Opublikowano 25 września 200816 l za niedługo wrzuce cos znowu, bo mam jeszcze z innych dnia hahaha XD a i jedno całkiem aktualne, z nową ;fryzurką' czemu w tym grupowcu kobiet nie ma? :>
Opublikowano 26 września 200816 l wtf bijacz jj hoodie house slim jeans puma sky II high soundtrack: random electro stuff let the hate begin! w tych okularach wygladasz jak biały rey charles
Opublikowano 26 września 200816 l wtf bijacz jj hoodie house slim jeans puma sky II high soundtrack: random electro stuff let the hate begin! Noł maczing!!!11 Zartuje, spoko by bylo, ale ta bluza niestety nie pasuje. Spodnie, buty i oksy - spoko:)
Opublikowano 26 września 200816 l Autor Ta bluza ma fajny kolor, chciałbym taką bez żadnych napisów rozpinaną.
Opublikowano 26 września 200816 l kupiłem ja za 15 zł, nową [!!] w vero moda.Firma jej to jack &jones
Opublikowano 26 września 200816 l Banny dobre okularki, przypominaja mi te kultowe ray bany z blues brothers
Opublikowano 27 września 200816 l Jak Wam podchodzi moja nowa koszulka? Imo jak za 45zl, to dobry zakup.
Opublikowano 28 września 200816 l Autor Podoba mi się Twoja postura. Koszulka fajna, ale wolałbym jakiś kolor, bo mi się przejadła ta biel.
Opublikowano 2 października 200816 l pull and bear w zlotych tarasach, ale bylem wczoraj tam, weszla nowa kolecja zupelnie inna, w stylu nedznych grafik na cala objetosc tshirta. Sth like this: http://allegro.pl/item444328860_pull_and_b..._t_shirt_l.html
Opublikowano 3 października 200816 l Troche zmieniając temat- jak przetłumaczyć nazwe sklepu "Pull and Bear"? "Ciągnij i niedźwiedź" ?
Opublikowano 3 października 200816 l ciagnac i nosic, moze pull tez oznacza cos w w stylu zakladania czegos na siebie (ubrania) wtedy to by mialo sens: ubierac i nosic
Opublikowano 3 października 200816 l Szarpać niedźwiedzia. A piszac serio to pull w domysle moze znaczyc wkladac (od pull on). Wiec pull and bear, tlumaczy sie 'wkladac i nosic'.
Opublikowano 8 października 200816 l Autor Tede się pojawił na forum, a Wy mu słodzicie, nie wstyd Wam dupowłazy?
Opublikowano 9 października 200816 l tag na czapce firmowy czy ktos ci maznał bo bardzo fajny. Markerem zrobiony. Przez niego. Poka no ta bluze : > http://www.metal-deal.com/Auction/Adicolor%20R6%201-1.jpg Edytowane 9 października 200816 l przez el becetol
Opublikowano 9 października 200816 l Tede się pojawił na forum, a Wy mu słodzicie, nie wstyd Wam dupowłazy? Ma rację, ale chyba jako jedyna ta koszulka PLNY jest znośna