanim napiszesz kolejny post.
Opublikowano 11 czerwca 201014 l Całkiem ok, tylko te spodnie bym zmienił, te wąske nogawki są masakryczne Takie trochę dziwne te spodnie - w kroku szerokie, w nogawkach wąskie. kurde ok zrobie fote spodni w normalnych warunkach oswietleniowych ,bo tu naprawde jest przeklamany kolor Więc ja się pytam chuja da Ci inne zdjęcie ?? Że tam ktoś się o kolor doczepił mam gdzieś, możesz wstawić kurwa 10000 zdjęć i CHUJA TO DA bo i tak są zjebane w nogawkach i są dziurawe
Opublikowano 11 czerwca 201014 l Więc ja się pytam chuja da Ci inne zdjęcie ?? Że tam ktoś się o kolor doczepił mam gdzieś, możesz wstawić kurwa 10000 zdjęć i CHUJA TO DA bo i tak są zjebane w nogawkach i są dziurawe Dziury spoko. Ale kolor i krój spodni nie teges. Koszulka kolorystycznie zaj**sta :potter: