Opublikowano 8 września 200816 l Autor Dostałem ładny sweter od dziewczyny ostatnio, idealnie mi pasuje do marynarki. Chciałbym teraz kupić sobie jakąs marynarkę sportową, ale może szarą... w housie są fajne jesienne szaliki po 30zł, kupię sobie w sobotę, przyda się, bo dziś mnie wieczorem prze(pipi)ło na dworze. Może widzieliście jakieś nowe kolekcje (np. w h&m) gdzie weszły nowe marynarki sportowe? Albo może takie płaszcze męskie z materiału? Mieszkam na za(pipi)u i nie bardzo mam stały wjazd do sklepów pokroju h&m itd.
Opublikowano 9 września 200816 l W h&m jest nowa kolekcja i są marynarki oraz płaszcze których szukasz - także w drogę!
Opublikowano 9 września 200816 l Autor Widziałem na stronie H&Mu marynarkę na dwa guziki za 199zł O_O Muszę to kupić, bo wyglądają wyjebiście!
Opublikowano 9 września 200816 l Widziałem na stronie H&Mu marynarkę na dwa guziki za 199zł O_O Muszę to kupić, bo wyglądają wyjebiście! No, no, ladna -_- Daj linka, a nie ;]
Opublikowano 9 września 200816 l Autor mają stronę we flashu, a nie chciało mi się robić print skrinów
Opublikowano 9 września 200816 l H&M teraz zrobił kolaborację z Commes Des Garcons, polecam sprawdzić, bardzo przyzwoita ;]
Opublikowano 10 września 200816 l Autor Wczoraj w reserved oglądałem szaliki, w chuj ładne, ciepłe i miękkie (nie gryzą ). ale 50zł za szalik? O_O
Opublikowano 10 września 200816 l Znalezienie marynarki Toriego nie zajelo mi wiecej niz 5 minut, wiec postarajcie sie chlopaki
Opublikowano 10 września 200816 l se kupiłem. wybór powyżej rozmiaru 46 jest zdecydowanie zbyt ograniczony.
Opublikowano 10 września 200816 l H&M teraz zrobił kolaborację z Commes Des Garcons, polecam sprawdzić, bardzo przyzwoita ;] są ogolnodostepne / w kazdym salonie?
Opublikowano 10 września 200816 l H&M teraz zrobił kolaborację z Commes Des Garcons, polecam sprawdzić, bardzo przyzwoita ;] są ogolnodostepne / w kazdym salonie? W Polsce? Niestety nie sądzę ;] Zresztą zdjęcia które dostępne są już w sieci to jeszcze przedpremierowe zapowiedzi ;]
Opublikowano 10 września 200816 l Ktoś tu marynarek szukał. Ja mam 4 z Oxidea. 3 za 199 zł, a jedna z przeceny za 119. Bardzo mało jak na marynarkę. Tori dasz link jak wyglada ta na 2 guziki z H&M?
Opublikowano 11 września 200816 l Właśnie wróciłem z Browaru. Takie coś z Reserved przyniosłem. Mi się podoba, więc pewnie zaraz się okaże że już nie modna i w ogóle jestem gejem :<
Opublikowano 11 września 200816 l Autor Mi ogólnie nie podobają się polówki z długim rękawem. Nie ma toto rąk i nóg, jakby sobie tak na to spojrzeć. Już chyba lepiej by wyglądał longsleeve pod polo z krótkim rekawem. Dodatkowo te kolory... nieładne
Opublikowano 13 września 200816 l Autor Nie wiedziałem, że enjoi ma ciuchy w Polsce. Myślałem, że sam sprzęt do deka.
Opublikowano 13 września 200816 l Nie wiedziałem, że enjoi ma ciuchy w Polsce. Myślałem, że sam sprzęt do deka. no sprzedaja, kupilem swojego czasu w andegrandzie ich koszulke.
Opublikowano 13 września 200816 l adicolor z kermitem - gdzie można dostać legity? na ebayu, czy tam też fejki?
Opublikowano 13 września 200816 l widzialem takie jak bylem w austrii xp gdzie mozna takie kupic pisalo w innym temacie ;p
Opublikowano 14 września 200816 l Autor W reserved widzieliście te kurtki skórzane, czarne po 430zł? Ja pier*olę, nigdy nie byłem przekonany do takich kurtek, ale ten kołnierz i ściągacze przy dłoniach i w pasie mi się spodobały, przymierzyłem i mi to odpowiadało. Jak nie widzieliście to zwróćcie uwagę, fajna kurtka, jak nic nie znajdę podczas polowania na jakąś w miarę ciepłą i elegancką kurtkę (chodzi o materiałową, taką co się do garniaków nosi, kurtek zimowych mam od zaje.ania, więc dla odmiany chcę coś takiego nabyć) to nabędę tą skórę, do której dokupię dresy i buty, które poleca pieczara Edytowane 14 września 200816 l przez Tori