Opublikowano 18 października 200816 l Autor Koleś se jaja robi...no chyba,że jest odludkiem, który kocha MGS'a.
Opublikowano 18 października 200816 l http://www.yesstyle.com/en/Product.aspx?pi...amp;section=men Chyba już niedługo przyleci do mnie. Piona, to samo napisalem ostatnio na innym forum
Opublikowano 18 października 200816 l ...nowe gatki... ...macie pożywkę ;> 14/88 Je.błem. Ciekawe ile osób rozkmini Twój post. Edytowane 18 października 200816 l przez hdx
Opublikowano 18 października 200816 l ja juz sie pogubilem czy on wkleja ta rzeczy zeby beke robic czy na serio sie tak ubiera?
Opublikowano 18 października 200816 l @Lukasz mylisz się, ja nigdy nie ulegam trendom, które przychodzą do Polski. Na przykład polo, kurtki z futrem, cokolwiek w paski, sweterki etc. może z czasem jak będę dorastał zmieni mi się gust narazie się na to nie zanosi.
Opublikowano 18 października 200816 l @Lukasz mylisz się, ja nigdy nie ulegam trendom, które przychodzą do Polski. Na przykład polo, kurtki z futrem, cokolwiek w paski, sweterki etc. może z czasem jak będę dorastał zmieni mi się gust narazie się na to nie zanosi. Ale po pierwsze kurtki z futrem to sezonowy trend a nie moda. A po drugie gdzie masz jak mówisz modę na sweter , który tu wkleiłem ? Inaczej się ubierałem w LO a inaczej teraz się ubieram. Studiowanie zobowiązuje.
Opublikowano 18 października 200816 l A gdzie ja napisałem, że to moda? No spoko, noś co chcesz, ale ja w życiu nie zdecyduje się na taki coś :franc:
Opublikowano 18 października 200816 l Autor W Pull&Bearu kupiłem sobie oldschoolową śliską bluzę na suwak- granatowa na stójce. Identyczna jak adidasowe z lat 80tych 139zł. Skakałem z radości na ten zakup- cała granatowa, po białym pasku na rękawach, biały suwak i tyle. W końcu znalazłem wymarzony dla siebie produkt, no i nie musiałem płacić 340zł jak to bywa w przypadku adidasów.
Opublikowano 18 października 200816 l Za jakis czas powinny przyleciec z Tajwanu. Give me your worst! Edit: Ofcoz spodnie. Edytowane 18 października 200816 l przez Yaxa
Opublikowano 18 października 200816 l ...buty..? spodnie..? kolezanki..? Edit do edita: ahaa ;> Edytowane 18 października 200816 l przez Siara_iwj
Opublikowano 18 października 200816 l Za jakis czas powinny przyleciec z Tajwanu. Give me your worst! Edit: Ofcoz spodnie. Czy te spodnie są takie krótkie, czy są tak nisko, czy na Tajwanie maja takie krótkie nóżki? Edytowane 18 października 200816 l przez MrSatan
Opublikowano 18 października 200816 l Sa bardzo nisko zalozone (bynajmniej az tak nisko nie zamierzam ich nosic).
Opublikowano 18 października 200816 l malowalem niedawno kuchnie na kremowo, i mam dzinsy ktore wygladaja bardzo podobnie, moze chcesz kupic za 20zl? jak juz jestes to mi wytlumacz dlaczego wytarte.
Opublikowano 18 października 200816 l jak juz jestes to mi wytlumacz dlaczego wytarte. Bo mi sie takie podobaja.
Opublikowano 18 października 200816 l bardzo spoko, sam bym chetnie takie lyknal. Spodnie po butach najciezej mi sie kupuje, bo nigdzie nie ma nic fajnego, te sa naprawde git.
Opublikowano 18 października 200816 l Tez zazwyczaj ciezko mi znalezc gacie ktore by mi sie na prawde podobaly a Tajwanskie spodnie wyjatkowo trafiaja w moj gust. No i sa tanie
Opublikowano 18 października 200816 l Same spodnie to ok 80zl. Dochodzi jednak jeszcze koszt przelewu na tajwanskie konto (40zl) i wysylka paczki do Polski (ok. 100zl). Normalnie by sie nie oplacalo ale moja siora zamowila sobie 6 bluzek ja 2 pary spodni wiec i tak nie wyjdzie drogo Podaje Ci strone ale nie wydaje mi sie, ze wysylaja do Polski. http://tw.bid.yahoo.com/man/?skin=man
Opublikowano 19 października 200816 l Dziewczyna zamawia wszystko do siebie a potem mi paczka to pusci.
Opublikowano 19 października 200816 l Muszę przyznać, że za(pipi)iste ciuchy z tej strony. W jakiej walucie podane są ceny? Bo ja tam widzę dolary, ale ceny za te klamoty byłby dalekie od tego co piszesz. Da się puścić przelew paypalem?
Opublikowano 19 października 200816 l łoho, zayebiste spodnie! chociaz wolalbym bardziej zwezane nogawki ,ale i tka maja super kolor
Opublikowano 19 października 200816 l Muszę przyznać, że za(pipi)iste ciuchy z tej strony. W jakiej walucie podane są ceny? Bo ja tam widzę dolary, ale ceny za te klamoty byłby dalekie od tego co piszesz. Da się puścić przelew paypalem? Nowy Dollar Tajwanski - NT 1000 NT = ok. 80zl Czesc sprzedajacych wysyla za granice ale nie wiem za ile, trzeba by sie kontaktowac ze sprzedawca. O paypalu nic nie wiem. Edytowane 19 października 200816 l przez Yaxa
Opublikowano 20 października 200816 l chce kupic sobie bluze adidasa, wiecie taka sliska ze starym logo, najlepiej czarna. nie zaden adicolor, po prostu taka zwykla. mozna cos takiego w jakims sklepie kupic? czy tylko przez neta?