Skocz do zawartości

-:Pokaz jak sie nosisz:-

Featured Replies

Opublikowano

Ja też mogę pójść do Armaniego i zrobić sobie zdjęcie w przymierzalni, co nie oznacza, że na co dzień chodzę w garniakach po 6 patoli.

Wątpię żeby Cię wpuścili do Armaniego. No chyba żebyś powiedział, że jesteś kumplem Ronaldo, albo chociaż moim.

Te wasze żarty naprawde nie są śmieszne.

Gekon, ja myślę, że on zrobił sobie zdjęcie i potem jeszcze wysłał komuś do oceny? Albo poprostu nie ma lustra w domu? Nie wiem normalnie, ale HM to nie jest chyba taki ekskluziw, nie?

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 224,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Nie no, bo serio wyglądało ta jakby poszedł do sklepu, ubrał sie w ciuchy z wystawy, strzelił fote i szpanował fitem na forum

ale w hm nie mają spodni wranglera :mellow:

Opublikowano

73516418.th.png

Bluza: Reserved

T-shirt: New Yorker

Spodnie: jakieś noname rurki

Soundtrack dnia:

the+good+the+bad+and+the+queen.jpg

Opublikowano

co to jest?

Mój fit do przenoszenia mebli w nowym mieszkaniu brata.

Opublikowano

Oprócz butów fajnie.

Opublikowano

Bo wygląda brzydko. I w ogóle cały outfit to pomieszanie jakiegoś country (pasek i koszula) i nie wiem czego jeszcze, jakieś nastolatkowe coś.

Opublikowano

smialbym sie z ciebie ze jestes wiesniakiem po kryjomy z kumplami, bez obrazy, ale koszula wpuszczona w spodnie nie fituje.

Edytowane przez mj

Opublikowano

Po pierwsze, zależy jaka koszula, a po drugie wyglada to pewnie c*ujowo bo spodnie podciągnął prawie pod szyję

Opublikowano

Odezwał się american wieśniak :potter:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

O ile za duże portki w pasie, ze guzik się wywinął pod klamrę? :P

• 5 tygodni później...
Opublikowano

tak o.

moja ulubiona kurtka vintage, za krotka troche, ale pal licho, do wyglupow na podworku moze byc : ]

r433.jpg

levi

diesel

denim.co

hm

7514-illinois.jpg

uwazam, ze to brzydka okladka :turned: