Wojtusior 1 Opublikowano 7 listopada 2008 Opublikowano 7 listopada 2008 Ja tam śmigam w normalnych jeansach, pół-rurkach albo zwykłych i jakoś to wygląda. Do tego biało-granatowe vandale Cytuj
_Kamaz_ 7 Opublikowano 8 listopada 2008 Opublikowano 8 listopada 2008 vandale suxx :] Lepsze Vandale, niz Dunki ;] Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 8 listopada 2008 Opublikowano 8 listopada 2008 LOL wanna fight ? ;D nei no spoko jesli chodzi o najki to dla mnie jest tak: 1. air max 1 2. air max 90 3. BLAZER (szczegolnie sb) 4. dunk (tez sb) 5. air force 1 6. stab 7. vandale 8. pozostalosci pewnie zapomniale,m o jakis runnerach, ale tak styknie chyba Cytuj
_Kamaz_ 7 Opublikowano 8 listopada 2008 Opublikowano 8 listopada 2008 LOL wanna fight ? ;D nei no spoko jesli chodzi o najki to dla mnie jest tak: 1. air max 1 2. air max 90 3. BLAZER (szczegolnie sb) 4. dunk (tez sb) 5. air force 1 6. stab 7. vandale 8. pozostalosci pewnie zapomniale,m o jakis runnerach, ale tak styknie chyba No co Ty, jeszcze mi limo pod okiem w Gimpie domalujesz;) Air maxy do mnie nie trafiaja, dla mnie sa poprostu brzydkie, nie liczac 2 czy 3 wersji(m.in safari pack). Ok, to ja mam tak: 1. Air Force One 2. Blazery 3. Vandale 4. Dunki I dalej to juz Air maxy, i inne, ktore mnie nie interesuja. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 8 listopada 2008 Opublikowano 8 listopada 2008 wlasnie af są ok, ale do waskich spodni moim zdaniem za bardzo nie pasuja ( stopa wydaje sie taka wielka i masywna) Cytuj
_Kamaz_ 7 Opublikowano 8 listopada 2008 Opublikowano 8 listopada 2008 Aktualnie do waskich spodni zakladam superstary Nie tylko Nike czlowiek zyje, c'nie? Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 13 listopada 2008 Opublikowano 13 listopada 2008 Pojechałem dzisiaj na premiere Comme des Garcons w H&M. Przed 10 już był tłumek ludzi pod sklepem , więc wiedziałem ,że będzie sajgon. Wszystkie rzeczy (oprócz droższych płaszczy) zeszły w jakieś 5-10 minut. Ja nabyłem polo w duże grochy i koszule w małe groszki. Liczyłem na dodatki typu fular czy krawat , ale się zawiodłem. Generalnie jak ktoś planował się wybrać później to już nie ma po co xD Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 13 listopada 2008 Opublikowano 13 listopada 2008 !!! gdybym mial akse, tez bym jechal, ale akurat pare dni wczesniej bylem gdzie indzije i sie ogolocilem za ile nabyles swoje rzeczy? jakies foto? dla mnei dosyc niezla byla ta kolekcja! Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 13 listopada 2008 Opublikowano 13 listopada 2008 Polo siwe w granatowe grochy za 80zł Koszula granatowa w białe małe groszki za 150zł Do tego perfumy unisex - nawet przyjemne Byłem z pół godziny temu w H&M to już z tej kolekcji zgliszcza zostały. Jakieś płaszcze i buty. Moje zakupy były mniej więcej takie : koszula pod marynarką : Oraz ta polówka pod swetrem: Ja teraz dopiero przejrzałem ,że tam kilka ciekawych rzeczy jeszcze było. Szkoda ,że bez szans na kupno xD Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 13 listopada 2008 Opublikowano 13 listopada 2008 koszula bardzo ładna, polo też w sumie ceny całkiem znośne, jak na design'erskie produkty No coz, moze innym razem zgarne cos gratuluje Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 13 listopada 2008 Opublikowano 13 listopada 2008 koszula bardzo ładna, polo też w sumie ceny całkiem znośne, jak na design'erskie produkty No coz, moze innym razem zgarne cos gratuluje dzięki Słyszałem ,ze podobne jaja były jak Lagerfeld coś zaprojektował dla H&M. Tak w ogóle to WWA był przez rok ten partyzancki butik Comme des Garcons , ale niestety dowiedziałem się o nim po jego zamknięciu -,- Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 13 listopada 2008 Opublikowano 13 listopada 2008 Pewnie troche stuffu beda chcieli opchnac na allegro - dla pań są już te rzeczy, oczywiście po 2x wiekszych cenach (tak mysle) a dla facetow znalazło tylko parę bluzek, ale to nie z tej kolekcji chyba No cóż, dla takiego biedaka jak ja, pozostaje tylko poszukać w lumpach podobnych koszuli w kropki, hehe Bo imo zacnie prezentuje sie tamta ksozula z czarną marynarką ;] Cytuj
Torpsz 0 Opublikowano 13 listopada 2008 Opublikowano 13 listopada 2008 Brzydkie te rzeczy w kółka, koszula wygląda jak przeszyty fartuch pani ze spożywczaka z wczesnych lat 90... Cytuj
Sydney 38 Opublikowano 13 listopada 2008 Opublikowano 13 listopada 2008 Koszula w kropki okej ale ta polówka to jak piżama kurde wygląda lol Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 13 listopada 2008 Opublikowano 13 listopada 2008 no zwykly zjadacz chleba tego nei zrozumie xD Cytuj
Wojtusior 1 Opublikowano 13 listopada 2008 Opublikowano 13 listopada 2008 Według mnie koszula wygląda bardzo dobrze, polo gorsze. Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 13 listopada 2008 Opublikowano 13 listopada 2008 foruming aż trzeszczy od opinii o comme des garcons O_o Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 13 listopada 2008 Opublikowano 13 listopada 2008 ku.rwa najlepsze sa "opinie" bartezoo ktory wszystko wysmiewa i krytykuje a ubiera sie jak biedny skejcik czyli made in rynek plus bluza z croppa i spodnie z przeceny. ciuchy ktore kupil lukasz sa fajne, oczywiscie we wsi torun nie ma meskiego ha emu xD Cytuj
Yaxa 1 Opublikowano 13 listopada 2008 Opublikowano 13 listopada 2008 Ludzie czy wy nie widzicie geniuszu tych kropek?!?! Jakis diżajner siedzial pewnie przez miesiac w lochu jedzac szczury nim doznal olsnienia i wymyslil ten za(pipi)isty wzor a wy mowicie ze brzydki... No coz, plebs nigdy nie zrozumie. Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 13 listopada 2008 Opublikowano 13 listopada 2008 Ludzie czy wy nie widzicie geniuszu tych kropek?!?! Jakis diżajner siedzial pewnie przez miesiac w lochu jedzac szczury nim doznal olsnienia i wymyslil ten za(pipi)isty wzor a wy mowicie ze brzydki... No coz, plebs nigdy nie zrozumie. Ciuchy Comme des Garcons projektuje kobieta a nie facet , więc hejt ci nie wyszedł. Post Ölschmitza zawiera natomiast prawdę. Cytuj
Yaxa 1 Opublikowano 13 listopada 2008 Opublikowano 13 listopada 2008 Ludzie czy wy nie widzicie geniuszu tych kropek?!?! Jakis diżajner siedzial pewnie przez miesiac w lochu jedzac szczury nim doznal olsnienia i wymyslil ten za(pipi)isty wzor a wy mowicie ze brzydki... No coz, plebs nigdy nie zrozumie. Ciuchy Comme des Garcons projektuje kobieta a nie facet , więc hejt ci nie wyszedł. Post Ölschmitza zawiera natomiast prawdę. A nie wiedzialem, ze slowo designer sie odmienia przez rodzaje. Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 13 listopada 2008 Opublikowano 13 listopada 2008 Każdy dzień to nowa nauka. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 13 listopada 2008 Opublikowano 13 listopada 2008 tak troche poczytalem na supertalku o homme des i wiekszosc z tamtejszych ludzi jest niezadowolona, ponoc wszystko jest made in china, tylko kapelusz made in italy, jakośc ponoć kiepska, no i tylko akcesoria [portfel] spelnily oczekiwania ( ? ) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi