Opublikowano 3 lutego 201114 l Na przecenie w Clarksie były po 300(beżowe i czarne), ale ch.ujowo mi leżały na nodze, to kupiłem inne, podobne. - coś w tym stylu, ale nie mogę znaleźć zdjęcia w necie. Edytowane 3 lutego 201114 l przez Khadgar
Opublikowano 3 lutego 201114 l w ToRuniu widzialem raz clarksy desert boots za 199 czarne, z dodatkiem czzerwonym
Opublikowano 4 lutego 201114 l @Yaxa Jakościowo pewnie odbiegają. Mi ostatnio podchodzą ciuchy duńskiej firmy HUMOR, zwłaszcza jeans'y. http://www.thecoolhunter.net/images/stories/2007pics/storiesnew2007pics/marchpics/humor1.jpg
Opublikowano 12 lutego 201114 l @Yaxa Jakościowo pewnie odbiegają. Mi ostatnio podchodzą ciuchy duńskiej firmy HUMOR, zwłaszcza jeans'y. http://www.thecoolhunter.net/images/stories/2007pics/storiesnew2007pics/marchpics/humor1.jpg Nazwa adekwatna do wyglądu jeansów
Opublikowano 22 marca 201114 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. nie ma to jak wydac 800zl i wygladac chu.jowo
Opublikowano 23 marca 201114 l Co ludzie widzą w skórzanych kurtkach? Chyba nigdy nie pojmę tego fenomenu... A widzę je dość często ponieważ jeździmy w czwórkę do szkoły z czego 3 osoby mają właśnie takie kurtki ze "skóry"...
Opublikowano 23 marca 201114 l Co ludzie widzą w skórzanych kurtkach? Chyba nigdy nie pojmę tego fenomenu... A widzę je dość często ponieważ jeździmy w czwórkę do szkoły z czego 3 osoby mają właśnie takie kurtki ze "skóry"... nie wiem, że są fajne? Mi się bardzo podobają, chodź nigdy nie miałem, dopiero teraz sobie kupiłem, aczkolwiek nie skórę, tylko imitację.
Opublikowano 23 marca 201114 l Co ludzie widzą w skórzanych kurtkach? Chyba nigdy nie pojmę tego fenomenu... A widzę je dość często ponieważ jeździmy w czwórkę do szkoły z czego 3 osoby mają właśnie takie kurtki ze "skóry"... skora zawsze na propsie, szkoda, ze wy(pipi)alem 5 baniek w zarze i po roku zamek sie (pipi)ie..
Opublikowano 2 kwietnia 201114 l h&m jacket topman tee h&m drain fit jeans noname shoes nic specjalnego, straszny leń był dziś! ost:
Opublikowano 3 kwietnia 201114 l lubie jak gora ma podobny kolor co buty btw. fajna kurtka, zapiete skóry to patologia. Edytowane 3 kwietnia 201114 l przez scuff