Opublikowano 22 stycznia 201114 l za krotka troche Wygląda jak kurtka jakiejś panny którą jej zabrałeś i założyłeś dla beki
Opublikowano 22 stycznia 201114 l A myslalem, ze to ja jestem hardcorem bo w zime pomykam w skorze...
Opublikowano 22 stycznia 201114 l 'The great escape' doslownie Edytowane 22 stycznia 201114 l przez Plugawy
Opublikowano 22 stycznia 201114 l Generalnie to chu.jowo, ale z kolei twój fit(właściwie to część) z PST mi się podoba.
Opublikowano 22 stycznia 201114 l Gdyby wyje.bać buty, bluzę i gdybyś sobie kupił węższe w pasie spodnie to byłoby fajnie. Tak jest dziwnie
Opublikowano 24 stycznia 201114 l na tym zdjęciu z jeansową kurtką banny wygląda, jakby miał zayebiście zrobione plecy. Normalnie born to fit
Opublikowano 28 stycznia 201114 l koszula Circa Select koszulka MOKA gacie Cheap Monday buciki Vans model Authentic sznurówka jako pasek gwoli wyjaśnienia
Opublikowano 28 stycznia 201114 l Typowy nastoletni skejter z teledysku Avril Lavigne. +1 choć każdy ciuch z osobna całkiem spoko props za spodnie
Opublikowano 28 stycznia 201114 l Typowy nastoletni skejter z teledysku Avril Lavigne. Hehe nigdy to ode mnie nie ucieknie. Niestety z deskorolką i całym tym biznesem mam styczność na co dzień (znajomi, praca, sam jeżdżę na desce). BieŃ: Ostatnio śniegu nie było to pomykałem w tych vansach. Sznurówka jest mega wygodna, ale szukam ładnego paska mimo wszystko.
Opublikowano 28 stycznia 201114 l Typowy nastoletni skejter z teledysku Avril Lavigne. Hehe nigdy to ode mnie nie ucieknie. Niestety z deskorolką i całym tym biznesem mam styczność na co dzień (znajomi, praca, sam jeżdżę na desce). BieŃ: Ostatnio śniegu nie było to pomykałem w tych vansach. Sznurówka jest mega wygodna, ale szukam ładnego paska mimo wszystko. Mega wygodna? mi sznurowka zamiast paska zawsze bedzie kojarzyc sie z pokazywaniem ludzia ze jest sie osoba zwiazana z deskorolka( w taki czy inny sposob)
Opublikowano 3 lutego 201114 l (sry za jakość foto:/) czapka hm w ręce buty clarks desert soundtrack: Edytowane 3 lutego 201114 l przez banny