yaczes 14 482 Opublikowano 30 września 2011 Opublikowano 30 września 2011 A co Ty taki tolerancyjny nagle sie zrobiles maciucha? ;> 8 Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 30 września 2011 Opublikowano 30 września 2011 Rozpie.rdalają mnie takie gostki, które wyzywają innych od pedałów na podstawie ubrania. hipokryzją wali na kilometr Cytuj
Usagi 77 Opublikowano 30 września 2011 Opublikowano 30 września 2011 (edytowane) koledzy wyżej podsumowali posta maćka . maciek zapomniałeś jak po rozim jechałeś z powodu jego tuszy ? każdym swoim postem udowadniasz jakim jesteś "ciulem życiowym" . Wyszczekany słabiak w internecie, na forumie , w grupie , sobie po synku zaczął jechać . Stosowny temat pokazał że pipka jesteś . Na twój plus sprawa z rozim ucicha , więc po mału chcesz się odnaleźć na forumie , zdobyć jakąś abrobate . Ale nawet na forumie jesteś nikim IMO . W życiu(tym poza pokojem z netem i kompem maciek) takich nie lubię , jesteście słabiaki , sukcesy osiągacie na plecach innych . Edytowane 30 września 2011 przez Usagi 1 Cytuj
Spyker 59 Opublikowano 30 września 2011 Opublikowano 30 września 2011 koszulka "jak z pck", spodnie za 3zł, trampki na wf od mongołów z targu. Nuda w chooy. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 30 września 2011 Opublikowano 30 września 2011 koledzy wyżej podsumowali posta maćka . maciek zapomniałeś jak po rozim jechałeś z powodu jego tuszy ? każdym swoim postem udowadniasz jakim jesteś "ciulem życiowym" . Wyszczekany słabiak w internecie, na forumie , w grupie , sobie po synku zaczął jechać . Stosowny temat pokazał że pipka jesteś . Na twój plus sprawa z rozim ucicha , więc po mału chcesz się odnaleźć na forumie , zdobyć jakąś abrobate . Ale nawet na forumie jesteś nikim IMO . W życiu(tym poza pokojem z netem i kompem maciek) takich nie lubię , jesteście słabiaki , sukcesy osiągacie na plecach innych . Jego tusza to fakt, a ocenianie kogoś seksualności po trampkach, spodniach i koszulce zakrawa o absurd. Nie wiem po jaką cholery ty się tak produkujesz w każdym poście skierowanym do mnie, próbujesz za wszelką cenę upchnąc jak najwięcej tekstów zasłyszanych na ostatniej libacji, ale są one strasznie monotematyczne, wyimaginowane i zwyczajnie suche. Chcesz wody? Możesz sobie (pipi)c w każdym temacie ile ci modki pozwolą o tym osiąganiu sukcesów na plecach innych (o co ci tak wlasciwie chodzi to ja ku.rwa nie wiem). Swoją drogą lepiej odnosic sukcesy na plecach innych, niż się im na te plecy po pijaku pakowac Uploaded with ImageShack.us 2 2 Cytuj
Usagi 77 Opublikowano 30 września 2011 Opublikowano 30 września 2011 Napisałem pedalstwo nie pedał . Wojowniczy jest maciek , dowala mi tekstami o libacjach i takstach tam zasłyszanych , posiłkując się legendą forumową o mojej jeździe po pijaku i dodając foto auta z uszkodzonym tyłem . ŁO HO HO HO HO Poczuj się jak Rozi jak mu wrzucałeś ... 1 1 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 30 września 2011 Opublikowano 30 września 2011 Poczuj się jak Rozi jak mu wrzucałeś ... Jesteś pewien, że nie pomyliły ci się fora? Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 Maciucha się skończyła ;[ Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 Maciucha wszedl na nastepny level. Najpierw byl zwykly ból dupy, teraz doszly do tego pseudointelektualne gadki. OBY TAK DALEJ, wierze ze niedlugo bedzie prosil o usuniecie konta. Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 teraz doszly do tego pseudointelektualne gadki Hehe, faktycznie jest taki schemat, nie zwrocilem uwagi xD Cytuj
Sig 395 Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 obecną sytuację maciuchy dobrze przedstawia ten gif Maciucha ofc ten w kapturze w drugim narożniku FPE Cytuj
Usagi 77 Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 heheh dobrze wlazło emo typowi Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 Usagi, o mnie możesz być spokojny, nie interesują mnie faceci. masz stereotypowe myślenie, ale to w sumie bardzo pospolite. Może teraz ktoś inny -:Pokaz jak sie nosisz:- ? 1 Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 banny zarzuć proszę "policyjnym" fitem. Myślę że wielu forumowiczów jest ciekawych jak bardzo "niegodnie dla mężczyzny" musiałeś się ubrać, że aż cię policja zatrzymala. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 no najlepsze jest to, ze mialem czarne trampki (jak vans era) czarne rurki, czarna bluze adidasa (o zgrozo z kapturem) czarny plecak i szara czapke. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 Czyli wyglądałeś jak hipster-włamywacz. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 Jechał incognito na shopping do mainstreamowych sklepów. "Normalnie" ubrany chodzi tylko do wybranych lumpeksów. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 \ z opisu wychodzi na mniej więcej cos takiego, hmm Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 hehe, klasyczne "janitor keys". też tak nosisz bany? Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 nie - mam tylko jeden kluczyk , wiec laduje zawsze z klódeczka w plecaku. dalbym plusa mate, ale nie mam :{ Cytuj
Usagi 77 Opublikowano 23 listopada 2011 Opublikowano 23 listopada 2011 przyznaj sie bany że, gość z awatara Ci się podoba 1 Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 24 listopada 2011 Opublikowano 24 listopada 2011 myślałeś nad tym na tyle długo, że prawie trafiłeś z przecinkiem. 7 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi