Banny 2 656 Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Obiecałem kiedyś to wrzucam, zeby nie było, ze tylko krytykuje a nie pokazuje jak chodze Nie widac bajerow (a te uwielbiam), butów, zegarka, paska, okularów, brasoletki, ale nie o to w tych chodzi. http://img718.imageshack.us/i/dscn0479i.jpg/ Bluza reserved spodnie Wrangler koszulka h&m buty? ogolnei moze byc. troche jak chev chelios xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 szkoda ze calości nie widac. Spodnie wydają sie nieco za duze w pasie albo to tylko takie ujęcie. Bluza fajna, koszulki dopatrzec sie nie moge za cholere. Kolorystycznie nic szczegolnego. Jakieś ciekawe buty by mogly poprawić ogolny odbior tego mrocznego ubioru ;D no i jak napisales szkoda tez ze nie widac bajerów bo nadałyby smaczku Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Wczoraj postanowiłem nowe spodnie przymierzyć (na pewno nie są za duże w pasie, bo do pasa nawet nie dosiegają - to biodrówki) to zrobiłem fote, a nie bede przecież szukał specjalnie sciany i ubierał wszystkich gadzetów, ktore na codzien noszę, a te troche rozjaśniają image (np. brązowa skórzana torba, szara czapka, czy ciekawe buty. Jak bedzie mi sie chciało to kiedyś coś wstawie na poważnie Kolorystycznie, hm. Lubie czarny Cytuj Odnośnik do komentarza
Qra 160 Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Obiecałem kiedyś to wrzucam, zeby nie było, ze tylko krytykuje a nie pokazuje jak chodze Nie widac bajerow (a te uwielbiam), butów, zegarka, paska, okularów, brasoletki, ale nie o to w tych chodzi. http://img718.imageshack.us/i/dscn0479i.jpg/ Bluza reserved spodnie Wrangler koszulka h&m tyle się tu udzielasz, że aż się spodziewałem czegoś naprawdę dobrego. mogłeś włożyć te wszystkie dodatki, bo z combo czarna bluza + czarne spodnie + koszulka o nieładnym zielonkawym odcieniu naprawdę nie poszalałeś. wszystko oprócz tej brązowej torby, bo na 100pro dupnie będzie wyglądać do takiego czarnego zestawu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 no ale to co wrzucił gekon to nic ciekawego, ot czarne spodnie i bluza, zrób lepsze foto, żeby było widać buty, rozepnij bluzę iwtedy wrzuć jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 (edytowane) Przeciez pisze, ze nie chciałem cynic tylko raczej może nowe spodnie pokazać. Zwykły kazualnowy stroj na miasto. Jutro wrzuce fotke, UWAGA, z rozpiętą bluzą stej tuned Edytowane 17 Września 2010 przez gekon Cytuj Odnośnik do komentarza
Qra 160 Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 zwykły t-shirt, czad Cytuj Odnośnik do komentarza
iJames 8 Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Przeciez pisze, ze nie chciałem cynic tylko raczej może nowe spodnie pokazać. Jasne... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Spodnie mi się podobają. Ile ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 (edytowane) jeden z moich codziennych fitow, czyli spodnie i koszulka. zdjecie dedykuje figlarzowi koszulka house'a spodnie ci.po&baxx ukryte featursy: pasek diversa buty conversa Edytowane 18 Września 2010 przez Redmitsu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 100kg żywej wagi ! Koszulka nie w moim stajlu, ale generalnie props, bo ja też zwykle się tak ubieram, tj. spodnie + TS, bez dodatkowych cardiganów, szalików, arafatek itd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 (edytowane) - koszulka: Fishbone - spodnie: Makaveli - pasek: Cropp - buty: Cropp Oceniajcie. Edytowane 18 Września 2010 przez TheRozi Cytuj Odnośnik do komentarza
tomsecret1993 20 Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 (edytowane) Może zmieńmy nazwę tematu na poka swój boiler? Widze, że Redmitsu grasz w RDR, za to plus ale jakoś dziwnie krzywo stoisz i te spodnie są zbyt obcisłe na ciebie w biodrach żeby jeszcze tam pchać ręce. Krew może nie dopłynąć Edytowane 18 Września 2010 przez tomsecret1993 Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 (edytowane) @tomsecret one sa obcisle po praniu, pozniej juz sa eleganckie do chodzenia. Dzisiaj byly wyprane ( lans ) to je zalozylem, jutro juz nie beda zbyt obcisle. Co da rak to zawsze je wkladam w kieszenie bo na fotkach nie wiem co z nimi zrobic. Edytowane 18 Września 2010 przez Redmitsu Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 do du.py wsadź <_< Rozi masz o kilkanaście rozmiarów za duże spodnie. Chyba, że kupiłeś je jak ważyłeś 157kg, po czym ładnie schudłeś i chcesz się pochwalić przed forumową bracią swoimi osiągami. Jeśli tak nie jest, to fail Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 do du.py wsadź <_< Rozi masz o kilkanaście rozmiarów za duże spodnie. Chyba, że kupiłeś je jak ważyłeś 157kg, po czym ładnie schudłeś i chcesz się pochwalić przed forumową bracią swoimi osiągami. Jeśli tak nie jest, to fail Niestety, ale mylisz się. Te spodnie to był jednorazowy wybryk i pomyłka. Zamawiałem mniejsze, ale okazały się bardzo wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 A nie mogłes wymienić? Cytuj Odnośnik do komentarza
tomsecret1993 20 Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Podstawowa zasada: nie kupuj w kropie bo tam drogo i ciuchy są nader chu.jowe i cała wszechpolska młodzież w nich chodzi, biada! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Jak widać, z Croppa mam tylko pasek (który kosztował 5, czy 10 zł) i buty, które wyglądają jak Nike Air Force 1. Z innych rzeczy to niekiedy koszulki są fajne, ale reszta faktycznie ssie. Cytuj Odnośnik do komentarza
iJames 8 Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Rozi masz za duży Tshirt i spodnie, wiesz? I pasek schowaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 szczerze mowiac to luzacki fit Roziego bardziej mi sie podoba niż Reda, ktory jest ubrany po prostu normalnie, co wcale tez nie jest minusem Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 (edytowane) Przeciez pisze, ze nie chciałem cynic tylko raczej może nowe spodnie pokazać. Jasne... ...jesteś nikim... czym miałem cycnic? czarną bluzą? stona: wranglery za 140 Edytowane 18 Września 2010 przez gekon Cytuj Odnośnik do komentarza
iJames 8 Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Chyba tY. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 hm new yorker house nudie hm soundtrack of my weekend Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Kurtka to najsłabszy element, ale i tak jest bardzo dobrze. Propsuję Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi