Skocz do zawartości

-:Pokaz jak sie nosisz:-

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 224,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Napisałbym, że dla błażeja widły w domu są dziwne, bo go ostatnio na widłach do chrztu nieśli, ale wtedy zostałbym wyzwany od gimberów, więc niczego takiego nie napiszę.

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

Napisałbym, że dla błażeja widły w domu są dziwne, bo go ostatnio na widłach do chrztu nieśli, ale wtedy zostałbym wyzwany od gimberów, więc niczego takiego nie napiszę.

Już napisałeś, gjenjuszu, wracaj na pole!

Opublikowano

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzDSCF8874.jpg

zara

hm

nudie

le sport coś tam

soundtrack of my dayz

justice.gif

Edytowane przez banny

Opublikowano

Kaptura mogłeś nie zakładać. A tak to fajnie, podoba mi się to czarne bluzo-longsleevo- vneckowe coś.

Opublikowano

Spoko fit, ta bluza to hm czy zara? Buty za ile i gdzie?

Opublikowano

bluza zara. wlasciwie to taki dziwny sweterek. niby L, a moglby byc troche wiekszy

buty z lumpa wyczaiłem, 3 zł ? nie pamiętam. pół rozmiaru za małe, wku,rwiają dlatego raz na 3 miechy w nich wyjde na kwadrans xD

Opublikowano

Chyba pierwszy fit banny'ego, który mi się podoba :thumbsup:

Opublikowano

To chyba wszystkie sweterki z Zary dziwnie fitują, bo mam jeden, niby M-ka a lezy jak S.

Opublikowano

12 zł sweterek :D

:o to chyba z lumpu wyczailes?

w sumie fajny fit sweterek mogłby byc większy i w pierwszej chwili myślałem żę to nie kaptur tylko Twoje wlosy i sie przerazilem :P

Opublikowano

całkiem ok, ale zwiększ masę, ćhudzinka z Ciebie

Opublikowano

i oczywiście zamiast stanąć na tle tych bazgrołów, to stanął przed drzwiami. tak, żeby się dopasować kolorem do tła. nigdy się chłopcze nie nauczysz...

ta bluza/sweterek ma troszkę krótkie rękawy. na pewno dobra jest? generalnie fit mi średnio podchodzi, ale nie będę hejtował, bo źle nie ma. po prostu nie mój stajl.

+1 błażej

Opublikowano

Dzis sie nosze w tiszki wlasnego wyrobu [www.teecity.pl]

szsVw.jpg

4PTNJ.jpg

Opublikowano

Kamaz z gęby to Ty jesteś spoko zią i wieje od Ciebie pozitiv energią, ale ta koszulka jest megaujowa.

Opublikowano

wyglądasz jak czub w tej koszulce. Ale plus , bo mnie rozśmieszyłeś

Edytowane przez canabis

Opublikowano

no czapa twarzowa.

Fresh Kickz Fresh tits

Kopiesz laske w du.pe i wyskakuje ze stanika. O to w tym chodzi?

Edytowane przez Plugawy