_Kamaz_ 7 Opublikowano 22 października 2008 Opublikowano 22 października 2008 Własnie wylicytowałem: Adidas Superstar. Spodobała mi sie ta kolorystyka, wiec wzialem, co mi tam. Przydadzą się Cytuj
Qra 160 Opublikowano 22 października 2008 Opublikowano 22 października 2008 Tę bluzę adidasa w krakowie można też dostać, jak coś gdzie dokładnie? w sklepie adidas na floriańskiej bodajże, ta ulica od rynku, mcdonald też tam jest Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 22 października 2008 Opublikowano 22 października 2008 Kamaz śmiga w używanych gumofcach :potter: Cytuj
_Kamaz_ 7 Opublikowano 22 października 2008 Opublikowano 22 października 2008 Nówki sztuki, zią. No i sa ze skory;] Cytuj
Gość el becetol Opublikowano 23 października 2008 Opublikowano 23 października 2008 Własnie wylicytowałem: Adidas Superstar. Spodobała mi sie ta kolorystyka, wiec wzialem, co mi tam. Przydadzą się Fajne. Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 23 października 2008 Opublikowano 23 października 2008 Własnie wylicytowałem: Adidas Superstar. Spodobała mi sie ta kolorystyka, wiec wzialem, co mi tam. Przydadzą się Fajne. Nawet mi się podobają - wciągłbym. Ile za nie dałes jeśli można wiedziec ? Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 23 października 2008 Opublikowano 23 października 2008 No i mi się podobają Stawiam na 250+ ;> Cytuj
_Kamaz_ 7 Opublikowano 23 października 2008 Opublikowano 23 października 2008 140 z wysyłka Ale moim rekordem i ta sa spodnie Nudie Jeans ktore wylicytowałem za 10zł Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 23 października 2008 Opublikowano 23 października 2008 ło nice, za takie bucisze dałbym z powodzeniem taką kase - lubie tego typu obuwie. Cytuj
_Kamaz_ 7 Opublikowano 23 października 2008 Opublikowano 23 października 2008 Ogolnie to superstary smigaja w takich cenach (np. http://allegro.pl/item455121750_adidas_sup...vintage_44.html ), z tym ze te mi wpadly w oko ze wzgledu na kolorystyke, ktora jest dosc niespotykana:) Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 23 października 2008 Opublikowano 23 października 2008 cena imo jeszcze ujdzie ale kolorystyka tych z aukcji którą podałes jest IMO szpetna (pastelowy róz na czubkach ?!) ;/ te brązowo-kremowe(?) są zajebiste. Ja aktualnie mam podróby superstarów, czarne z białymi paskami - musiałem kupic buty na szybko, a kasa sie wyczerpała to buty do 100 zł chciałem kupić - wpadły własnie takie podróbki, przecena z 80 zł do 29(ostatnia para). Nie jestem jakoś przywiązany do kupowania markowych rzeczy to wciągnąłem - za taką cenie, dobrze wykonane i uzytkowane ostro nawet nie mają śladu użytkowania. ale sie zasadzie na superstary oryginalne bo autentycznie uwielbiam takie buty ;] Cytuj
_Kamaz_ 7 Opublikowano 23 października 2008 Opublikowano 23 października 2008 Dałem przykładowe U mnie to wyszlo na spontanie, ale w sumie mialem chrapkne na jakies superstary. Do konca roku kupie tylko topteny high(tylko strasznie ciezko o jakas dobra kolorystyke, z USA nie oplaca sie teraz spraowadzac, (pipi)y dolar;/ ), supry i jakies lekkie pumki do tanczenia(chyba clyde), i moj wishlist na ten rok bedzie wykreslony, jesli chodzi o buty:) Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 23 października 2008 Opublikowano 23 października 2008 haha to pobiłeś bannego - zawsze jak wrzucał foty butów które kupil, to pierwsze było pytanie po co mu tyle butów ;] nie no bo, ja rozumiem żeby mieć 2, góra 3 pary - IMO to przesada, chyba że masz akcje "o tu mam czarne spodnie, niebieska koszula, to buty założe te, albo nie te bo pasują mi do oczy" automatycznie przypomina mi sie kawał z babką która pół wieczoru wybierała w co sie ubrac, w momencie kiedy facet zwyczajnie ubrał garnitur ;D albo kolekcjonujesz buty ;p Cytuj
_Kamaz_ 7 Opublikowano 23 października 2008 Opublikowano 23 października 2008 (edytowane) Teraz mam 4 pary raptem, ale kilka bucikow chodzi mi od dawna po glowie, i musze je poprostu miec. I tak, czasem ubieram buta pod kolor t-shirta;) Ale maczing na sile to dla mnie porazka:) Czy kolekcjonuje? Raczej nie, nigdy nie kumałem fanów Nike, ktorzy wywalaja gryba kase, by miec air maxy w jakies tam kolorystyce, a potem w nich nie chodza. Ja sie poprostu interesuja moda, lubie sie dobrze ubrac, a bez kilku par butów to dosc trudne : ) Edytowane 23 października 2008 przez _Kamaz_ Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 23 października 2008 Opublikowano 23 października 2008 ej,ej,ej to, że kupiłem póki co jedynei Vansy, nie wyklucza mnie z gry Teraz poprostu kasę musiałem zainwestowac w co innego (tak, to mozliwe XD) Czy kolekcjonuje? Raczej nie, nigdy nie kumałem fanów Nike, ktorzy wywalaja gryba kase, by miec air maxy w jakies tam kolorystyce, a potem w nich nie chodza. Ja sie poprostu interesuja moda, lubie sie dobrze ubrac, a bez kilku par butów to dosc trudne : ) +1 Cytuj
Gość el becetol Opublikowano 23 października 2008 Opublikowano 23 października 2008 IMO to przesada, chyba że masz akcje "o tu mam czarne spodnie, niebieska koszula, to buty założe te, albo nie te bo pasują mi do oczy" automatycznie przypomina mi sie kawał z babką która pół wieczoru wybierała w co sie ubrac, w momencie kiedy facet zwyczajnie ubrał garnitur ;D Hm. Ja zawsze dobieram buty pod kolor koszuli. Na stanie zawsze musze miec jedna pare świezych, calkiem bialych (dokupuje nowe srednio co 3 miechy, teraz mam jakies z diversa) i czarnych (conversy akurat, do tego lakierki do garniaka) a oprocz tego mam jakies 10. Zawsze jak kupuje nowa rzecz, mysle od razu nad pelnym dezajnem - czy nowy ciuch bedzie gral z tym co juz mam na stanie. Nigdy nie ubieram na siebie wiecej niz 3 kolory + akcent. Wszystko musi do siebie pasować. Jestem graczem. Cytuj
_Kamaz_ 7 Opublikowano 23 października 2008 Opublikowano 23 października 2008 Jestem graczem. Pytanie tylko, czy dobrym ; ) Zapodaj no ta swoja kolekcje butow:) Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 23 października 2008 Opublikowano 23 października 2008 włąsnie aj o tym zapominam, czesto nie przemysle do czego nowa rzecz moglabymi pasowac (w sklepie najczesciej) no i kupuej pod wplywem chwili.Chcociaz teraz to juz mam tyle wszystkiego, ze bez roznicy ,hehe Cytuj
_Kamaz_ 7 Opublikowano 23 października 2008 Opublikowano 23 października 2008 Ja tam wole czasem spontan, fristajl w kupowaniu, fristajl w ubieraniu Cytuj
mj 13 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 http://www.holahola.pl/?pid=727&gr=1&sm=4 elo elo Cytuj
_Kamaz_ 7 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 Podoba mi sie ten t-shirt Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 ...diabelsko-psychodeliczny...słodki... Cytuj
Logan 79 Opublikowano 29 października 2008 Opublikowano 29 października 2008 (edytowane) Zastanawiam się nad tymi,tylko cena wydaje Mi się troszke przesadzona:/ Edytowane 29 października 2008 przez Logan Cytuj
_Kamaz_ 7 Opublikowano 29 października 2008 Opublikowano 29 października 2008 Ja, Mi, Mnie, Moim - piszemy z małej litery;] Emerica nigdy nie były tanie. Cytuj
Logan 79 Opublikowano 29 października 2008 Opublikowano 29 października 2008 Wiem ze nigdy nie były tanie ale trampki za 250zł ,gdzie ten sam model w innym kolorze kosztuje 169zł Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi