Skocz do zawartości

-:Pokaz jak sie nosisz:-

Tori

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

czas na update odemnie

36719_411567188737_577523737_4381118_6461938_n.jpg

nooo pierwszy fit od dawien dawna który jest git. Nie mam sie do czego przyczepic wszystko bardzo fajne, bardzo bardzo.

Opublikowano (edytowane)

Ten fit przeciętny Labteca ale zj.ebac też nie ma za co, jest ok. Spodnie bannego fporządku, sam nawet slimy nosiłem dopóki mi ud od rowerka nie wy(pipi)auo, teraz nie założę dalej niż do łydki.

Edytowane przez tomsecret1993
Opublikowano

jezusie, w 15tys miasteczku w którym pracuje większość chłopaków wygląda tak jak Labtec a wy się jaracie tym fitem. pospoliciak pełną gębą

No ale co w tym złego? Fit jest schludny ale tez i na luzaku, własnie o to chodzi.Pospoliciak , widocznie w twojej wsi ludzie mają dobry gust , jak nie chcesz być pospoliciak to zrób sobie dziare na mordzie i będzie ok. Widząc goscia w takim ficie dziewczyna zapewne mówi do kolezanki "fajny chłopak" a takiego niepospoliciaka w czerwonych dźinsach , żółtych butach z sygnalizacją świetlną i czapką racing to masz racje napewno zwrócą na ciebie uwagę mówiąc "ty gabryśka zobacz jaki klaun zakochany klaun". Taka prawda

Opublikowano

jezusie, w 15tys miasteczku w którym pracuje większość chłopaków wygląda tak jak Labtec a wy się jaracie tym fitem. pospoliciak pełną gębą

No ale co w tym złego? Fit jest schludny ale tez i na luzaku, własnie o to chodzi.Pospoliciak , widocznie w twojej wsi ludzie mają dobry gust , jak nie chcesz być pospoliciak to zrób sobie dziare na mordzie i będzie ok. Widząc goscia w takim ficie dziewczyna zapewne mówi do kolezanki "fajny chłopak" a takiego niepospoliciaka w czerwonych dźinsach , żółtych butach z sygnalizacją świetlną i czapką racing to masz racje napewno zwrócą na ciebie uwagę mówiąc "ty gabryśka zobacz jaki klaun zakochany klaun". Taka prawda

Nie trzeba zakładać żółtych butów, czerwonych dźinsów i wyglądać jak klaun, żeby jakoś się wyróżnić na tle szarej masy i nie być pospoliciakiem. Podejrzewam, że dziewczyna (chodzi mi tu o normalną, ładną pannę, a nie jakąś raszple z remizy) nie zwróciłaby uwagi na kogoś tak ubranego. Nie mówię, że w ogóle, tylko, że na pewno ubiór nie był głównym bodźcem.

Opublikowano

Mi się wydaje że normalnej dziewczynie właśnie taki ubiór by sie podobał, ten kolo psuje efekt bo jest brzydki , ale nie wiem nie byłem nigdy kobietą. Trzeba się spytać jakiejs forumowej osobistości bez wacka.

Opublikowano

z przykrością muszę stwierdzić, że to właśnie takie pajace w czerwonych dżinach itp wyrywają najładniejsze laski... :(

zresztą ja się ubieram dla siebie a nie dla dupeczek, nie wiem jak Ty.

ps: tshirty z za(pipi)istym logiem bananowej firmy są passe