Gość Opublikowano 29 września 2008 Opublikowano 29 września 2008 Vuitton raczej, ale lans to był ale może z rok temu. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 29 września 2008 Opublikowano 29 września 2008 oh, sorry, ucięło mi literkę rok temu, czy 10 lat, takie rzeczy imo sie nei starzeją i są klasą samą w sobie. Nie wiem czemu to pisze, bo wiem ,ze nigdy i tak tego sobie nie kupię. jedynie stać mnie na nędzna podróbę hehe:P Cytuj
wielad 0 Opublikowano 30 września 2008 Opublikowano 30 września 2008 ale to jest meska torba? bo wyglada naprawde kobieco. ale z jednym sie z toba zgodze takie marki nawet po wielu latach sie nie starzeja. Cytuj
Gość Opublikowano 30 września 2008 Opublikowano 30 września 2008 Może i się nie starzeją, ale klasowymi markami w mojej czy waszej świadomości stały się ledwie kilka lat wcześniej. Ciekawe czy ktoś z nas przed erą Lindsay Lohan, Paris Hilton, Nicole Richie, Anny Kurnikowej, Pameli Anderson czy Agnieszki Radwańskiej słyszał o Vuittonie ? Ja sobie nie przypominam, dlatego nie wydał bym na ten kawałek skóry/szmaty moich ciężko zarobionych złotówek. Druga sprawa że mnie nie stać, a i z podróbką jak laski w kozakach nie chciałbym ganiać. Cytuj
wielad 0 Opublikowano 30 września 2008 Opublikowano 30 września 2008 Może i się nie starzeją, ale klasowymi markami w mojej czy waszej świadomości stały się ledwie kilka lat wcześniej. Ciekawe czy ktoś z nas przed erą Lindsay Lohan, Paris Hilton, Nicole Richie, Anny Kurnikowej, Pameli Anderson czy Agnieszki Radwańskiej słyszał o Vuittonie ? Ja sobie nie przypominam, dlatego nie wydał bym na ten kawałek skóry/szmaty moich ciężko zarobionych złotówek. Druga sprawa że mnie nie stać, a i z podróbką jak laski w kozakach nie chciałbym ganiać. niektore brandy masz racje staly sie popularne za sprawa rozowych cukierkowatych barbie, ale jest kilka ktore zna sie od wiekow tak jak Versace lub Hugo Boss, swoja nazwe promują od kilkudziesieciu lat. Kwestia kupienia takiej czy innej marki z najwyzszej polki tez zalezy od gustow i guscikow, jeden woli wydac kase na samochod drugi na umeblowanie mieszkania a kto inny woli miec torebke LV za 4tys zl. Cytuj
Gość Grzehoo Opublikowano 30 września 2008 Opublikowano 30 września 2008 Co to znaczy "męska torba"? Mnie przychodzi na myśl tylko ta torba na strój na WF i piłki do koszykówki, którą niedawno pokazał Mateusz "Tori" Toriyama_Junior. Cytuj
D.B. Cooper 3 067 Opublikowano 30 września 2008 Opublikowano 30 września 2008 Co to znaczy "męska torba"? Cytuj
hdx 86 Opublikowano 30 września 2008 Opublikowano 30 września 2008 Męska torba to oczywiście to co zasugerował Damian, ale także taka na ramie gdzie możesz wpier.dolić książki, zeszyty i ch.uj wi co jeszcze. Studenciaki przeważnie się z takimi lansują. Cytuj
wielad 0 Opublikowano 30 września 2008 Opublikowano 30 września 2008 Co to znaczy "męska torba"? to jest dziecieca torebka Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 4 października 2008 Opublikowano 4 października 2008 co do tej torebki bannego: mógłbym przysiąc, że moja koleżanka ma identycznie taką samą. to nie moze być męska. banny, zlituj się..... Cytuj
Tori 12 Opublikowano 5 października 2008 Autor Opublikowano 5 października 2008 Mateusz "Tori" Toriyama_Junior.xD Cytuj
Wojtusior 1 Opublikowano 6 października 2008 Opublikowano 6 października 2008 Dzisiejszy zakup, dla mnie świetna. Cytuj
Tori 12 Opublikowano 6 października 2008 Autor Opublikowano 6 października 2008 Mi pasuje ten kolor. Kocham niebieski <3 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 Zwykły niebieski t-shirt z jakimś chu'jem na niej nic nadzwyczajnego, ale nie mówie że to źle. Ja np. bardzo lubię koszulki tylko z logiem jakiegoś brandu skaterskiego c'nie. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 tam też amsz logo - turbika ;] a dla mnei wlasnie sa NUDNE takie koszulkiz samym logiem brandu. wyjątek - supra / emerica Cytuj
Tori 12 Opublikowano 7 października 2008 Autor Opublikowano 7 października 2008 Bartezo, widziałem już sporo Twoich fot i ani jednej marki deskowej na Tobie. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 Bo mnie nie stać ;[ <biedak>, ale nie oznacza to iż nie lubię. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 Tak się czaje na nie, no i chyba wezmę. Cytuj
wielad 0 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 2 i 3 fajne co to za brand bo moze na ta 2 bym sie skusil Cytuj
Tori 12 Opublikowano 8 października 2008 Autor Opublikowano 8 października 2008 Ostatnia pasuje do Cegly. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi