Banny 2 656 Opublikowano 12 czerwca 2010 Opublikowano 12 czerwca 2010 moje kochane nudie luvvvv Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 13 czerwca 2010 Opublikowano 13 czerwca 2010 Jak na warszawiaka, to nawet nie jest aż tak metrosexowo. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 13 czerwca 2010 Opublikowano 13 czerwca 2010 Spoko, tylko te akurat są podarte, ale nowe by były całkiem całkiem Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 22 czerwca 2010 Opublikowano 22 czerwca 2010 (edytowane) - czapka, bardziej stonowane buty [nawet neich beda dc] i jestes spoko ubrany [nie dla mnie, dla ogolu;p] spodnie za dlugie, reszta lezy na T obie ok Edytowane 22 czerwca 2010 przez banny Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 22 czerwca 2010 Opublikowano 22 czerwca 2010 [nawet neich beda dc] już są Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 22 czerwca 2010 Opublikowano 22 czerwca 2010 Jak chcesz być jak Ken Block to kup sobie najpierw Subarynkę, a dopiero potem ciuchy :potter: Jeszcze ci Monstera w ręce brakuje... 1 Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 22 czerwca 2010 Opublikowano 22 czerwca 2010 Jak chcesz być jak Ken Block to kup sobie najpierw Subarynkę, a dopiero potem ciuchy :potter: Jeszcze ci Monstera w ręce brakuje... a co to na zdjęciu? Subaru Justy :D Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 22 czerwca 2010 Opublikowano 22 czerwca 2010 [nawet neich beda dc] już są ale nie sa stonowane. znacyz sie, pstrokate kolorki i w ogole , eee Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 22 czerwca 2010 Opublikowano 22 czerwca 2010 czas na update odemnie nooo pierwszy fit od dawien dawna który jest git. Nie mam sie do czego przyczepic wszystko bardzo fajne, bardzo bardzo. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 22 czerwca 2010 Opublikowano 22 czerwca 2010 a co to na zdjęciu? Subaru Justy :D Aha. Tańszego nie było? Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 22 czerwca 2010 Opublikowano 22 czerwca 2010 (edytowane) Aha. Tańszego nie było? nie, nie było Edytowane 22 czerwca 2010 przez Labtec Cytuj
tomsecret1993 20 Opublikowano 22 czerwca 2010 Opublikowano 22 czerwca 2010 (edytowane) Ten fit przeciętny Labteca ale zj.ebac też nie ma za co, jest ok. Spodnie bannego fporządku, sam nawet slimy nosiłem dopóki mi ud od rowerka nie wy(pipi)auo, teraz nie założę dalej niż do łydki. Edytowane 22 czerwca 2010 przez tomsecret1993 Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 23 czerwca 2010 Opublikowano 23 czerwca 2010 Drugi fit Labteca i drugi dobry. Jak będę się pytał o rady, to właśnie jego a nie bannego. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 23 czerwca 2010 Opublikowano 23 czerwca 2010 uronie łezke z tego powodu Cytuj
Junkhead 33 Opublikowano 23 czerwca 2010 Opublikowano 23 czerwca 2010 Buty mega burackie, do tego chlebaki. Reszta ok. Cytuj
Dziewiątek 88 Opublikowano 24 czerwca 2010 Opublikowano 24 czerwca 2010 jezusie, w 15tys miasteczku w którym pracuje większość chłopaków wygląda tak jak Labtec a wy się jaracie tym fitem. pospoliciak pełną gębą Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 24 czerwca 2010 Opublikowano 24 czerwca 2010 jezusie, w 15tys miasteczku w którym pracuje większość chłopaków wygląda tak jak Labtec a wy się jaracie tym fitem. pospoliciak pełną gębą No ale co w tym złego? Fit jest schludny ale tez i na luzaku, własnie o to chodzi.Pospoliciak , widocznie w twojej wsi ludzie mają dobry gust , jak nie chcesz być pospoliciak to zrób sobie dziare na mordzie i będzie ok. Widząc goscia w takim ficie dziewczyna zapewne mówi do kolezanki "fajny chłopak" a takiego niepospoliciaka w czerwonych dźinsach , żółtych butach z sygnalizacją świetlną i czapką racing to masz racje napewno zwrócą na ciebie uwagę mówiąc "ty gabryśka zobacz jaki klaun zakochany klaun". Taka prawda Cytuj
Gość Opublikowano 24 czerwca 2010 Opublikowano 24 czerwca 2010 jezusie, w 15tys miasteczku w którym pracuje większość chłopaków wygląda tak jak Labtec a wy się jaracie tym fitem. pospoliciak pełną gębą No ale co w tym złego? Fit jest schludny ale tez i na luzaku, własnie o to chodzi.Pospoliciak , widocznie w twojej wsi ludzie mają dobry gust , jak nie chcesz być pospoliciak to zrób sobie dziare na mordzie i będzie ok. Widząc goscia w takim ficie dziewczyna zapewne mówi do kolezanki "fajny chłopak" a takiego niepospoliciaka w czerwonych dźinsach , żółtych butach z sygnalizacją świetlną i czapką racing to masz racje napewno zwrócą na ciebie uwagę mówiąc "ty gabryśka zobacz jaki klaun zakochany klaun". Taka prawda Nie trzeba zakładać żółtych butów, czerwonych dźinsów i wyglądać jak klaun, żeby jakoś się wyróżnić na tle szarej masy i nie być pospoliciakiem. Podejrzewam, że dziewczyna (chodzi mi tu o normalną, ładną pannę, a nie jakąś raszple z remizy) nie zwróciłaby uwagi na kogoś tak ubranego. Nie mówię, że w ogóle, tylko, że na pewno ubiór nie był głównym bodźcem. Cytuj
Poscok 10 Opublikowano 24 czerwca 2010 Opublikowano 24 czerwca 2010 Teraz wojenka fanów Zmierzchu, rurek i cardiganów Vs Ludzi dbajacych o mase i klase Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 24 czerwca 2010 Opublikowano 24 czerwca 2010 Mi się wydaje że normalnej dziewczynie właśnie taki ubiór by sie podobał, ten kolo psuje efekt bo jest brzydki , ale nie wiem nie byłem nigdy kobietą. Trzeba się spytać jakiejs forumowej osobistości bez wacka. Cytuj
Dziewiątek 88 Opublikowano 24 czerwca 2010 Opublikowano 24 czerwca 2010 jezusie, w 15tys miasteczku w którym pracuje większość chłopaków wygląda tak jak Labtec a wy się jaracie tym fitem. pospoliciak pełną gębą No ale co w tym złego? Fit jest schludny ale tez i na luzaku, własnie o to chodzi.Pospoliciak , widocznie w twojej wsi ludzie mają dobry gust , jak nie chcesz być pospoliciak to zrób sobie dziare na mordzie i będzie ok. Widząc goscia w takim ficie dziewczyna zapewne mówi do kolezanki "fajny chłopak" a takiego niepospoliciaka w czerwonych dźinsach , żółtych butach z sygnalizacją świetlną i czapką racing to masz racje napewno zwrócą na ciebie uwagę mówiąc "ty gabryśka zobacz jaki klaun zakochany klaun". Taka prawda z przykrością muszę stwierdzić, że to właśnie takie pajace w czerwonych dżinach itp wyrywają najładniejsze laski... zresztą ja się ubieram dla siebie a nie dla dupeczek, nie wiem jak Ty. ps: tshirty z za(pipi)istym logiem bananowej firmy są passe Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi