Opublikowano 30 października 201014 l Ja też mogę pójść do Armaniego i zrobić sobie zdjęcie w przymierzalni, co nie oznacza, że na co dzień chodzę w garniakach po 6 patoli. Wątpię żeby Cię wpuścili do Armaniego. No chyba żebyś powiedział, że jesteś kumplem Ronaldo, albo chociaż moim. Te wasze żarty naprawde nie są śmieszne. Gekon, ja myślę, że on zrobił sobie zdjęcie i potem jeszcze wysłał komuś do oceny? Albo poprostu nie ma lustra w domu? Nie wiem normalnie, ale HM to nie jest chyba taki ekskluziw, nie?
Opublikowano 31 października 201014 l Nie no, bo serio wyglądało ta jakby poszedł do sklepu, ubrał sie w ciuchy z wystawy, strzelił fote i szpanował fitem na forum ale w hm nie mają spodni wranglera
Opublikowano 3 listopada 201014 l Bluza: Reserved T-shirt: New Yorker Spodnie: jakieś noname rurki Soundtrack dnia:
Opublikowano 3 listopada 201014 l co to jest? Mój fit do przenoszenia mebli w nowym mieszkaniu brata.
Opublikowano 10 listopada 201014 l Bo wygląda brzydko. I w ogóle cały outfit to pomieszanie jakiegoś country (pasek i koszula) i nie wiem czego jeszcze, jakieś nastolatkowe coś.
Opublikowano 11 listopada 201014 l Klamra na pasku oversized i koszula w spodniach wygląda strasznie, reszta okej.
Opublikowano 11 listopada 201014 l smialbym sie z ciebie ze jestes wiesniakiem po kryjomy z kumplami, bez obrazy, ale koszula wpuszczona w spodnie nie fituje. Edytowane 11 listopada 201014 l przez mj
Opublikowano 11 listopada 201014 l Po pierwsze, zależy jaka koszula, a po drugie wyglada to pewnie c*ujowo bo spodnie podciągnął prawie pod szyję
Opublikowano 22 stycznia 201114 l tak o. moja ulubiona kurtka vintage, za krotka troche, ale pal licho, do wyglupow na podworku moze byc : ] levi diesel denim.co hm uwazam, ze to brzydka okladka