Skocz do zawartości

-:Pokaz jak sie nosisz:-

Featured Replies

Opublikowano

A co Ty taki tolerancyjny nagle sie zrobiles maciucha? ;>

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 225,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
  W dniu 30.09.2011 o 20:21, maciucha napisał(a):

Rozpie.rdalają mnie takie gostki, które wyzywają innych od pedałów na podstawie ubrania.

hipokryzją wali na kilometr

Opublikowano

koledzy wyżej podsumowali posta maćka . maciek zapomniałeś jak po rozim jechałeś z powodu jego tuszy ? każdym swoim postem udowadniasz jakim jesteś "ciulem życiowym" . Wyszczekany słabiak w internecie, na forumie , w grupie , sobie po synku zaczął jechać . Stosowny temat pokazał że pipka jesteś . Na twój plus sprawa z rozim ucicha , więc po mału chcesz się odnaleźć na forumie , zdobyć jakąś abrobate . Ale nawet na forumie jesteś nikim IMO . W życiu(tym poza pokojem z netem i kompem maciek) takich nie lubię , jesteście słabiaki , sukcesy osiągacie na plecach innych .

Edytowane przez Usagi

Opublikowano

Ale napina xD

Opublikowano

koszulka "jak z pck", spodnie za 3zł, trampki na wf od mongołów z targu. Nuda w chooy.

Opublikowano
  W dniu 30.09.2011 o 21:21, Usagi napisał(a):

koledzy wyżej podsumowali posta maćka . maciek zapomniałeś jak po rozim jechałeś z powodu jego tuszy ? każdym swoim postem udowadniasz jakim jesteś "ciulem życiowym" . Wyszczekany słabiak w internecie, na forumie , w grupie , sobie po synku zaczął jechać . Stosowny temat pokazał że pipka jesteś . Na twój plus sprawa z rozim ucicha , więc po mału chcesz się odnaleźć na forumie , zdobyć jakąś abrobate . Ale nawet na forumie jesteś nikim IMO . W życiu(tym poza pokojem z netem i kompem maciek) takich nie lubię , jesteście słabiaki , sukcesy osiągacie na plecach innych .

Jego tusza to fakt, a ocenianie kogoś seksualności po trampkach, spodniach i koszulce zakrawa o absurd.

Nie wiem po jaką cholery ty się tak produkujesz w każdym poście skierowanym do mnie, próbujesz za wszelką cenę upchnąc jak najwięcej tekstów zasłyszanych na ostatniej libacji, ale są one strasznie monotematyczne, wyimaginowane i zwyczajnie suche. Chcesz wody?

Możesz sobie (pipi)c w każdym temacie ile ci modki pozwolą o tym osiąganiu sukcesów na plecach innych (o co ci tak wlasciwie chodzi to ja ku.rwa nie wiem).

Swoją drogą lepiej odnosic sukcesy na plecach innych, niż się im na te plecy po pijaku pakowac

bildexz.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

Napisałem pedalstwo nie pedał . Wojowniczy jest maciek , dowala mi tekstami o libacjach i takstach tam zasłyszanych , posiłkując się legendą forumową o mojej jeździe po pijaku i dodając foto auta z uszkodzonym tyłem . ŁO HO HO HO HO

Poczuj się jak Rozi jak mu wrzucałeś ...

Opublikowano
  W dniu 30.09.2011 o 22:39, Usagi napisał(a):

Poczuj się jak Rozi jak mu wrzucałeś ...

Jesteś pewien, że nie pomyliły ci się fora?

Opublikowano

Maciucha wszedl na nastepny level. Najpierw byl zwykly ból dupy, teraz doszly do tego pseudointelektualne gadki. OBY TAK DALEJ, wierze ze niedlugo bedzie prosil o usuniecie konta.

Opublikowano
  W dniu 1.10.2011 o 00:55, FARMEROS napisał(a):

teraz doszly do tego pseudointelektualne gadki

Hehe, faktycznie jest taki schemat, nie zwrocilem uwagi xD

Opublikowano

obecną sytuację maciuchy dobrze przedstawia ten gif

roundkicktoface.gif

Maciucha ofc ten w kapturze w drugim narożniku FPE :lol:

Opublikowano

heheh dobrze wlazło emo typowi

Opublikowano

Usagi, o mnie możesz być spokojny, nie interesują mnie faceci. masz stereotypowe myślenie, ale to w sumie bardzo pospolite.

Może teraz ktoś inny

-:Pokaz jak sie nosisz:-

?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

banny zarzuć proszę "policyjnym" fitem. Myślę że wielu forumowiczów jest ciekawych jak bardzo "niegodnie dla mężczyzny" musiałeś się ubrać, że aż cię policja zatrzymala.

Opublikowano

no najlepsze jest to, ze mialem czarne trampki (jak vans era) czarne rurki, czarna bluze adidasa (o zgrozo z kapturem) czarny plecak i szara czapke.

Opublikowano

Czyli wyglądałeś jak hipster-włamywacz.

Opublikowano

Jechał incognito na shopping do mainstreamowych sklepów. "Normalnie" ubrany chodzi tylko do wybranych lumpeksów.

Opublikowano

hipster-fixie.jpg\

z opisu wychodzi na mniej więcej cos takiego, hmm

Opublikowano

hehe, klasyczne "janitor keys". też tak nosisz bany?

Opublikowano

nie - mam tylko jeden kluczyk , wiec laduje zawsze z klódeczka w plecaku.

dalbym plusa mate, ale nie mam :{

• 5 tygodni później...
Opublikowano

przyznaj sie bany że, gość z awatara Ci się podoba