Skocz do zawartości

Zamierzam nabyć/Właśnie nabyłem

Tori

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Hehe. Dokładnie o takiej samej marzę. Dresik adidasa z oldschoolowym logo. Wie ktoś czy Adaś produkuje jeszcze ciuchy ze starym logotypem?

hahaha ja takie coś mam :D nie podoba mi się i nie używam :D

Opublikowano

da sie przelknac taka cene

a co do ciuchow ze starym znaczkiem to adidas ma dwie serie glowne, czyli originals i bodajze endurance. ta pierwsza to wlasnie stare logo, a ta druga to te trzy paski, czyli odziez na ogol stricte sportowa.

i owszem robia takie ciuchy, u mnie w sklepie jest takich sporo, ale takich bluz akurat nie ma ;/ jest bluza z kapturem, koszulki, damska kolekcja missy elliot takie (pipi)y.

jesli o allegro chodzi to boje sie podrobek ;/

Opublikowano
W Pull&Bearu kupiłem sobie oldschoolową śliską bluzę na suwak- granatowa na stójce. Identyczna jak adidasowe z lat 80tych :) 139zł. Skakałem z radości na ten zakup- cała granatowa, po białym pasku na rękawach, biały suwak i tyle. W końcu znalazłem wymarzony dla siebie produkt, no i nie musiałem płacić 340zł jak to bywa w przypadku adidasów.

poka foto

Opublikowano

W tarasach w W-wie kupiłem. Jeśli zamawiasz przez net, to weź pod uwagę, że ta firma ma małą rozmiarówkę i jak zawsze L było na mnie dobre, tak tutaj było opięte na plecach jak jakieś getry. No a XL pasuje perfekt.

Gość el becetol
Opublikowano
chce kupic sobie bluze adidasa, wiecie taka sliska ze starym logo, najlepiej czarna. nie zaden adicolor, po prostu taka zwykla. mozna cos takiego w jakims sklepie kupic? czy tylko przez neta?

Na bluzy adidasa najlepsze sa lumpeksy, mozna czasem wyrwac orginalna bluze z serii z lat 80 (nie reedycje) za 5-15 zł.

Opublikowano

pewnie w kazdym outlecie p x B dostaniesz taka bluze.

A, Tori, na allegro da sie wyrwac rozne oldschoole, nowe, gdzies kolo za 150 zl, widzialem niedanwo i pewnie jeszcze są :)

\

niedawno kupielm sobie plaszcz (mial byc na zime, ale troche cienki :/)

i dzis w lumpie koszule i parę bluz (szkoda mi lepszych ciuchow na granie w nogę itp)

Opublikowano

Mam pytanie, nie wiecie moze gdzie mozna dostac koszulki z napisami... ale nie jakimis takimi jak ze sklepu adidas etc. ^_^ Tylko takie np. keidys widzialem kolesia z AK47 na koszulce z napisem "violence solves everything" wiecie chyba o co mi chodzi? takie jakies oryginalne napisy, wiecie moze?? 8) :P

Gość el becetol
Opublikowano (edytowane)
Mam pytanie, nie wiecie moze gdzie mozna dostac koszulki z napisami... ale nie jakimis takimi jak ze sklepu adidas etc. Tylko takie np. keidys widzialem kolesia z AK47 na koszulce z napisem "violence solves everything" wiecie chyba o co mi chodzi? takie jakies oryginalne napisy, wiecie moze??

...na zamówienie, (...)

(pipi). W empikach, relayach, na bazarach, nad morzem, w zakopanym, w sklepach z pamiatakami, w hipermarketach, na straganach na imprezach masowych, w internecie... są wszędzie. Są najgorsze.

Edytowane przez el becetol